|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 1:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Кой кабел на кой пин от евробуксата на касетофона отговаря?
Автор |
Съобщение |
Ramsezsh
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Ное 23, 2007 12:10 pm Мнения: 7 Местоположение: София 17 Витоша
|
 Кой кабел на кой пин от евробуксата на касетофона отговаря?
Наскоро си купих Фиат Мареа 1.9 ТД и още при покупката радиото не работеше, но това не ме развълнова особено защото смятам да го сменя с МР3 плиър. Но за съжаление парите свършиха и временно искам да подкарам оригиналното радио. Когато го извадих видях че кабелчетата са се изкубнали от евробуксата. Някой дали може да каже какъви трябва да са цветовете на 4, 6, 7 и 8 ми пин. Благодаря ви предварително.
|
Вто Ное 27, 2007 3:51 pm |
|
 |
sok1
|
 Re: Кой кабел на кой пин от евробуксата на касетофона отгова
Ramsezsh написа: Наскоро си купих Фиат Мареа 1.9 ТД и още при покупката радиото не работеше, но това не ме развълнова особено защото смятам да го сменя с МР3 плиър. Но за съжаление парите свършиха и временно искам да подкарам оригиналното радио. Когато го извадих видях че кабелчетата са се изкубнали от евробуксата. Някой дали може да каже какъви трябва да са цветовете на 4, 6, 7 и 8 ми пин. Благодаря ви предварително.
Добре дошъл във форума!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна sok1 на Вто Ное 27, 2007 4:27 pm, променена общо 1 път
|
Вто Ное 27, 2007 4:20 pm |
|
 |
Ramsezsh
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Ное 23, 2007 12:10 pm Мнения: 7 Местоположение: София 17 Витоша
|
Колега благодаря, но питането ми всъщност беше кой цвят кабел на кой пин трябва да отиде по гореописаната схема, защото и аз от нея тръгнах.
|
Вто Ное 27, 2007 4:24 pm |
|
 |
Ramsezsh
Кара детска количка
|
Много благодаря за схемата с цветовете на кабелите! Надявам се сега радиото да тръгне. Само да свърша работа и ще разгледам какво мога да направя.
|
Вто Ное 27, 2007 4:34 pm |
|
 |
sok1
|
Дал съм ти всичко, защото не си уточнил за кой конектор точно питаш. Ако пак не ти е ясно казвай.
|
Вто Ное 27, 2007 4:35 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|