|
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 9:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
D_boy
Кара кола
Регистриран на: Чет Юни 23, 2005 8:32 am Мнения: 211 Местоположение: София 05 Сердика
|
 Вижте това,то е достатъчно за тях
ПРАВОЪГЪЛНА КУТИИКА
БЕЗ БАГАЖНИК – С КОЛЕЛА
СЪС МОТОРЧЕ ДОСТА ШУМНО,
НАБЕДЕНО ЗА КОЛА,
МАЙКА МУ Е КОСТЕНУРКА
ВОЗИШ СЕ ВЪВ НЕГО СВИТ
ТО В ЕВРОПА Е НЕНУЖНО,
НО У НАС Е СУПЕР ХИТ!
ЗАХАБЕНА НЕМСКА БРИЧКА
И С ДИЗАЙН НА ВСЕДЕХОД
ТО КУПУВА СЕ СТРАХОТНО
ОТ ДЕБИЛ И ИДИОТ!!!
ИМИДЖ СТРАШЕН ИМА БРАТКО,
ВНАСЯМЕ ГО И ДО ДНЕС
И ПОНЕ СМЕ МАЗОХИСТИ,
МАЖЕМЕ СЕ ЗДРАВО С ГРЕС
РЕМОНТИРАМЕ, НО ЗНАЕМ
ТУЙ Е ЗДРАВАТА КОЛА
И ПРЕД НИКОГО НЕ ЩЕ ПРИЗНАЕМ:
КАК Е ШИБАНО ТОВА.
ХВАНЕШ ЛИ ОБАЧЕ ГОЛФ-А,
ЩЕ СЕ ДРУСАШ ЗДРАВО ЗНАЙ
ОТ ЦЕНИ И ОТ ПАВЕТА
ПЛОМБИТЕ ЩЕ ПАДНАТ МАЙ…
:lol: :lol: :lol:
_________________ FIAT COUPE 1.8 16V
|
Сря Юни 29, 2005 11:15 am |
|
 |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
Това, че си направил някакъв си псевдотунинг на псевдоспортната си кола за масова употреба и си си сложил лепенки по колата не те прави Шумахер. Това се отнася не само за собствениците на GOLF I,II, III, че и IV.
|
Пет Юли 01, 2005 9:21 am |
|
 |
dee1bg
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Юни 01, 2005 12:00 am Мнения: 16 Местоположение: София
|
Аз май малко късно видях тази тема, ОБАЧЕЕЕЕ, просто немога да се въздържа.
Някой по-горе каза, че не било верно т`ва за голфаджиите. Да, ама е. И според мен си има обяснение защо 95%(поне) от каращите Голф са пълни малоумници.
Евтина (относително) кола, здрава( пак относително), много разпространена (за съжаление не е никак относително). Е, това ако не е идеалният избор на току-що взелия книжка 18 годишен ПИЧ, който си мисли, че като го сърби между краката, значи му се е***?!Че тя и може да вдигне цели 150 км/час (още по-относително)
Исках да е по-кратко, ама както казах по-горе, НЕМОГА да се сдържа по отношение на голфовете. Просто немога и т`ва е.
Най-щастливият ми момент по отношение на голфовете беше и най-нещастният ми. Най-щастливият, защото на един светофар в Младост (в София) два голфа двойки (от тия с ремусите и всичко останало) не бяха се разбрали чие е предимството. НА СВЕТОФАРА, повтарям. Резултата - два ударени голфа. ПРИ ТОВА - О, ЧУДО - ЕДИН В ДРУГ
За щастие гъзарите бяха ОК.
Ако се чудите какво ме направи нещастен в този светъл за моята душа момент - това е факта, че си забравил фотоапарата. На това му викам лекичка шега на съдбата.....
И накая - някой ако открие автомобила БМВ 3 от София или ако познава собственика му - да му стисне ръката от мен за надписа на задното му стъкло. А надписа гласеше:
GOLF. PLAY IT. DON`T DRIVE IT!
Това е най-кратката и същевременно най-точната сентенция, която съм виждал или чувал.......
|
Вто Авг 09, 2005 11:02 pm |
|
 |
Snaker
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Юли 28, 2005 2:14 am Мнения: 100 Местоположение: София
|
хм ... странно
аз карах голф 3 гти .. сега карам браво хгт ... не съм сигурен че изказвания от типа - тия простаци голфаджиите са отвратителни - е присъщо за човек който поне малко е надраснал една определена възраст.
мен преди време ме блъсна пиян шофьор на пежо на 18 години. трябва сега да кажа - тия тапаци с пежата са еГати ".............."?
