|
|
Дата и час: Вто Май 20, 2025 2:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Airfan
Кара кола
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 11:09 am Мнения: 300 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
 Нов член на сектата
Пак съм аз. Щастлив съм да ви съобщя, че от 4 часа съм собственик на Fiat Marea Weekend HLX.
Ето я и моята красавица:
Има си климатроник, 4 ел. стъкла, ел. огледала, шоф. седалка може да се регулира с едни бутончета, има си аларма и имобилайзер от Фиат, 15-цолови оригинални джанти, мултиволан, 4 еърбъга. Набор 99 е и ми струва 5600 пари, за сега...
_________________ http://www.airforce-bg.com
---------------------------------
'99 Fiat Marea Weekend HLX 1.9 JTD105
|
Чет Окт 25, 2007 8:39 pm |
|
 |
Paparac
|
ЧЕСТИТО, колега! Красавицата е убийствена, 1.9 JTD, страшен цвят, джанти  Цената също е много добра :mrgreen:
|
Чет Окт 25, 2007 9:39 pm |
|
 |
VESKO_BG
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Съб Авг 11, 2007 7:09 pm Мнения: 37 Местоположение: Стара Загора
|
ЧЕСТИТО..!
да си я караш с мерак и ВНИМАТЕЛНО.!
_________________ Готино е да си важен, но пo-важно е да си готин.!
|
Чет Окт 25, 2007 9:52 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Аз мислех пръв да предам честитката, но на началството му се пада честа. :mrgreen: След като дойде реда ми мога да кажа само: Да ти е честита, много голяма хубавица! И да я докараш в Пловдив на националната среща да я видим. Със здраве да си я караш, и да се слушате 
|
Чет Окт 25, 2007 9:52 pm |
|
 |
Airfan
Кара кола
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 11:09 am Мнения: 300 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Аз съм си от Пловдив, та само кажете къде е срещата...
И мен много ме кефи за сега и се надявам да нямам проблеми с нея.
Търся стъкло за халогенче долу на предната броня, че едното ми е строшено...
|
Чет Окт 25, 2007 10:03 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Airfan написа: Аз съм си от Пловдив, та само кажете къде е срещата... И мен много ме кефи за сега и се надявам да нямам проблеми с нея.
Търся стъкло за халогенче долу на предната броня, че едното ми е строшено...
Хвърляй по едно око на раздел "Срещи и мероприятия" там ще разбереш за срещата.
Пусни една тема в раздел "Купува" за стъклото на халогена, ако трябва разгледай малко и магазините подвизаващи се из форума.
|
Чет Окт 25, 2007 10:09 pm |
|
 |
sok1
|
Изглежда перфектна. Завиждаааааааааааааааам!!!
Честито и от мен...все пак!!! 
|
Чет Окт 25, 2007 11:40 pm |
|
 |
Rokambol
|
Честито и със здраве! Много и безаварийни километри!
Относно халогенчето, аз имам същия проблем. Трябва ново. (60лв) Само стъкла не се продават.
|
Пет Окт 26, 2007 7:13 am |
|
 |
yerdna
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Апр 07, 2007 1:31 pm Мнения: 53 Местоположение: София 01 Средец
|
Да ти е честита, да я караш дълго и безаварийно!
Изглежда страхотно, а и цената е супер!
И един въпрос, да знам да се пръсна ли окончателно от завист  - има ли CD Changer?
_________________ Fiat Marea Weekend 105 JTD HLX
|
Пет Окт 26, 2007 10:07 am |
|
 |
Airfan
Кара кола
|
Не се пръскай, ако ще се пръскаш ти я подарявам, че да ти запазим живота
Ами касетофон е май, но на капачето пише CD changer control. Ако е някъде другаде по колата, сподели къде да търся и ще ти кажа дали има....
|
Пет Окт 26, 2007 10:32 am |
|
 |
yerdna
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Апр 07, 2007 1:31 pm Мнения: 53 Местоположение: София 01 Средец
|
Отзад вдясно в багажника има едно отделение с капаче - там е CD Changer-ът (поне по схема).
|
Пет Окт 26, 2007 10:50 am |
|
 |
Airfan
Кара кола
|
Аха, видях че има отделение и в дясно и в ляво, но не съм отварял да видя. Довечера след работа ще ида да й се порадвам малко и ще проверя.
Възникнаха ми някои въпроси:
А в ляво отделението за какво е щом в дясно е за чейнджъра?
Дадоха ми и 3-те ключа (единия няма батерия). Нормално ли е червения да няма копче за заводската аларма на него?
На връзката с ключовете има още 2-3 метални пластини с разни номера и 2-3 листчета с други. Някакви идеи кое за какво е?
Имам и 2-3 код-карти в едно найлонче, ама не съм го отворил още да разгледам.
С ляв или с десен акумулатор е, че моя не е много добър?
При смяна на акумулатора шашка ли се аларма, компютър и т.н. системи? Забравят ли се кодовете на ключовете?
При смяна на батерия на ключ, същия трябва ли да се програмира наново с червения ключ?
Лесно ли се сменя халоген на бронят, че моя е счупен и незнам в КАТ дали няма да се заядат...
Има и доста други въпроси но лека полека ще питам....
|
Пет Окт 26, 2007 11:01 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Колега, красавица е. Надявам се да я видя и наживо.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Окт 26, 2007 11:10 am |
|
 |
yerdna
Кара Симсонка
|
Airfan написа: Аха, видях че има отделение и в дясно и в ляво, но не съм отварял да видя. Довечера след работа ще ида да й се порадвам малко и ще проверя.
Възникнаха ми някои въпроси:
А в ляво отделението за какво е щом в дясно е за чейнджъра? Дадоха ми и 3-те ключа (единия няма батерия). Нормално ли е червения да няма копче за заводската аларма на него? На връзката с ключовете има още 2-3 метални пластини с разни номера и 2-3 листчета с други. Някакви идеи кое за какво е? Имам и 2-3 код-карти в едно найлонче, ама не съм го отворил още да разгледам. С ляв или с десен акумулатор е, че моя не е много добър? При смяна на акумулатора шашка ли се аларма, компютър и т.н. системи? Забравят ли се кодовете на ключовете? При смяна на батерия на ключ, същия трябва ли да се програмира наново с червения ключ? Лесно ли се сменя халоген на бронят, че моя е счупен и незнам в КАТ дали няма да се заядат...
Има и доста други въпроси но лека полека ще питам....
Вляво е за пожарогасителя, мисля - при мен има вътре един каиш, изглежда точно като за закрепване на пожарогасител.
Червеният ключ няма копче - и при мен е така. Пластини с номера не са ми давали, но имам карта с фиат код.
Акумулаторът не знам какъв е. И моят беше издъхнал, смениха ми го с Bosch. Нищо не се шашна при смяната.
Като смениш батерията на ключа не се налага препрограмиране. При мен и на двата сини ключа бяха се скапали батериите, майсторът ги смени и всичко тръгна.
За халогена - като идеш на майстор за обслужване - ремъци, ролки, масла филтри и пр. - кажи му да ти смени и халогена. Не вярвам да е сложно и скъпо. В КАТ също не вярвам да се заядат, халогенът е екстра, а не задължителна част.
|
Пет Окт 26, 2007 11:29 am |
|
 |
Rokambol
|
Смяната на халоген е елементарна. Виж тук.
|
Пет Окт 26, 2007 11:40 am |
|
|