|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 9:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Записващо устройство . . .
Автор |
Съобщение |
Martin's
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пет Окт 26, 2007 2:17 pm Мнения: 38 Местоположение: София Област
|
 Записващо устройство . . .
Здравеите колеги имам един вапрос кам вас , нека които може да помогне да каже своето мнение Smile ...
Та вапроса ми е може ли да сложа в колата записващо устройство(dvd rw)???
Благодаря предварително Smile ! ! !
|
Чет Ное 22, 2007 1:45 pm |
|
 |
VooDoo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 9:02 pm Мнения: 115 Местоположение: Варна
|
Рзбира се,че можеш- има достатчно място за такова нещо в колата  . Шегувам се, колега. Според мен би трябвало да може. Записвачките работят със захранващо напрежение +12V и +5V , ако не се лъжа. 12V ги имаш само трябва да усигуриш и 5V и си готов. И за какво смяташ да я ползваш DVD-RW устройството в колата?
_________________ FIAT BRAVO 100/16V
|
Чет Ное 22, 2007 6:46 pm |
|
 |
Martin's
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пет Окт 26, 2007 2:17 pm Мнения: 38 Местоположение: София Област
|
Ами защото при мен таблото е с касетка не е обикновен касетофон ...
а не мога да намеря табло с диск ...
Просто като заместител на cd-player за кола ... това ми беше мисалта :-)
А ако мога да намеря табло с диск ще го взема ама не намирам ...
|
Чет Ное 22, 2007 6:55 pm |
|
 |
VooDoo
Кара Фиатче 126
|
Записвачка от компютър ли искаш да сложиш в колата? Аз така разбрах въпроса ти
|
Чет Ное 22, 2007 7:02 pm |
|
 |
Martin's
Кара ролкови кънки
|
Да ... :-)
|
Чет Ное 22, 2007 7:09 pm |
|
 |
stormi
|
Имаше една статийка в един форум и в него беше споменато как може цял компютър може да се събере, но имаха проблем с хард диска, защото на дупки се е прецаквал.Измислиха след това да го захванат с ластици, защото няма да има такива резки движения при дупки, но нещо пак не стана.Аз мислех преди да пробвам със старият комп да видя дали ще го побера, но не ми се занимаваше.Би трябвало да стане да свържеш dvd-то, но не знам как ще плейваш песните.Дано някой по-компетентен да ти отговори на въпроса.Успех:)
Ето ти и линк ако те интересува как са се опитали да свържат компютър в колата
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=27319
|
Чет Ное 22, 2007 7:14 pm |
|
 |
Martin's
Кара ролкови кънки
|
Ами така като си мисля маи няма да стане  . . .
Но ще попитам ЗНАЕ ли някои от каде мога да порачам Radio CD-Player за Fiat Stilo ...
Защото моито е с касета и искам да го сменя ...
Ако знаете от каде мога да намеря и закупя този Radio CD-Player ще сам ви мн благодарен , сега се рових и нета и видях че има
продават се отделно , проблема е че е в друга страна :( ...
|
Чет Ное 22, 2007 7:53 pm |
|
 |
VooDoo
Кара Фиатче 126
|
stormi написа: ..............Би трябвало да стане да свържеш dvd-то, но не знам как ще плейваш песните.
Аз едно време имах cd-rom ASUS, който имаше два бутона на панела и можеше да работи без Windows-a. Май и CREATIVE имаха такъв модел. Обаче за кола трябва да се свърже усилвател според мен.
|
Чет Ное 22, 2007 8:25 pm |
|
 |
fiat_bravo_16v
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 09, 2007 11:23 am Мнения: 76 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
колега,на това DVD трябва да има копче PLAY/PAUSE и копче за превъртане,иначе нямя да стане нищо.Другото което е,че трябва да го свържеш към касетофона ти,защото то няма изводи за колони и т.н.
_________________ FIAT BRAVO 97' 1.6 16V
|
Съб Ное 24, 2007 12:03 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|