фоклсваген голф е най-продаваната кола в света - не напразно ... и тук ние в този форум не сме капацитетите които ще го опровергаят. колата се е наложила не с шофьорите си. тук в бг голф 2 серия е доста продаваем автомобил защото е евтин за поддръжка и като за класа си понавървява с достатъчно здравина на двигател и окачване. интериора е доста спартански но дори в 5-та серия от фолксваген са подходили по същия начин. явно има защо. и истината е че ги карат само лумпени на по 18-20 години които или им е първа кола или са се качили от по-кофти автомобил.
колегите от форума на фолксваген ако си направите труда ще видите че по доста колегиален начин подхождат към останалите марки автомобили и наистина става дразнещо надъхани типове по различни форуми да пишат простотии за коли след като са се сабрали в кварталната кръчма с ВЕЛИКИ разбирачи са обсъждали тоя и оня голф.
може ли човек с рено 5 - раздрънкано и опърпано от всякъде да обсъжда голф 3 гти 16в и да казва - тоя боклук !!? - еми той само дебитометъра на тая кола стува колкото НЕГОВОТО рено !!?
може ли хора с опел астра да говорят за ръжда по други автомобили !!?
харесвам много марки ... бравото като модел си го харесвам от отдавна ... и за фиат съм слушал какви боклуци били и как само тъпаци си ги купували !!?
и са требе да кажа че заради тоя и оня няма да си взема фиат !? едни здуханяци бяха тръгнали да сравняват по ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН - БРАВО с АСТРА - еми смешно е !!? Италия ще си остане страната на най-добър дизайн за коли - те просто имат афинитет към това. и тука българчета типични разни шлибковци няма да променят този факт. само пъпчиви тиинове могат да им вярват и от там тръгват и легендите.
KILAR
_________________ :: Show me some Madness ::
|
Пет Авг 12, 2005 1:53 pm |
|
 |
Ferrari
|
Snaker написа: хм ... странно аз карах голф 3 гти .. сега карам браво хгт ... не съм сигурен че изказвания от типа - тия простаци голфаджиите са отвратителни - е присъщо за човек който поне малко е надраснал една определена възраст.
мен преди време ме блъсна пиян шофьор на пежо на 18 години. трябва сега да кажа - тия тапаци с пежата са ебати "чекиджиите" (с извинение) ... ? фоклсваген голф е най-продаваната кола в света - не напразно ... и тук ние в този форум не сме капацитетите които ще го опровергаят. колата се е наложила не с шофьорите си. тук в бг голф 2 серия е доста продаваем автомобил защото е евтин за поддръжка и като за класа си понавървява с достатъчно здравина на двигател и окачване. интериора е доста спартански но дори в 5-та серия от фолксваген са подходили по същия начин. явно има защо. и истината е че ги карат само лумпени на по 18-20 години които или им е първа кола или са се качили от по-кофти автомобил.
колегите от форума на фолксваген ако си направите труда ще видите че по доста колегиален начин подхождат към останалите марки автомобили и наистина става дразнещо надъхани типове по различни форуми да пишат простотии за коли след като са се сабрали в кварталната кръчма с ВЕЛИКИ разбирачи са обсъждали тоя и оня голф. може ли човек с рено 5 - раздрънкано и опърпано от всякъде да обсъжда голф 3 гти 16в и да казва - тоя боклук !!? - еми той само дебитометъра на тая кола стува колкото НЕГОВОТО рено !!? може ли хора с опел астра да говорят за ръжда по други автомобили !!? харесвам много марки ... бравото като модел си го харесвам от отдавна ... и за фиат съм слушал какви боклуци били и как само тъпаци си ги купували !!? и са требе да кажа че заради тоя и оня няма да си взема фиат !? едни здуханяци бяха тръгнали да сравняват по ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН - БРАВО с АСТРА - еми смешно е !!? Италия ще си остане страната на най-добър дизайн за коли - те просто имат афинитет към това. и тука българчета типични разни шлибковци няма да променят този факт. само пъпчиви тиинове могат да им вярват и от там тръгват и легендите.
Не марката прави келешлъка. Мен преди 2 дни щяха да ме ударят в станично заради познатото на всички бягане по линията. Просто младежа бжеше решил че не може да чака червен светофар и през линията. Аз бях на напречната улица и ми беше зелен сигнала. Спря се на сантиметри.
|
Пет Авг 12, 2005 2:05 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
склонен съм да се съглася с колегата snaker - не е много добре да се съди за хората по това каква кола карат, по това как се вписват във движението и как се отнася към другите участници. за това мисля че е по-добре да осмиваме хората които държат като галфони на пътя, а не теси които карат различни от нашите коли.
