Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:35 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
Car Audio & Каско 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST Car Audio & Каско
Не можах да намеря друга тема, затова я пуснах - от скоро съм шофьор (от 1 месец карам Пунто `95) и едни приятели ме съветват направи си Каско, други не си прави...а къде е истината - незнам!

Дайте съвет за някоя евтина mp3-ка около 100-120 лева максимум - не съм чак такъв фен, за да инвестирам повече!

Пет Май 04, 2007 10:18 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: Car Audio & Каско
911 написа:
Не можах да намеря друга тема, затова я пуснах - от скоро съм шофьор (от 1 месец карам Пунто `95) и едни приятели ме съветват направи си Каско, други не си прави...а къде е истината - незнам!

Дайте съвет за някоя евтина mp3-ка около 100-120 лева максимум - не съм чак такъв фен, за да инвестирам повече!

Направи си каска. Може да не включваш всички рискове, но винаги стават бели. Накой може да те удари, да те надраскат, да ти счупят стъкло. Ако нямаш каско тези разходи ги поемаш от джоб. Други не правят каски защото за години наред не им се случва нищо с колата, но те си носят риска и са готови да платят сами евентуалните щети по колите си.

Радио за тези пари може да си вземеш ползвано или нови NEO, ELITE и подобни марки. По-хубавите с MP3 идват към 180-200 лева.

Пет Май 04, 2007 10:34 am
Профил ICQ YIM
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
2 години плащах каско за първия Фиат,после 3 години за втория Фиат.През това време съм ползвал веднъж обезщетение-счупиха ми стъклото в Люлин да ми откраднат касетофона.Е не си заслужава.Никой няма да ни открадне таратайките,а пък частите са достатъчно евтини,за да си поема сам риска.Никога не съм удрял кола-само драскотини на паркинг.За 16 години толкова.

Пет Май 04, 2007 6:27 pm
Профил
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST Re: Car Audio & Каско
Цитат:
Радио за тези пари може да си вземеш ползвано или нови NEO, ELITE и подобни марки. По-хубавите с MP3 идват към 180-200 лева.

За около 150лв видях JVC но окото ми хвана едно NEO с USB и MMC слот за 129 лв. Иначе стандартните тонколони на Пунто-то ми се струват доста калпави, май ще трябва и тонколони да купувам.

Цитат:
Направи си каска. Може да не включваш всички рискове, но винаги стават бели. Накой може да те удари, да те надраскат, да ти счупят стъкло. Ако нямаш каско тези разходи ги поемаш от джоб. Други не правят каски защото за години наред не им се случва нищо с колата, но те си носят риска и са готови да платят сами евентуалните щети по колите си.

Цитат:
2 години плащах каско за първия Фиат,после 3 години за втория Фиат.През това време съм ползвал веднъж обезщетение-счупиха ми стъклото в Люлин да ми откраднат касетофона.Е не си заслужава.Никой няма да ни открадне таратайките,а пък частите са достатъчно евтини,за да си поема сам риска.Никога не съм удрял кола-само драскотини на паркинг.За 16 години толкова.

Ето за това не съм я направил още...едни хора казват няма смисъл, други задължително - май докато не я направя и да се уверя сам няма да стане!? :idea:

Пон Май 07, 2007 12:29 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Дам прав си - човек докато сам не опита, за нищо не се съгласява. По принцип, като за първа кола или като за ново ползване - направи си едно каско за една година да ти е мирна главата. Пък после ще си прециниш да го продължаваш ли или не ;) А и пиши за мп3-ката, че и аз съм на твоят хал с музиката. А конкретно за това НЕО един приятел беше доста доволен първите 4 месеца(на толкова му е радиото). А пък за колоните незнам - пиши после какво си направил :wink:

Пон Май 07, 2007 9:54 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
За тези пари NEO то е добра оферта макар че оптиките им държат по 6 - 7 месеца ако не се юркат много но ти си тройно застрахован с тази покупка защото имаш и USB и CARD READER така че и даже и да ти се прецака оптиката след време пак ще си го ползваш а колкото за колоните моят съвет е да си купиш някой по евтини за отпред на таблото защото там и да сложиш говорители от 100 лева акустиката е слаба а отзад можеш да си сложиш някой елипсовидни говорители на кората те са на цени от 35 до 150 лева и предполагам че ще останеш доволен от ефекта

Вто Май 08, 2007 12:34 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
За тези пари NEO то е добра оферта макар че оптиките им държат по 6 - 7 месеца ако не се юркат много но ти си тройно застрахован с тази покупка защото имаш и USB и CARD READER така че и даже и да ти се прецака оптиката след време пак ще си го ползваш а колкото за колоните моят съвет е да си купиш някой по евтини за отпред на таблото защото там и да сложиш говорители от 100 лева акустиката е слаба а отзад можеш да си сложиш някой елипсовидни говорители на кората те са на цени от 35 до 150 лева и предполагам че ще останеш доволен от ефекта

Вто Май 08, 2007 12:36 pm
Профил
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Аз си взех един Panasonic CD MP3 и не е прескочил един път диска по дупки, а в момента е на баща ми във Fiesta-та - който се е возил знае каква е каруца. Мойта кола я взех наскоро и още съм с фабричния касетофон, но работя по въпроса :wink:. Има го в Техномаркет, и струва 169лв. Интересното е, че аз говзех за 159лв. миналата година лятото, а сега е по скъп.

Чет Май 10, 2007 11:00 am
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
ами така е цените се покачиха заради новите закони на евросъюза и сега цените да се вдигат още особенно за бялата техника най вече за климатици и хладилници с две думи ни прецакват както си искат

Чет Май 10, 2007 11:13 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
А колегата с бравото първо си намери една преходна лайсна и тогава се замисляй за ново СД доста трудно се намират такива лайсни и са скъпи

Чет Май 10, 2007 11:15 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
jojancho написа:
А колегата с бравото първо си намери една преходна лайсна и тогава се замисляй за ново СД доста трудно се намират такива лайсни и са скъпи

Намират се лесно, но за цената си прав. Около 25лв.

Пет Май 11, 2007 7:01 am
Профил ICQ YIM
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
Е щом можеш да си намериш е много добре аз преди като работих на кар аудиото в техноплис намирахме много трудно то по принцип в сливен никъде не продават такива неща всичко става с поръчки и цените са доста повече от 25 лева без доставката един човек си беше поръчал от бургас излезе му около 50 лева и се оказа че не съвпадат точно чоповете и лайсната тракаше много че си играхме да я лепим със силикон а клиента си беше купил едно браво което беше като чисто ново и похарчи прекалено голяма сума за музика но определено си заслужаваше всяка стотинка

Пет Май 11, 2007 7:24 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Хората от форума си ги купуваме от Авител или Ал. Ауто, ако става дума за София или с поръчка от www.axm-auto.com

Пет Май 11, 2007 7:55 am
Профил ICQ YIM
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
Ами става дума за сливен но то щом има от къде да се поръчат доставката нама да е 1000 лева.Мерси за информациятя

Пет Май 11, 2007 5:41 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ]