|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 4:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Трябва ми професионална помощ за таблото
Автор |
Съобщение |
superlamer
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Авг 29, 2007 7:36 pm Мнения: 21 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
 Трябва ми професионална помощ за таблото
Проблема ми е следния приборите на таблото се държат доста странно. Когато колата е на празен ход (не винаги, но много често) оборотите падат на нулата и после скачат между 500 и 1000, но това го прави рязко в смисъл от стрелката си е не се чува да има промяна по оборотите на двигателя. Другото нещо е, че скоростомера не работи стрелката заспива на 0 независимо с колко се движа. И километража, който отичта километрите (той е дигитален) премигва постоянно. Другите уреди за температурата и нивото на бензина си работят. В началото като съм на контакт сички лампи си светкат после си гаснат както си трябва. Кажете ми някъде сервиз в София, където биха могли да ми помогнат. Или пък ако някой има табло за продан да свирка.
Колата е Фиат Браво 98г. 1.6 16v SX това по сведенията, които имам и, които съм виждал това е новото табло на Браво. Моля ви всяка помощ ще е добре дошла.
|
Вто Сеп 04, 2007 7:03 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Прекъсва масата, но не съм разглобявал таблото за да ти кажа точно къде е
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Сеп 05, 2007 12:00 am |
|
 |
superlamer
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Авг 29, 2007 7:36 pm Мнения: 21 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
|
Пет Сеп 07, 2007 9:18 am |
|
 |
joojo
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Мар 29, 2007 6:55 pm Мнения: 16 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Колега сега ако кажеш и къде са я оправили за да отида и аз цена нямаш :!:
Щото и моите "майстори" искат да слагам ново табло и то само заради стрелката на температурата. :mrgreen:
_________________ BRAVO 1,9 JTD
|
Вто Окт 09, 2007 5:22 pm |
|
 |
ZDRAVIO
Кара кола
Регистриран на: Чет Сеп 20, 2007 2:46 am Мнения: 256 Местоположение: София
|
 ---
Кажи, сериозно колега, защото и аз имам почти същия проблем със стрелката на Темперратурата, наистина е важно!!!
_________________ REAl CARS - REAL LIFE>>> FIAT BRAVO 1.6/16V DOHC 182A4.000 103H.P.+ / 1997
|
Съб Окт 13, 2007 9:32 am |
|
 |
Rokambol
|
Отворете си сами таблото, от задната му страна има един (според мен тиристор, при мен индикация липсва, затова гадая), който може да е виновен за неадекватното поведение на уредите. Вижте му инициализацията и го сменете. Имайте в предвид, че тези елементи изгарят изключително рядко и първо потърсете причината в омасяването на таблото или конкретния уред.
|
Съб Окт 13, 2007 10:37 pm |
|
 |
ZDRAVIO
Кара кола
Регистриран на: Чет Сеп 20, 2007 2:46 am Мнения: 256 Местоположение: София
|
 ---
Rokambol написа: Отворете си сами таблото, от задната му страна има един (според мен тиристор, при мен индикация липсва, затова гадая), който може да е виновен за неадекватното поведение на уредите. Вижте му инициализацията и го сменете. Имайте в предвид, че тези елементи изгарят изключително рядко и първо потърсете причината в омасяването на таблото или конкретния уред. Благодаря, Колега, скоро ще се занимавам и ще ти послушам съвета!
_________________ REAl CARS - REAL LIFE>>> FIAT BRAVO 1.6/16V DOHC 182A4.000 103H.P.+ / 1997
|
Сря Окт 17, 2007 2:05 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|