|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 9:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Кога да направим националната си сбирка?
Кога да направим националната си сбирка?
Автор |
Съобщение |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
Аз гласувах за 10-11, щото по свободен се очертава. Уви нямам никаква възможност да дойда на -3-4.11 :(
|
Чет Окт 18, 2007 8:20 am |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
хм.... не непредаме много с единно решение маи..... може да има и на 3-4 и на 10-11 а? хахаха
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пет Окт 19, 2007 8:54 am |
|
 |
m1t3t0
|
Ми аз горе долу и в 2-та случая съм на работа и не знам какво ще правя, но ще мисля (нещо бягство с оборота  )или нещо подобно.
|
Пет Окт 19, 2007 1:29 pm |
|
 |
Rokambol
|
Аз гласувах за 3-4, но забравих, че съм ангажиран с изборите, така че ако има балотаж (а в Благоевград е 99% сигурно, че ще има) няма как да дойда. Така, че аз съм за 11-ти.
|
Пет Окт 19, 2007 3:02 pm |
|
 |
Rokambol
|
Какво става, времето напредва...ще има ли среща на 11-ти, вече и гласовете натежават за тази дата. Аз съм на линия, ще доведа и много голям спец по "италианки", макар че любовта му е Алфа. :mrgreen:
|
Пон Окт 22, 2007 6:56 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Rokambol написа: Какво става, времето напредва...ще има ли среща на 11-ти, вече и гласовете натежават за тази дата. Аз съм на линия, ще доведа и много голям спец по "италианки", макар че любовта му е Алфа. :mrgreen:
Аз мисля да се захващаме вече с търсенето на подходящ хотел и да вдигамне шум. Датите ще са 10 и 11.
Нямаме много време.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Окт 22, 2007 10:04 am |
|
 |
Sparco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Авг 19, 2007 11:17 pm Мнения: 110 Местоположение: Стамболийски / София
|
Аз предлагам да се пусне тема и всеки,който ще идва да каже, за да се знае какъв хотел да се търси.КЪде ще е удобно да се съберем в Пловдив и т.н.Най-удобното място за събиране ще е според мен или гребната база или писта Дракон-Калояново.А барове и кръчни колкото искате. 
_________________ Fiat Coupe 1.8 16v MADNESS MOTORSPORT TEAM
|
Пон Окт 22, 2007 3:31 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Sparco написа: Аз предлагам да се пусне тема и всеки,който ще идва да каже, за да се знае какъв хотел да се търси.КЪде ще е удобно да се съберем в Пловдив и т.н.Най-удобното място за събиране ще е според мен или гребната база или писта Дракон-Калояново.А барове и кръчни колкото искате. 
Аз лично на писта дракон ще скучая :roll:
|
Пон Окт 22, 2007 3:48 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
Ferrari написа: Sparco написа: Аз предлагам да се пусне тема и всеки,който ще идва да каже, за да се знае какъв хотел да се търси.КЪде ще е удобно да се съберем в Пловдив и т.н.Най-удобното място за събиране ще е според мен или гребната база или писта Дракон-Калояново.А барове и кръчни колкото искате.  Аз лично на писта дракон ще скучая :roll:
Как ще скучаеш бре приятелю  Кажи ми, че не те сърби да направиш една-две бързи обиколки на пистата с нафърфорката  . Аз със сигурност не бих пропуснал, ако имам такава възможност, като си давам ясната сметка, че колата ми не е ПИСТА ЕДИШЪН
Мисля, че е добра идея да се направи някаква регистрационна форма за участие, с която всеки един да заяви участието си. Ако ви кефи идеята, мога да я направя и да я обсъдим.
|
Пон Окт 22, 2007 4:34 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
Колеги, затварям гласуването защото времето напредва. Датата за срещата ще е 10-11 Ноември и мястото е Пловдив. Отварям нова тема защото предстоят не малко организационни въпроси.
|
Пон Окт 22, 2007 4:34 pm |
|
|