|
|
Дата и час: Нед Май 25, 2025 1:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Fiat Coupe 1.8 vs Fiat Coupe 2.0
Автор |
Съобщение |
forkson
Кара кола
Регистриран на: Вто Юли 17, 2007 5:42 pm Мнения: 211 Местоположение: София 01 Средец
|
въпроса е че всички говорят че е по бързо и обясняват това и онова , а като дойде момента на истината сички се крият под шапките... няма какво по лека с приказките аз не съм се изказал рязко или да обидя някой , нали?!
просто пак се срещаме с "Българина всезнайко"  надявам се някой да не се обиди лично
добре че има и сериозни , колегата Маноф ми звънна днеска да се видим към края на седмица 
Чет Ное 15, 2007 2:48 am |
|
 |
sok1
|
forkson написа: .... айде бе ебаси феновете ебаси нещото , vodafon написа: колега по лека с приказките -ако някой притежател на купе му е зор да го мери да се е обадил вече .не се дръж като голфаджия
Послушай vodafon, прав е. Не всички фенове са " ебаси". Някои просто нямат интерес, други са заети, трети ... тяхна си работа. Има и такива, които се надуват и после бягат - нормално е - всяко стадо ... и т.н.
Ама пък да слагаш ВСИЧКИ фенове на Фиат под някакъв знаменател, само защото не можеш да си начешеш сърбежа на десния крак...
|
Чет Ное 15, 2007 3:09 am |
|
 |
forkson
Кара кола
Регистриран на: Вто Юли 17, 2007 5:42 pm Мнения: 211 Местоположение: София 01 Средец
|
аз не съм на зор  просто ми е странно , как никой пък не се навива , щадат си колите ли знам ли , тяхна работа  всеки си знае за себе си ...е все пак ако някой някоя друга година реши че може да вкара повече от 3000 оборота на купето си , нека свирка 
Чет Ное 15, 2007 1:14 pm |
|
 |
vodafon
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 27, 2007 10:28 pm Мнения: 257 Местоположение: Плевен
|
forkson написа: аз не съм на зор  просто ми е странно , как никой пък не се навива , щадат си колите ли знам ли , тяхна работа  всеки си знае за себе си ...е все пак ако някой някоя друга година реши че може да вкара повече от 3000 оборота на купето си , нека свирка 
пич на мене лично мн. ми се ще да пробвам как върви купето но :
- не искам да го правя със зимни гуми
- тря дойда до соф.
- изгоря ми бушона на сирката 
_________________ coupe- the best
|
Чет Ное 15, 2007 8:46 pm |
|
 |
sok1
|
vodafon написа: - изгоря ми бушона на сирката 
Без свирка и да искаш не можеш да правиш "ластици". Не стига, че двигателите на Фиат са нежни, ами и това... 
|
Чет Ное 15, 2007 8:49 pm |
|
 |
Larii
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 16, 2007 9:18 am Мнения: 160 Местоположение: София
|
Аз както знаете съм навит да пробвам купето ти! И левски гадината ако го засека на някои светофар ще го реисна! Да го видя с новия филтър и разхода му 30/100км
П.С Мойта пак ми падна разхода сега е 6.486 в г.София! 
_________________ Fiat Bravo 2.0 20V HGT 160 кс.
|
Чет Ное 15, 2007 9:17 pm |
|
 |
forkson
Кара кола
|
хаха , не вярвам!  но ти си знаеш и това е по важното
то аз темата я пуснах още доакто беше топло , пък сега ще почваме да се оправдаваме с зимните гуми  не , де няма значение вече , то зимата дойде , сега падна дет се вика... догодина 
Пет Ное 16, 2007 1:34 am |
|
 |
Larii
Кара Фиатче 126
|
Аз си имам гумета такаче ако искаш се обади!
|
Пет Ное 16, 2007 1:46 am |
|
 |
forkson
Кара кола
|
ти пич имаш ли купе 1.8 че гледам че си с браво ?! 
Пет Ное 16, 2007 4:33 am |
|
 |
LEVSKI
|
Larii написа: Аз както знаете съм навит да пробвам купето ти! И левски гадината ако го засека на някои светофар ще го реисна! Да го видя с новия филтър и разхода му 30/100км П.С Мойта пак ми падна разхода сега е 6.486 в г.София! 
Да, да, тоя разход сигурно си го засякъл на спускането от цариградско до първия светофар за дружба :mrgreen: Може и да се засечем някой път, та да видим за какво става дума, но аз обикновено тръгвам на работа след като се наспя...никога не е преди 10-11ч. Но недей да се силиш толкова, ще запееш друга песен после 
|
Пет Ное 16, 2007 9:57 am |
|
 |
LEVSKI
|
forkson написа: ти пич имаш ли купе 1.8 че гледам че си с браво ?! 
Колега това браво е с мотор на Купе 20В, дават го от 0 до 100 да бие нашето Купе 16В(по бързо е с 0.7сек), но понеже моята кола е луда, и прави каквото си иска, както и последния засечен разход от 23/100, няма шанс срещу мен, нека с теб се пробва.
|
Пет Ное 16, 2007 10:00 am |
|
 |
Larii
Кара Фиатче 126
|
Ми нямам купе! Ама за Левски разхода ми е толкова бе пич 6.458 л градско в София!
ПС. Последно мерене 6.563л/50 км
|
Пет Ное 16, 2007 2:49 pm |
|
 |
vodafon
Кара кола
|
Larii написа: Ми нямам купе! Ама за Левски разхода ми е толкова бе пич 6.458 л градско в София!
ПС. Последно мерене 6.563л/50 км
много уе :mrgreen:
|
Пет Ное 16, 2007 5:19 pm |
|
 |
vodafon
Кара кола
|
forkson написа: хаха , не вярвам!  но ти си знаеш и това е по важното  то аз темата я пуснах още доакто беше топло , пък сега ще почваме да се оправдаваме с зимните гуми  не , де няма значение вече , то зимата дойде , сега падна дет се вика... догодина 
отворко пускай се с който иска кво се прайш на хлапе
|
Пет Ное 16, 2007 5:21 pm |
|
 |
forkson
Кара кола
|
vodafon написа: forkson написа: хаха , не вярвам!  но ти си знаеш и това е по важното  то аз темата я пуснах още доакто беше топло , пък сега ще почваме да се оправдаваме с зимните гуми  не , де няма значение вече , то зимата дойде , сега падна дет се вика... догодина  отворко пускай се с който иска кво се прайш на хлапе Пич някакъв проблем ли видя не разбрах ?! Като няма да се бягаш ходи си чакай зимните гуми и си мълчи и не пиши в темата като не ти харесва.... пуснал съм си я аз с определена цел .която си я следвам , щом няма да ми отговориш на предизвикателството не предизвиквай поредния скандал , разбрано? LEVSKI написа: forkson написа: ти пич имаш ли купе 1.8 че гледам че си с браво ?!  Колега това браво е с мотор на Купе 20В, дават го от 0 до 100 да бие нашето Купе 16В(по бързо е с 0.7сек), но понеже моята кола е луда, и прави каквото си иска, както и последния засечен разход от 23/100, няма шанс срещу мен, нека с теб се пробва.
с това за момента нямам желание , тъй като гоня определена цел , но ако се навие няой с 1.8 като се уреди мясото и датата ще го уведомя и колегата да дойде да се пуснеме за фън  :mrgreen:
Съб Ное 17, 2007 8:11 am |
|
|