Дата и час: Нед Юни 22, 2025 7:52 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 528 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 36  Следваща
Тема за Fiat Coupe 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
RAADOO написа:
Вътрешна вентилация, т.е. да циркулира въздуха само в купето? Това почти никога не го ползвам. Онзи ден, чак фаровете ми се запотиха, защото валеше гаден дъжд и беше към 2-3 градуса.

И при мен има потене, но аз имам лек теч...дори само сълзене от кранчето на радиатора на парното. Единия фар ми се поти, или по скоро се получава конденз, но причината е, че съм отварял фаровете за да чистя стъклата.

Чет Ное 22, 2007 1:26 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
RAADOO написа:
Вътрешна вентилация, т.е. да циркулира въздуха само в купето? Това почти никога не го ползвам. Онзи ден, чак фаровете ми се запотиха, защото валеше гаден дъжд и беше към 2-3 градуса.

И при мен има потене, но аз имам лек теч...дори само сълзене от кранчето на радиатора на парното. Единия фар ми се поти, или по скоро се получава конденз, но причината е, че съм отварял фаровете за да чистя стъклата.

Къде да проверя за това кранче? Фаровете ми не са отваряни и миналата зима май нямаше такова запотяване при тях.

Чет Ное 22, 2007 6:27 pm
Профил
UNREAD_POST 
Кранчето се намира долу вдясно от шофьора, над педала на газ-та. При мен се виждат капчици върху самия педал сутрин. И винаги дясната ми обувка е леко мокра :D

Чет Ное 22, 2007 8:38 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
МНОГО НЕСЕРИОЗНИ ХОРА СТЕ !!!
Чаках от 20:10 до 20:40 на факания паркинг и кво - никой с купе не видях!
:evil:
Разбирам яда ти, но трябва да си сдържаш нервите - не викай (писането с главни букви е = на викане).
Махнах и безконечната редица повтарящи се емотикони.
sok1

Чет Ное 22, 2007 11:04 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Manoff написа:
Разбирам яда ти, но трябва да си сдържаш нервите - не викай (писането с главни букви е = на викане).
sok1

аз обикалях там да ви видя ама нито едно купе не видях и след това си помислих, че сте на някой друг паркинг и обиколих целия студентски град :?

Пет Ное 23, 2007 12:52 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Искам да попитам, накой срещал ли е проблем с брояча за км (този, който може да се нулира) на Купе 1.8 1998- на мен ми брои някакви невероятно високи километри! Освен това ми се замъглява само дясното огледало, къде е проблема?!

Пет Ное 23, 2007 9:34 am
Профил
UNREAD_POST 
Manoff написа:
sok1

Колегата е прав да се сърди, разбираемо е, след като всички се силехме и уговаряхме, никои да не си напраи труда да отиде. Лично аз бях възпрепятсван, обикновено се старая да не пропускам никакви срещи. Дано следващия път бъдем по организирани.

Пет Ное 23, 2007 11:02 am
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Много тъпо се получи и мен ми излезе работа в офиса, много бях ефектиран ама работата си е работа......шефовете също!!!!!Много ме е яд :x

Пет Ное 23, 2007 12:18 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
sharky написа:
Много тъпо се получи и мен ми излезе работа в офиса, много бях ефектиран ама работата си е работа......шефовете също!!!!!Много ме е яд :x

Същото,даже същия ден специално ходих на автомивка и до последно си знаех,че ще присъствам,но уви....много гадно се е получило,трябва да се поправим,не мислите ли?

Fiat Barchetta 1.8 16V -now

Изображение

Пет Ное 23, 2007 12:47 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги , малко прекалих с миналия пост , много ми се искаше да се видим и да поговорим. Пък и времето беше доста мъгливо. Както и да е - минало.
Ако има следваща среща би било хубаво да си разменим телефоните или поне да се разберем колко ще сме... да не остана пак сам :P
Докато чаках и се разхождах из паркинга дето трябваше да се срещнем , паркинга от другата страна на манджа стриит и паркинга на фантастико мога да споделя с вас :
Мястото е подходящо за събиране : голям паркинг , добра видимост , много кафета наоколо , магазинчета за храна , цигари и т.н. , абе всичко 6- ( минуса е защото не е много добре осветен - ако тръгнем да си гледаме нещо по колите ще ни е трудно ) . Има и още едно място което е близо до това ОМВ-то на мусагеница , на светофара под хотел Вега - има вече добре осветен паркинг , малко кафенце и само-авто мивка 8-) . На кое от двете места - въпрос на избор . Кога - въпрос на сериозност :)

Изображение
Паркинга за който става дума.

Пет Ное 23, 2007 5:38 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колеги пробвайте да дойдете на неделната среща. От 13ч е, така че не е рано. Поканил съм Купе 20В Турбо, но не е сигурно че ще дойде. Ако се съберем няколко Купе-та, ще се уговорим за следваща среща само на Купе-та.

Пет Ное 23, 2007 7:28 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Колеги пробвайте да дойдете на неделната среща. От 13ч е, така че не е рано. Поканил съм Купе 20В Турбо, но не е сигурно че ще дойде. Ако се съберем няколко Купе-та, ще се уговорим за следваща среща само на Купе-та.

20ВТ? Видях едно такова в мобиле.бг, да не е същото?

Съб Ное 24, 2007 1:58 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
И сега какво правим със срещата ?

Сря Ное 28, 2007 9:41 pm
Профил
UNREAD_POST 
Manoff написа:
И сега какво правим със срещата ?

viewtopic.php?t=18897

Сря Ное 28, 2007 9:53 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
хора не че ми е работа ама нали има раздел срещи и т.н. тая тема май имаше друга идея сякаш

Съб Дек 01, 2007 6:33 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 528 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 36  Следваща