Дата и час: Чет Май 01, 2025 1:14 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Offtopic ot "Продава" 
Автор Съобщение

UNREAD_POST Re: yно турбо тунинг
браво кака добре са ти диктували.ама да ти бяха казали поне година какав мотор колко коня е и да ка4и6 снимки разбира се.пак и с тая цена 3500 едва ли 6те се продаде.ама успех с продажбата

Нед Ное 18, 2007 9:03 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
не сади по приятелката си за мен!!ако ти и диктуваш на мен не са..и това което аз сам направила по колата си и колкото пари сам дала,ти едва ли ще го направиш..а ако го направиш някои ден цената няма да ти е малко..по колата сам дала много повече от обявените пари!!ама ко обяснявам на поредния семкаджия...питаха ме защо не пусна обявата тук е за това...поредните спамове.....
годината е 86 за хора които се интересуват има лс.другите да не пишат....

Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Нед Ное 18, 2007 10:35 pm
Профил ICQ

UNREAD_POST 
виж сега колежке (или колега)незнам колко пари си дала за това уно но ако си мисли6 4е 6те си ги вземе6 като продаде6 колата жестоко се лаже6.ми то едно пунто 1.4 турбо варви кам 4000 и не6то и е 95 год нагоре,едва ли някои 6ти даде и за твоита 86 год 3500(и при условие 4е не е завар6ена).не изкам да те засягам или убиждам ама ти маи си се оженила за колата си(като си дала толкова мн пари да я праи6).но все пак успех с продажбата.
п.с.пак ти казвам ако сам те убидил ИЗВИНЯВАИ!!!!!!!

Пон Ное 19, 2007 8:33 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
:offtopic: Извинявам се ,че се намесвам в безмисленият ви спор,ама я се научете първо да пишете и после спорете.Ей много неграмоген народ се е навъдил.На училище не сте ли ходили. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Пон Ное 19, 2007 9:15 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
на теб, колко пъти трябва да ти се казва.колкото и да се мучиш да земеш парите който си вложил в една кола ,никога няма да ги земеш..затова и искам минимума.А,ако беше завършена никога нямаше да я продавам.не са моля на никои да я купува..купуваите си пунтута разни,за същите пари и 6те ми гледате номера само от зад :mrgreen: и ми писн ада пиша глупости по таз тема темата е продава ..моля модераторите да закючат темата!!!!който се интересува от колата има лс.

Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Пон Ное 19, 2007 2:24 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]