|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 6:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Отказаха ми светлините къси и дълги?!?!
Автор |
Съобщение |
zrancho
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Ное 08, 2006 10:27 pm Мнения: 32 Местоположение: Плевен
|
 Отказаха ми светлините къси и дълги?!?!
Колеги отказах ми светлините. През целия ден светиха и като се стънми видях, че няма никой. Светят само габарити и отпред и отзад. Халогени имам. Индикатора на таблото свети за късите ама къси йок, дълги също. А като дръпна ръчката към мене за пресветване имам дълги. Ако някой има опит или се сеща къде е проблема моля да пише. Не ми се ходи по майстори защото незнам колко са майстори. Благодаря предварително.
_________________ Брава 1.9 ТД 100, 1998
|
Пон Окт 22, 2007 3:05 pm |
|
 |
Rokambol
|
Вероятноста да ти изгорят едновременно всички крушки е много малка. При бушоните има няколко куплунга. Не се сещам цвета на тези за фаровете, но предполагам, че някой от тях не контактува добре. Включи фаровете, прати някой отпред да гледа и започни да ги пристягаш. Огледай и замасяването.
|
Вто Окт 23, 2007 7:24 am |
|
 |
zrancho
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Ное 08, 2006 10:27 pm Мнения: 32 Местоположение: Плевен
|
Мерси, ще погледна да видя дали сам мога да се справя.
_________________ Брава 1.9 ТД 100, 1998
|
Вто Окт 23, 2007 11:50 am |
|
 |
Rokambol
|
Между другото, подобен проблем може да се яви и от ключа на фаровете или клемореда му.
|
Вто Окт 23, 2007 12:53 pm |
|
 |
Iwan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 14, 2006 1:06 am Мнения: 181 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Имах подобен проблем с моите фарове и се разреши като почистих клемите на корпуса на на фаровете. 
|
Сря Окт 24, 2007 9:48 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|