|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 9:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
нов собственик - пак същите въпроси
Автор |
Съобщение |
cerrone
Кара велосипед
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 8:16 pm Мнения: 24 Местоположение: 1,950 km West of Varna
|
 нов собственик - пак същите въпроси
здравейте, от няколко седмици съм собственик на Марея 1,9 TD100 ELX (де що има екстри, че и СД чейнджър отзад) и засега ме удовлетворява като автомобил. Както се досещате, трябва да и подменя това онова.
Един много бърз въпрос към всички, особенно към варненци - къде мога да намеря ангренажен ремък и ролки (не знам въобще колко са) и ако може да ми кажете адрес на магазин и цена. а и термостата ми прави номерца май.
Знам, че ще ми кажете да се поразходя да проверя но понастоящем не се намирам в България и единствения ми шанс да проверя е тук във форума.
Скоро ще ми идват гости от БГ и могат да ми ги донесат, ако естествено са на по-добра цена.
Благодаря предварително
П.П. Колата е 1997 година на реални 215 000 километра. После идете вярвайте на това , което пише на таблата на колите в България.
|
Пет Май 25, 2007 7:44 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: нов собственик - пак същите въпроси
cerrone написа: здравейте, от няколко седмици съм собственик на Марея 1,9 TD100 ELX (де що има екстри, че и СД чейнджър отзад) и засега ме удовлетворява като автомобил. Както се досещате, трябва да и подменя това онова.
Един много бърз въпрос към всички, особенно към варненци - къде мога да намеря ангренажен ремък и ролки (не знам въобще колко са) и ако може да ми кажете адрес на магазин и цена. а и термостата ми прави номерца май.
Знам, че ще ми кажете да се поразходя да проверя но понастоящем не се намирам в България и единствения ми шанс да проверя е тук във форума.
Скоро ще ми идват гости от БГ и могат да ми ги донесат, ако естествено са на по-добра цена.
Благодаря предварително
П.П. Колата е 1997 година на реални 215 000 километра. После идете вярвайте на това , което пише на таблата на колите в България.
Колега, честито за прекрасния автомобил. Ориентир за цените може да получиш и online на този адрес www.axm-auto.com
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Май 25, 2007 7:48 pm |
|
 |
BVLGARI
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Окт 04, 2006 2:10 pm Мнения: 11 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
 Да ти е честита новата придобивка
Защо ти от къде си,че ще ти идват гости от БГ.И по въпроса за ремъци и ролки-аз като си купих моята Брава отидох в BOSCH сервиза на "Орехчето",и там ми смениха всички консумативи -ремъци,филтри,ролките не бяха за смяна,маслои там ти ги дават на магазинна цена .Но ти както си прецениш,дали сам ще си ги сменяш.Магазини има много само трябва да се търси,единия е зад Лятно кино Тракия магазинчетата,май "Тодоров" беше магазина ама не съм сигурен,другия е на гарата пак на "Тодоров",но всичко трябва да се провери.
Успех  ,ако имаш въпроси,питай "За питане пари не земат"
_________________ 1.9TD - 75 182A8.000
|
Съб Май 26, 2007 5:20 pm |
|
 |
cerrone
Кара велосипед
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 8:16 pm Мнения: 24 Местоположение: 1,950 km West of Varna
|
благодаря за сайта. то бива подробен сайт, ама и със снимки. много добре.
|
Пон Май 28, 2007 1:47 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|