|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 11:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
CD Player - въпроси разни
Автор |
Съобщение |
tiki
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Окт 14, 2007 7:18 pm Мнения: 18 Местоположение: София 02 Красно Село
|
 CD Player - въпроси разни
Здравейте , нов съм във форума и имам следното питане. Купих си преди 3 дни един плейър Pioneer DEH 2900MP но в последствие разбрах че има плейъри със bluetooth и дистанционно на волана за около 250 лв. Въпроса ми е къде мога да си го ъпгрейдна и къде да намреря в София сервиз който да ми предложи такъв плейър и монтаж. Също така ако може да ме посъветвате къде има добри магазини за аксесоари за Fiat Bravo че имам нужда и от часовник (пуснал съм една тема в консултации и днес проверих в един магазин- намерих часовник за 5 лв. но много скапан).
И последно - имам в излишък касетофон от Форд Ескорт , kenwood CD/MP3/WMA на около 3 години иначе с екстри и касетофон от Fiat Brawo. Колко мога да им искам и форума ли е подходящото място за продажба
|
Пон Окт 15, 2007 8:49 pm |
|
 |
Rokambol
|
В раздел "Продава" на форума спокойно можеш да си пуснеш оферта. Добре е да осигуриш и снимки.
За цени не е коректно да говоря, разрови се във въпросния раздел, там има подобни обяви и си "свери" часовника.
Не знам защо, но ми се струва, че стария ти Кенууд е по добър от тоя пионер, дето си взел :mrgreen:
|
Вто Окт 16, 2007 5:31 am |
|
 |
docenta
Кара кола
Регистриран на: Сря Окт 10, 2007 12:16 pm Мнения: 259 Местоположение: Плевен
|
Колег погледни си ЛС.
|
Вто Окт 16, 2007 3:35 pm |
|