Дата и час: Съб Юни 21, 2025 5:28 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Нов фен на марката 
Автор Съобщение

UNREAD_POST Нов фен на марката
Здравейте колеги

Казвам се Симеон и съм от Русе

До един месец ми предстой покупка на Фиат Мареа Комби Дизел 100кс :36_2_25:

Чет Юли 19, 2007 10:09 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ами най-напред добре дошъл! И да не забравиш да покажеш снимки тук след покупката на автомобила! :wink: :36_2_25:

Чет Юли 19, 2007 10:14 pm

UNREAD_POST 
Paparac написа:
Ами най-напред добре дошъл! И да не забравиш да покажеш снимки тук след покупката на автомобила! :wink: :36_2_25:

Задължително ще има снимки :D

Чет Юли 19, 2007 10:19 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Re: Нов фен на марката
saiman написа:
До един месец ми предстои покупка на Фиат Мареа Комби Дизел 100кс

Значи обичаш да планираш отрано нещата. Аз един месец преди да си купя моето палио и идея си нямах, че ще карам италианска кола :). Тоест при мен стана случайно. Но въпреки многото съвети от "разбирачи", че съм се прекарал два пъти (1. Като съм минал от немска на италианска кола и 2. Че палиото било екзотичен модел, нямало части за нея и др.подобни), категорично не съжалявам и мога да кажа, че вече съм фен на фиат.

Така че, честито и добре дошъл в отбора.

Чет Юли 19, 2007 10:23 pm
Профил

UNREAD_POST 
Не съм от най-придвидливите , просто си харесах една блъсната Мареа за 2800лв.След като се срещнах с собственика се уговорихме той да я направи и после да му дам 3500.Сега с нетърпение чакам да излезе от работилницата :36_4_1:

snake ти каква немска кола си карал преди???

Чет Юли 19, 2007 10:32 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега, откарай колата на сервиз за диагностика на мотора, виж предницата как е пак в сервиз преди да я платиш колата.

Чет Юли 19, 2007 10:43 pm

UNREAD_POST 
Абе колата няма да има проблеми щото собственика и бачка в Италия и я е взел за жена си , а жена му е позната на вуйчо ми.Тя Мареата не ударена сериозно-само калник и предна броня

Чет Юли 19, 2007 10:55 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

snake написа:
saiman написа:
До един месец ми предстои покупка на Фиат Мареа Комби Дизел 100кс

Значи обичаш да планираш отрано нещата. Аз един месец преди да си купя моето палио и идея си нямах, че ще карам италианска кола :). Тоест при мен стана случайно. Но въпреки многото съвети от "разбирачи", че съм се прекарал два пъти (1. Като съм минал от немска на италианска кола и 2. Че палиото било екзотичен модел, нямало части за нея и др.подобни), категорично не съжалявам и мога да кажа, че вече съм фен на фиат.

Така че, честито и добре дошъл в отбора.

Брато занимавам се с продажба на коли !!! И за твое съжаление ще ти кажа , че Палио не се прави от ФИАТ и не се прави в Италия !!! Палиото се прави в Бразилия по лиценз на ФИАТ !!! Ако не вярваш питай който искаш !!! Затова са и на такива ниски цени !!! А лично аз имам опит с Палио и мога да заявя че това е супер кола !!! Вози готино и е пъргава като комар !!! :) :) :)

Чет Юли 19, 2007 11:03 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Точно от ФИАТ си се прави но не в Бразилия а в Турция в заводите на ТОФАС. В бразили се прави палио но носи друго име. Колата си е чист ФИАТ а не лиценз на ФИАТ. Ако не се лъжа автомобилът си е разработка на заводите Тофас както сега се случи и с Линеа. Друг не италиански завод със собствена разработка е Полския. Тяхното 126р се превърна в легенда.

Чет Юли 19, 2007 11:08 pm
Профил ICQ YIM
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Ferrari написа:
Точно от ФИАТ си се прави но не в Бразилия а в Турция в заводите на ТОФАС. В бразили се прави палио но носи друго име. Колата си е чист ФИАТ а не лиценз на ФИАТ. Ако не се лъжа автомобилът си е разработка на заводите Тофас както сега се случи и с Линеа. Друг не италиански завод със собствена разработка е Полския. Тяхното 126р се превърна в легенда.

Е сега недей да спориш !!! Аз ти казвам , че се прави в Бразилия !!! На мой приятел на прозореца и шасито пише Made in Brazil !!! И по ВИН кода излезе , че е в Бразилия !!! И в сайтовете за каталожните данни на колите в категория ФИАТ - Палиото го няма !!!

Чет Юли 19, 2007 11:16 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Ето ти каталог в който го има. Може да го провериш и по VIN
http://84.242.167.186:7080/navi?COUNTRY ... INDOW_ID=1

За производството и двамата сме прави.
Production began in 1996 in Brasil and was followed later that year by a plant in Argentina. 1997 saw production starting in Venezuela, Poland and Morocco whilst Turkey started building the same car in 1998. India and South Africa began production in 1999, Egypt in 2001 and China in 2002.

Чет Юли 19, 2007 11:26 pm
Профил ICQ YIM
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Angeto написа:
Брато занимавам се с продажба на коли !!! И за твое съжаление ще ти кажа , че Палио не се прави от ФИАТ и не се прави в Италия !!! Палиото се прави в Бразилия по лиценз на ФИАТ !!! Ако не вярваш питай който искаш !!! Затова са и на такива ниски цени !!! А лично аз имам опит с Палио и мога да заявя че това е супер кола !!! Вози готино и е пъргава като комар !!! :) :) :)

Само не разбрах за какво трябва да съжалявам :) Независимо къде се прави, колата си я бива, аз съм много доволен от нея. Единствената реална причина, поради която искам да я сменя, е че когато я купувах преди 2 години децата бяха малки, а сега големия е по-висок от мен, просто колата малко ни поотесня. И ми се иска кола с климатик, той пък иска малко по-мощен двигател. Всичко, което съм написал в обявата, е 100 % вярно.

Пет Юли 20, 2007 9:17 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
saiman написа:
snake ти каква немска кола си карал преди???

Карах опел-кадет седан, произведен 91-ва година, може би един от последните произведени от марката кадет. Не беше лоша кола. Много ръждясваше и гниеше обаче и след един тенекеджийски ремонт, при който я позакърпих и й смених праговете, тенекеджията ме посъветва да я продам сега, тъй като има приличен вид, а не след година, две, когато пак ще ръждяса. Така и направих и ... минах на италианска ( а може би бразилска или турска ) кола :mrgreen: .

Пет Юли 20, 2007 9:25 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Няма значение кой е произвел колата. Тя пак си е италианка и това се усеща още като я подкараш. Новата Panda се прави само в Полша, но качеството е едно от най-добрите при новите коли според Auto Bild.

Пет Юли 20, 2007 9:47 am
Профил ICQ YIM
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ferrari написа:
Няма значение кой е произвел колата. Тя пак си е италианка и това се усеща още като я подкараш. Новата Panda се прави само в Полша, но качеството е едно от най-добрите при новите коли според Auto Bild.

Напълно съм съгласен. Все повече коли вече се произвеждат в държави, различни от държавата, собственик на съответната марка.

Пет Юли 20, 2007 4:08 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща