|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 8:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Максимална скорост с Браво ХГТ ?
Автор |
Съобщение |
KoNNaN
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Сеп 06, 2007 8:31 pm Мнения: 32 Местоположение: Горна Оряховица
|
 Максимална скорост с Браво ХГТ ?
някой вдигал ли е това което пише на скоростомера.и вярно ли е това че при скорост с малко над 200 (210-215) около 5-10 мин каране и следва счупен мотор? :?:
|
Нед Сеп 23, 2007 10:46 am |
|
 |
Rokambol
|
Това за счупения мотор не знам колко е вярно (и аз съм го чувал), но преди време в мрежата се въртеше едно клипче, на което ясно се виждаше как на таблото на такава бегачка, светна лампата на инжекциона при преминаване на 200км/ч. А това не е добре.
|
Нед Сеп 23, 2007 3:42 pm |
|
 |
Paparac
|
Вие ме убихте, бе! 
|
Нед Сеп 23, 2007 4:35 pm |
|
 |
krum_ktk
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 2:46 pm Мнения: 55 Местоположение: София
|
аз да - пълни се до 240 - за счупения мотор е така - САМО АКО МОТОРА Е СЪС СКАПАНО /НЕПОДХОДЯЩО МАСЛО/, И/ИЛИ НЕЕ ПЪЛЕН С МАСЛО ДО ГОРЕ И/ИЛИ РАЗВАЛЕН ТЕРМОСТАТ НА МАЛЪК ГОЛЯМ КРЪГ НА ВОДАТА - Т.Е. КОГАТО НЕ ЗАТВАРЯ И ДВГ РАБОТИ НА СТУДЕНО.
гореспоменатите проблеми водят до това, че поради неподходящата температура и/или нивото и вида на маслото не остава масло в картера при екстремно високите обороти цялото масло отива в главата и се чупи лагер на коляновия вал /тях ги държи маслото/.
също така е хубаво да нямаш и съмнения в маслената помпа ако ще го юркаш. 
|
Пон Сеп 24, 2007 2:43 pm |
|
 |
Rokambol
|
Paparac написа: Вие ме убихте, бе! 
Що, бе?
И как е там? 
|
Пон Сеп 24, 2007 4:36 pm |
|
 |
Paparac
|
Rokambol написа: Paparac написа: Вие ме убихте, бе!  Що, бе? И как е там? 
Ми няма далавера да се мотаеш "натам" 
|
Пон Окт 15, 2007 11:57 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Бе интересно моето браво е само ГТ правил съм му 220 максимума на километража карах от софия до Стара Загора горе долу с тази скорост нямах проблеми, но...
|
Вто Окт 16, 2007 6:44 pm |
|
 |
Trojaneca
|
това за 200те и 10те минути не е възможно...карах си така(даже повече от 10 мин) и нищо...съвсем-стабилно си върти, температурата на двигателя е с четири деления по-ниска от средата, никакви инжекциони, нищо...  След 200 не знам как ще е, но мисля че няма къде да се тества, без да си рискувам кожата 
|
Чет Окт 18, 2007 11:04 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|