|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юли 05, 2025 11:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Когато дам на контакт какво трябва да светне
Автор |
Съобщение |
kana
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Окт 16, 2007 7:18 pm Мнения: 57 Местоположение: Пловдив Кичук Париж
|
 Когато дам на контакт какво трябва да светне
Значи от 3 седмици имам Браво и незнам кво трабва да светне по таблото.
На мен ми светка акумолатора маслото и една сонда ли е кво която след изв. врем угасва.
Така ли трябва да е или не или има още неща които трябва да светнат!!!!
Мерси много !!!!!
Птам най вече за ABS защото ме съмнява имам мноо яки спирачки ама ABS работи ли не работили !!!!
_________________ Bravo 1.6 16V Тарчи много !
|
Чет Ное 15, 2007 2:24 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Светва и веднага изгасва едно жълто ключе (ФИАТ Код системата е опознала ключа). След това остават да светят дюзата, акумулатора, маслото и лампата за Airbag-a. Ако останеш на контакт по-дълго дюзата и тази за възглавницата трябва да изгаснат.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Ное 15, 2007 2:45 pm |
|
 |
kana
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Окт 16, 2007 7:18 pm Мнения: 57 Местоположение: Пловдив Кичук Париж
|
Ferrari написа: Светва и веднага изгасва едно жълто ключе (ФИАТ Код системата е опознала ключа). След това остават да светят дюзата, акумулатора, маслото и лампата за Airbag-a. Ако останеш на контакт по-дълго дюзата и тази за възглавницата трябва да изгаснат.
Демек ни ABS ни айрбег ни код !!!!!!!
_________________ Bravo 1.6 16V Тарчи много !
|
Чет Ное 15, 2007 3:01 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Кода при повреда се изолира и може да си караш така. Просто няма да имаш фабричния имобилайзер. Виж това с възглавницата не е добре. Мисля, че на тази версия е стандарт и ако не работи е лошо. Може някой вече да е пробвал.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Ное 15, 2007 3:04 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|