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Пет Авг 12, 2005 2:09 pm |
|
 |
bobi_m
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Юли 08, 2005 10:35 pm Мнения: 120 Местоположение: София 19 Люлин
|
Аз съм голям фен на колите от Ботуша, но съм напълно съгласен със колегата във всички негови изказвания.Истината е ,че вече като видя кола, карана от някой пъпчив гном с книжка на няколко дена, НЕЗАВИСИМО с каква кола е , вече си имам едно наум и гледам да не съм в обсега му /100МЕТРА  На днешно време такива почитатели на филми от типа Бързи и яростни могат да ти докарат големи въртели/ не че и аз не харесвам филма , но не го пренасям на улицата :evil:
_________________ DELTA 1 2.0,FOCUS,АUDI 100 2.8 , TOYOTA COROLLA 1.4 D4D , НONDA VTR 1000 и др
|
Пет Авг 12, 2005 9:42 pm |
|
 |
Ferrari
|
bobi_m написа: Аз съм голям фен на колите от Ботуша, но съм напълно съгласен със колегата във всички негови изказвания.Истината е ,че вече като видя кола, карана от някой пъпчив гном с книжка на няколко дена, НЕЗАВИСИМО с каква кола е , вече си имам едно наум и гледам да не съм в обсега му /100МЕТРА  На днешно време такива почитатели на филми от типа Бързи и яростни могат да ти докарат големи въртели/ не че и аз не харесвам филма , но не го пренасям на улицата :evil:
Ами наистина е така. Няма значение дали ще е VW Golf, Honda Civik, BMW 3, а напоследък и FIAT Bravo (да не се обидят колегите с Bravo). Отличителните знаци са нескопосан тунинг, огромен шум и опасно некадърно, но нахакано каране. Бягайте далеч от такива индивиди.
|
Съб Авг 13, 2005 7:14 am |
|
 |
gogata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 10:26 am Мнения: 171 Местоположение: Пещера
|
поредната история с отвръщение и възмущение относно манталитета на БГ driver..през уикенда бяхме на пикник,който едва не се превърна в кошмар,благодарение на "разумното" каране на притежател на wv,който имаше явно насрещното за крайна дясна линия :evil: съобразена скорост,бързи рефлекси и най-вече късмет ни избавиха от едно наистина ужасно "приключение",незнам защо но повечето от подобни ситуации(не зачитане на предимство,засечки на пътя,каране в насрещното и тн.)е замесен драйвер на "прочутата" марка немски возила.Нищо лично против тях нямам,но защо трябва да игнорират всички правила за движение по пътищата и с това да застрашават живот на много хора :!:
_________________ Punto 1.1 95'
|
Пон Авг 22, 2005 9:51 pm |
|
 |
Di Kanio
Кара балканче
Регистриран на: Чет Май 03, 2007 2:18 pm Мнения: 49 Местоположение: Пазарджик
|
Гледам, че не е писано отдавна по темата та рекох да я поосвежа малко. Вчера (01.07.2007 НЕДЕЛЯ) си карам аз по магистрала Тракия, по-бавно от обикновено - 90-100 км/ч, защото имаше ебати трафика. Два пъти ме изпревариха отдясно и познайте какви коли - Голф 4 и Сеат Ибиса (което си е пак голф, както знаете, но с малко по-добър дизайн). Казах си явно не само тия с Голф 2 и 3 са тъпаци - няма значение номера на поколението - голфаджиите са си голфаджии ако ще и на голф 10 да се качат. :x
_________________ "I don't feel I have to wipe everybody out, Tom. Just my enemies." Michael Corleone
|
Пон Юли 02, 2007 3:43 pm |
|
 |
Paparac
|
Колега, карането на VW не е чак диагноза. :mrgreen:
|
Пон Юли 02, 2007 4:15 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Глупостта не ходи по колите
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Юли 02, 2007 4:23 pm |
|
 |
tinalex
Кара кола
Регистриран на: Пет Дек 01, 2006 6:42 pm Мнения: 270 Местоположение: София 15 Младост
|
Проблема ще става все по-голям.В момента всичко живо си купува кола-хора,които нямат стаж по простата причина че не са имали пари да купят и поддържат кола.Родители купуват кола на току що взелото книжка отроче.Колите поевтиняха.Шофьорска книжка се взимаше прекалено лесно последните 6 години.Милиционерите формираха такъв мироглед у шофьорите,че сега всеки втори си мисли,че с 10 лева може и една патка да удари на патрула и пак да го пуснат.Ние шофьорите също имаме вина за последното.Има доста п.. пардон девойки,които слезнаха от .... и се качиха на кола-да им се чудиш на неадекватните реакции и грешната представа за собствените им възможности.Колите са достатъчно мощни,а пътищата и трафика са кошмарни.Глобите за превишена скорост,алкохол и рецидив са малки.Никой не следи за техническата изправност на колите-за екология въобще не говорим.Да продължавам ли?Просто се чудя как има само по 1000 загинали годишно.Всичко това го казвам с ясното съзнание че нищо не може да се промени за нула време.Просто държа на себе си и семейството си и не ми се ще заради някой дебил да пострадат децата ми.
_________________ FIAT PUNTO JTD LANCIA CAPA 200020V
|
Пон Юли 02, 2007 9:25 pm |
|
|