Автор |
Съобщение |
Mr.Hammer
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:07 pm Мнения: 3 Местоположение: София 15 Младост
|
 Angel eyes за Браво
Имам въпросче към вас, дали е възможно да се словат ангелски очи на Браво? И ако може дали няма да е смешно, защото ще са много малки кръгчета? :roll:
|
Съб Май 19, 2007 2:16 pm |
|
 |
Kantarev
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Съб Мар 24, 2007 9:21 pm Мнения: 31 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Определено няма да постигнеш ефекта който търсиш,поради големината им пък и на бравото са си доста яки предните фарове! 
_________________ fiat bravo 1.6 16v sx
|
Съб Май 19, 2007 3:19 pm |
|
 |
ZDRAVIO
Кара кола
Регистриран на: Чет Сеп 20, 2007 2:46 am Мнения: 256 Местоположение: София
|
 ---
И аз така си мисля но, пък много ми се иска да сложа на мойта уббавица... единственият ми проблем е че незнам как да разглобя фаровете и дали ще има къде да побера Angel-a  ---------> Колега виж кво стана накрая.......... пуснал съм тема има и снимки!!!В автоелектроника
_________________ REAl CARS - REAL LIFE>>> FIAT BRAVO 1.6/16V DOHC 182A4.000 103H.P.+ / 1997
|
Пет Сеп 21, 2007 1:57 pm |
|
 |
Sparco_Racing
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 16, 2007 4:05 pm Мнения: 65 Местоположение: RaCiNg^LanD^Sof!a
|
Възможно е .... Ние правим такива .... Ама имай предвид че излиза 120 лв :|
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ ®™ BoBsUn_RaC!nG ™® -- HaDj@ta RaC!nG TeAm™
Fiat Bravo 1.6 16v 105 PS
®™~FeNs TuN!nG CeNTaR~™®
|
Пет Ное 16, 2007 7:12 pm |
|
 |
kondov
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Апр 05, 2007 5:17 pm Мнения: 37 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
Sparco_Racing знаеш ли къде във Варна могат да ми направят такава манипулация?
Втори въпрос: Как точно ги правите тези ейнджъл айс, целия фар ли сменяте или само рефлекторите и стъклото?
_________________ Fiat Bravo 80 16V
|
Съб Ное 17, 2007 7:56 pm |
|
 |
Sparco_Racing
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 16, 2007 4:05 pm Мнения: 65 Местоположение: RaCiNg^LanD^Sof!a
|
kondov написа: Sparco_Racing знаеш ли къде във Варна могат да ми направят такава манипулация? Втори въпрос: Как точно ги правите тези ейнджъл айс, целия фар ли сменяте или само рефлекторите и стъклото?
В Варна не мога да ти кажа дали някой изобщо прави..
А колкото до това което питаш... Нищо не се сменя...Сваля се стъклото на фара зима се размер за енджъла и се прави ръчно при нас... Монтира се и се връзва към габаритите...Затвара се фара и си готов но е скъпо защото е мн мн играчка ... 
®™~FeNs TuN!nG CeNTaR~™®
|
Съб Ное 17, 2007 8:14 pm |
|
 |
opel_sport
Регистриран на: Вто Май 22, 2007 12:01 am Мнения: 3 Местоположение: Бургас
|
Sparco_Racing написа: Възможно е .... Ние правим такива .... Ама имай предвид че излиза 120 лв :|
колега а за голф 3 може ли да се направят.и какжа цена (за едноцекционни фарове)
|
Нед Ное 18, 2007 8:35 pm |
|
 |
Trojaneca
|
Колега Sparco Racing, 120лв за двата фара или 120лв на фар?
|
Нед Ное 18, 2007 10:38 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Sparco_Racing написа: Възможно е .... Ние правим такива .... Ама имай предвид че излиза 120 лв :|
от личен опит смея да твърдя че процедурата по слагане на т.нар. "ангелски очи" струва не повече от 6 лв.- максимум (при добавяне на светещите тела "ангелски очи") . останалото е явно за труд .. и за най-трудното - отделянето на стъклото от фара.... и все пак с уважение и без да искам да ви обидя 120лв не мисля че е много реална цена ... освен в случай че не сменяте целия рефлектор със стъклото с нов и клиента си получава старите обратно...
|
Нед Ное 18, 2007 11:00 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Sparco_Racing написа: Монтира се и се връзва към габаритите...Затвара се фара и си готов но е скъпо защото е мн мн играчка ... 
явно процедурата е такава каквато си мисля ... и наистина е играчка , но
при наличието на плексигласови пръчки - 2бр, 4 светодидода и пистолет за горещ възух
на 1 човек не трабва да му отнема повече от 30 мин за двата фара,
ако някой се наеме да ми смъкне стъклата на фаровете (типо '93) мога лично да покажа как става
и да му направя и на него (ако си смъкне стъклата ) без пари 
|
Нед Ное 18, 2007 11:07 pm |
|
 |
Rokambol
|
Колегата detron вече се снабди с нужните материали и смята да се пробва на алфа-та си. А аз ще съм му активен помощник. Най вече ще осигурявам  За всички заинтересувани ще документираме цялата операция. Ако не строшим фаровете, съвсем скоро ще пуснем гид за "ангелските очи'. 
|
Нед Ное 18, 2007 11:38 pm |
|
 |
stormi
|
Rokambol написа: За всички заинтересувани ще документираме цялата операция. Ако не строшим фаровете, съвсем скоро ще пуснем гид за "ангелските очи'. 
С нетърпение чакам да видя как става цялата операция 
|
Нед Ное 18, 2007 11:49 pm |
|
 |
stormi
|
Само не разбрах от по-горе написаното!Кое излиза 120лв.?Изработката и поставянето на самите angels на един фар ли???
|
Нед Ное 18, 2007 11:55 pm |
|
 |
Sparco_Racing
Кара Фиатче 126
|
opel_sport написа: Sparco_Racing написа: Възможно е .... Ние правим такива .... Ама имай предвид че излиза 120 лв :| колега а за голф 3 може ли да се направят.и какжа цена (за едноцекционни фарове)
Неможе колега.... С оригиналния фар не става....Може да си поръчаш от ФК каталога... но цената им е 800лв
®™~FeNs TuN!nG CeNTaR~™®
|
Пон Ное 19, 2007 12:27 am |
|
 |
Sparco_Racing
Кара Фиатче 126
|
Trojaneca написа: Колега Sparco Racing, 120лв за двата фара или 120лв на фар?
120 за двата...
®™~FeNs TuN!nG CeNTaR~™®
|
Пон Ное 19, 2007 12:27 am |
|
|