|
|
Дата и час: Нед Юли 06, 2025 8:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Национална среща на феновете на FIAT 10-11 Ноември
Автор |
Съобщение |
m1t3t0
|
Хах ми той ако не ме пусне може да стане и завинаги 
|
Чет Окт 25, 2007 4:30 pm |
|
 |
panchev_bravo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 30, 2007 6:18 pm Мнения: 165 Местоположение: София 12 Св. Тройца
|
бройте ме и мене
двама сме
обаче след като ще сме в пловдив аз там си имам къде да спя
но иначе съм с вас през цялото време
хмм а пък може и да съм с вас кво за 20-40лв нема да се цепиме
ще видим
моля само за един смс
кога тръгваме как и т.н.
човека който ми каже има бира от мен 
_________________ Fiat Bravo HGT СА 3933 MT
0878977066
АвтоСервиз
бул.Европа 4
ремонти от А до Я на всякакви автомобили
тел.0895454505
http://bgmaps.com/map.asp?sid=c6dd74745 ... x=10&iy=18
|
Чет Окт 25, 2007 7:39 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Да не се заричам, ама и аз имам намерение да дойда. Щом е за Здравец- така да е, и аз съм за. Няма да се цепим от колектива
|
Пет Окт 26, 2007 1:06 am |
|
 |
r3p71l3
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юни 12, 2007 5:43 pm Мнения: 169 Местоположение: Смолян
|
За , с вас съм !
Ще ми е за пръв път няма да го пропусна.
_________________ FIAT Bravo_GT 1,8 16V
|
Нед Окт 28, 2007 5:39 pm |
|
 |
forkson
Кара кола
Регистриран на: Вто Юли 17, 2007 5:42 pm Мнения: 211 Местоположение: София 01 Средец
|
някъде снимки от предна национална среща има ли ? 
Пон Окт 29, 2007 12:33 am |
|
 |
Sparco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Авг 19, 2007 11:17 pm Мнения: 110 Местоположение: Стамболийски / София
|
Аз няма да присъствам на срещата.Претърпях тежко ПТП.Слава бого аз и жена ми сме добре.Вече няма червено HGT.Нищо не остана от него, пък и не искам да го виждам въобще.И това е от мен.Вече не съм от Фиат клуба.
_________________ Fiat Coupe 1.8 16v MADNESS MOTORSPORT TEAM
|
Пон Окт 29, 2007 11:39 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Sparco написа: Аз няма да присъствам на срещата.Претърпях тежко ПТП.Слава бого аз и жена ми сме добре.Вече няма червено HGT.Нищо не остана от него, пък и не искам да го виждам въобще.И това е от мен.Вече не съм от Фиат клуба.
Много неприятно, но сигурен ли си, че не може да се поправи.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Окт 29, 2007 11:54 am |
|
 |
sok1
|
Sparco написа: Слава бого аз и жена ми сме добре.
Това е най-важното. Всичко друго е някакви си вещи, които къде по-лесно, къде по-трудно се възстановяват.
|
Пон Окт 29, 2007 12:23 pm |
|
 |
Sparco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Авг 19, 2007 11:17 pm Мнения: 110 Местоположение: Стамболийски / София
|
Ferrari написа: Sparco написа: Аз няма да присъствам на срещата.Претърпях тежко ПТП.Слава бого аз и жена ми сме добре.Вече няма червено HGT.Нищо не остана от него, пък и не искам да го виждам въобще.И това е от мен.Вече не съм от Фиат клуба. Много неприятно, но сигурен ли си, че не може да се поправи.
Еми не ми е много приятно да говоря по тази тема,но ще дам малко обяснения.
ЗНачи колата направо я закарах на една морга и нескам да я виждам повече.Предният капак и тавана са на една линия.Резервоара се е пръснал.Купето за нищо нестава.ДВигателя е здрав.Има доста здрави неща,но аз неискам въобще да се занимавам с тази кола.Вече за съжаление като видя фиат и особено Браво и започва да ми се гади :(
Никоя кола по-нататък няма да е Фиат :( Въпреки,че колата е измислена относно безопасноста много добре.
Ако може повече да не се засяга темата за станалото.Важното е че всички сме живи и здрави.Това е.
_________________ Fiat Coupe 1.8 16v MADNESS MOTORSPORT TEAM
|
Пон Окт 29, 2007 9:05 pm |
|
 |
sok1
|
|
Пон Окт 29, 2007 9:21 pm |
|
 |
veroni
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 24, 2007 1:06 pm Мнения: 130 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
е искам и аз да да дойда но на 11-ти остарявам с една година и ще имам гости както се вика да хапнем и да пийнем
_________________ Bravo 1.6 16V
|
Вто Окт 30, 2007 1:31 pm |
|
 |
LEVSKI
|
veroni написа: е искам и аз да да дойда но на 11-ти остарявам с една година и ще имам гости както се вика да хапнем и да пийнем
Ами хубаво де, и ние можем да ти бъдем гости :mrgreen:
|
Вто Окт 30, 2007 2:26 pm |
|
 |
CHILIEV
|
само не разбрах последно за Здравец ли оставасрещата ??? :?
а за следващата среща имам малко връзки из троянския балкан
има вили 50-70 лв за вечер (за цялата вила) с много стай, в балкана , с готини полянки
наоколо .. абе красоти колкото искате .. насред природата
има път до там и срещу тази сума се ползва цялата вила с барбекюта
механички , спални , бойлери и такива неща. сякаш ще дойде по евтино от нощувка по хотели
а и никои няма да ни каже нищо за музика, викане , бурен смях ...и т.н.
Носим пържолите и виното и започваме.
И според мен свещенодействието - "печене на пържоли задружно" ще сплоти
колектива ще падне веселба  ...
но това за следващата среща или по - следващата ... ако сте навити разбира се 
|
Вто Окт 30, 2007 3:51 pm |
|
 |
stefcho_sm
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Юли 24, 2007 12:02 am Мнения: 63 Местоположение: Смолян
|
офф и аз ще направя всичко по силите си да доида много ми се иска да поразходя фиата по на дълъг път ама незнам дали ше успея че все още съм млад щофер и няма да се оправя по града но ако намеря някоои който ше идва сам след него ;)
|
Вто Окт 30, 2007 9:52 pm |
|
 |
LEVSKI
|
stefcho_sm написа: офф и аз ще направя всичко по силите си да доида много ми се иска да поразходя фиата по на дълъг път ама незнам дали ше успея че все още съм млад щофер и няма да се оправя по града но ако намеря някоои който ше идва сам след него ;)
Колега щом е за идеята, ако трябва аз ще дойда да те чакам на влизане в Пловдив. Ще стане голям купон, на всички ще ни бъде супер весело, не е за изпускане.
|
Вто Окт 30, 2007 10:34 pm |
|
|