Дата и час: Съб Юни 21, 2025 3:06 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 114 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
КАКВО ДА ПРАВИМ СЪС СРЕЩИТЕ В СОФИЯ? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Да това е така, но може да се пазарува от Билата и ще е сред природата :P, но в крайна сметка ако държите да седим :) ще помисля и ще пиша :)

Вто Сеп 04, 2007 2:30 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Да това е така, но може да се пазарува от Билата и ще е сред природата :P, но в крайна сметка ако държите да седим :) ще помисля и ще пиша :)

Ако е хубаво времето цър-пър може и по-нагоре в Бояна.

Вто Сеп 04, 2007 2:32 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Именно ей как се разбираме :P :D . Ако не обаче трябва да има и алтернатива, за която нищо не ми идва на ум :). Но там в Люлин нямам идея как е като място за колите, но щом го предлагаш явно има достатъчно :)

Вто Сеп 04, 2007 2:36 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Аз съм навит и да няма място за сядане, номера е да се видим. А за о`шипка също нямам против.

Вто Сеп 04, 2007 5:24 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
То ако ще да е сред природата, алтернативи има много, това са ти Горна Баня, Банкя...пък и е къде е и Витоша. За люлин нямам нищо против, но като знам какво е там, 100% ще се пръснеме нагоре надолу докато се паркираме и то ефекта се губи. Хубаво ще да е да се спреме всички на едно място, за да си проличи за какво става дума.

Вто Сеп 04, 2007 5:36 pm
UNREAD_POST 
Именно. Среща на Билата после само един обратен на България и нагоре към правата на Бояна.

Вто Сеп 04, 2007 5:41 pm
UNREAD_POST 
Може, съгласен съм :) Днеска е едва вторник, така че до събота имаме още много време за умуване.

Вто Сеп 04, 2007 5:48 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Само да кажа че скоро ще дойде и зимата :x Няма ли да е по добре да има по голям паркинг за да се съпрът колите,да ги видим кой какво е направил какво ще прави и после за по бира или кафе.А пред О Шипка няма много места за паркиране,а и вечер трудно се намират места. :roll:

Вто Сеп 04, 2007 9:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
В Люлин на О`Шипка има не малко място за паркиране особено през деня. А и идеята за Бояна също не е лоша. За по-сигурно, напишете поне 3 мнения подред с точна уговорка, за да не стане разминавка. Но мисля че атмосверните условия ще са от значение, не намирам за добра идея на някоя поляна при добре затворени прозорци, да комуникираме със знаци под някой проливен дъжд :) Ако някой смята че ще забрави, моля да пусне едно ЛС с телефонен номер, и ще го подсетя предишния ден. Хубаво ще да се съберем повече хора.

Вто Сеп 04, 2007 9:34 pm
UNREAD_POST 
Ако въпреки прогнозите времето събота и неделя се задържи хубаво, предлагам да се качим на Витоша до Момина скала. Мястото не е лошо има достатъчно място да се съберат доста автомобили пък и можем да се съберем там на по скара, бира и т.н. Ако обаче вали като тази събота то се е видяло, че ще е някъде по кафета, кръчми или др. заведения. Но все пак мисля, че ако не вали и времето не е лошо е по-добре да се съберем някъде на открито.

Вто Сеп 04, 2007 10:01 pm
UNREAD_POST 
Да аз затова предложих Витоша, защото гледах прогнозата за времето и го дават да е хубаво. Поне за тази Събота. Нищо не ни пречи като се видим да решим за вбъдеще къде ще са сбирките, но Момина скала е прекрасно място. Голяма поляна много място за колите, скара бира, чист въздух БЛАГОДАТ. Все пак да изчакаме Петък да видим как вървят нещата с метеорологичните условия.

Вто Сеп 04, 2007 11:19 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Хората от BTV го дават да си вали .. По добре да измислим заведение .. И то някой което не се посещава като о`шипка.. има едно такова в белите брези (или хиподрума беше там) до ритуалната зала ,но събота принципно има и момент да има сватба и да гъмжи от коли !!! Пред заведението също си има парко мясно но примерно за не повече от 10-15 коли

Вижте тук за това заведение което говоря.. мисля че се казва Толедо но ще го прекръстим на фиат :)
Виж тук из този парк който се вижда ако няма сватба може да паркираме 100-200 коли :) а може и да не паркираме а да си връткаме :P хехе

Изображение

П.С. Мисля че просто трябва да намерим заведение и да говорим със собственика да ни го запазва в събота от толкова до толкова часа и да си ни е офицялния клуб там ... Трудно ще е да намерим такова заведение, но не и невъзможно

Сря Сеп 05, 2007 3:48 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Знам го това заведение, не е лошо там. Но ако верно има сватба ще стане малко пренаселено. Гледах прогнозата за времето от сателита за Европа - събота го дават около 20 градуса, облачно, не дават да вали. Но те и днеска не го даваха да вали, пък гледай какво става Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 . Да се надяваме все пак събота да е по-хубаво времето.
За сега имаме 3 варианта, единият явно ще отпадне ако продължава все така да вали. Давайте да го мислим, имаме 2 дена. Ако ми дойде на акъла някое хубаво местенце веднага ще го пиша в темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_15

Сря Сеп 05, 2007 4:45 pm
UNREAD_POST 
Ако знаете че е добро някъде давайте предложения. Аз лично работя на хотел Славия и предполагам че лесно ще намеря заведението, а и ритуалната зала ми е до болка позната :36_2_10: Пък има и БИЛА наблизо за паркинг докато се съберем.

Сря Сеп 05, 2007 5:54 pm
UNREAD_POST 
Колеги, какво решаваме за срещата? Ще я правим ли или не? Давайте да го решим едно място където ще ни е най-удобно да се съберем, да уточним часа, пък там вече на място ако трябва ще го решаваме на къде ще ходим.

Пет Сеп 07, 2007 10:03 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 114 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща