|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 6:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
Tърся софтуер за карта+четец
Автор |
Съобщение |
bebito^^^
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 08, 2006 11:09 pm Мнения: 279 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
 Tърся софтуер за карта+четец
търся някаква програма която да не пуска достъп до определени фаилове когато картата не е в четеца...карта с магнитна лента.Четец за нея тип: keyboard msr923m.
двете са работили заедно в друг тип програма и са напълно съвместими!!!...
благодаря предварително на тукашните хакери.. :-)
п.п.респект към работата им!
_________________ uno turbo 1.3 i.e
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее

|
Чет Ное 22, 2007 11:05 pm |
|
 |
bebito^^^
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 08, 2006 11:09 pm Мнения: 279 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
няма ли хакери тука бре????имаме карта и 4етец комплект...само програма трябва!!!! 
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее

|
Нед Ное 25, 2007 12:03 am |
|
 |
LEVSKI
|
bebito^^^ написа: няма ли хакери тука бре????имаме карта и 4етец комплект...само програма трябва!!!! 
Хакер не е точния израз за човека който ти трябва! Хакерите обикновено са безобидни малчугани, стараещи се да покажат някой нов трик в мрежата, и в почти всички случаи си патят от това.
Предполагам става дума за windows. Едвали ще намериш подобен софтуер, по-лесно е да накараш операционната система да се обръща при отварянето на всеки файл към четящото устройство, и да прочита записа върху магнитната лента, ако не разчете записа, няма да отваря файла. Всъщност аз имам такъв софтуер но за дос. Кажи в каква програма са работили, че ми стана интересно, ако е била windows-ка мисля че ще я донастроим. Можеш ли дами я пратиш?
|
Нед Ное 25, 2007 11:23 am |
|
 |
bebito^^^
Кара кола
|
ами работила е май в дос..защото картата и четеца са ми от предната работа кадето затворихме обектите ве4е..картата е за намаление от 50% в цялата верига заведения а те са много както в варна така и софия,,има и хотели!!!та като затворихме си взех и 4етеца,а картата си остана в мене...така имам комплектчето..което се въргаля по шкаф4етета до сега,,,имам идея да го използвам като за достъп до комп..ако не се прекара картата не можеш да отвориш нищо.. 
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo

|
Нед Ное 25, 2007 9:03 pm |
|
 |
LEVSKI
|
"R-keeper" ли е системата? Веригата на "Happy" ли е? Нямаш си напредстава колко безсънни нощи съм имал с четци и карти. Ще ти съдействам, но да знаеш че това е адски голяма простотия...ако го правиш ей така заради идеята...откажи се. Кажи как се е казвала предишната система.
|
Пон Ное 26, 2007 12:52 am |
|
 |
bebito^^^
Кара кола
|
ами не се сещам но май я подържаха..перфект инженеринг някаква фирма а каква епрограмата не знам,но тя е програма за маркиране на напитки....а аз искам да ползвам картата и 4етеца за сигорност...като клуч за моя комп...няма ли такива готови програми...двете са съвместими едно за друго и са работили...MSR923M:KEYBOARD..това четеца.а картата си е магнитна ..като всяка друга...или поне има ли програма за да видя какво има записано на нея... 
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo

|
Пон Ное 26, 2007 1:34 am |
|
 |
LEVSKI
|
bebito^^^ написа: ...или поне има ли програма за да видя какво има записано на нея... 
Отваряш един прозорец в Dos или дори Notepad, и минаваш с картата през четеца, ще ти покаже целия запис. Пистите са от една до три, най-вероятно записа е на втора писта. Пак ти казвам че това е голяма простотия, лично аз бих се наел само в краен случай да правя подобни неща. Намери някакъв друг начин да постигнеш целите си, с такива карти работят и банкоматите, сама прецени колко сложно е.
|
Пон Ное 26, 2007 1:41 am |
|
 |
bebito^^^
Кара кола
|
за това и ми харесва..не си ли забелязал,че сам по сложните неща..хаиде да го направим...тракваш картата и влизаш в компа..
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo

|
Пон Ное 26, 2007 2:28 am |
|
 |
LEVSKI
|
bebito^^^ написа: за това и ми харесва..не си ли забелязал,че сам по сложните неща..хаиде да го направим...тракваш картата и влизаш в компа..
Слагаш парола на юзъра с който ползваш компютъра. Паролата да бъде записа от картата. Пускаш компютъра, или просто просто се "разлогваш", избираш пак да влезеш със същия юзър, и ще ти пойска парола, минаваш с картата(доколкото разбрах е на PC2), най-вероятно след записа на нея има и ENTER, би трябвало автоматично да приеме паролата, и да влезеш в WIN-а.
1. Прочети записа на картата какти ти казах, използвай notepad.
2. За всчки случай, си запиши някъде на ХАРТИЯ записа от картата.
3. Записа от картата със copy и paste, го задай като парола на юзъра, който искаш да защитиш.
4. Чрез log off злез от юзъра, на когото си задала парола.
5. Пак избираш да влезеш на компютъра със същия юзър - ще ти пойска парола.
6. Минаваш с картата през четеца, всичко трябва да е ОК.
7. Ако нещо се обърка, и не ти приеме кода, използваш това което си записала на хартия преди това.
Това ми хрумна току-що, теоретично няма никаква причина да не се получи. Ако имаш проблем с картата, и нещо не я чете, мога да ти изпратя колкото си искаш. Всеки месец купувам по 100 такива карти, като аз избирам какъв запис да има на тях. Надявам се записа върху твоята да не е много дълъг.
Успех 
|
Пон Ное 26, 2007 12:01 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Какво стана с картата и четеца? Имаш ли напредък, или сега ще кажеш че незнаеш как и къде да включиш четеца :roll:
|
Пон Ное 26, 2007 11:51 pm |
|
 |
bebito^^^
Кара кола
|
не той си е вклу4ен,но неска цял ден майстори из нас и няма време..а сега видях че няма нотепад..компа.. :-)
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo

|
Вто Ное 27, 2007 12:22 am |
|
 |
LEVSKI
|
bebito^^^ написа: не той си е вклу4ен,но неска цял ден майстори из нас и няма време..а сега видях че няма нотепад..компа.. :-)
Почти изключено е да няма, но както и да е. Можеш да пробваш с всеки текстови файл в който можеш да пишеш. четеца буквално предава на компютъра запис от цифри и символи и накрая ентър. Дори можеш да пробваш и там където пишеш www.neshtosi.com 
|
Вто Ное 27, 2007 12:27 am |
|
 |
bebito^^^
Кара кола
|
ми пиша ти на icq-то ама те няма ..хихи да не се оплаши... 
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo

|
Вто Ное 27, 2007 12:37 am |
|
 |
bebito^^^
Кара кола
|
специални благодарности на колагата ЛЕВСКИ...ве4е сам като 007 само прекарвам картата и сам вътре... 
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo

|
Вто Ное 27, 2007 1:49 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|