Дата и час: Нед Юли 13, 2025 8:27 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Сън или реалност ? 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST Сън или реалност ?
Ето какво ми се случи:
Снощи - лягам си, заспивам... сънувам: Излизам от офиса на автошколата, като инструктора пак ми е дал ключовете да запаля колата ... върти, върти, но не пали ... отварям отпред и почвам да търся проблема - проверявам кабелите на свещите, маркучите за бензина, гърнетата - няма проблем ... немога да открия проблема... идва инструктора и му обяснявам какво съм направил ... гледа и той - нищо не става ... не пали... толкова си спомням ...
А ето какво стана в действителност: Карам си аз чинкуечентото (учебното, не моето) ... спирам на един стоп и тъкмо да подам газ, за да тръгвам изведнъж угасна :o Въртя - не пали... втори опит - пак не пали... след третия опит въобще не казах нищо на инструктора - директно отворих предния капак и тръгнах да оглеждам ... той малко странно ме погледна, но дойде след мен - проверих всичко, той също го провери, но уви - никакъв проблем ... накрая реших обстойно да огледам навсякъде и какво видях - една прекъсната жичка ... тънка такава, не вярвам да е нещо важно, но все пак му казах ... допрях я и той пробва да запали - запали от раз ... откачих я и угасна ... ясен е проблема ... отидох до един отворен гараж, поисках инструменти и го оправихме ... но след това проследих от къде идва жицата и какво да видя - на перката на динамото имаше един "палец", а на една стойка до него рид ампула (поне такава си направих извод, че е ...) и при преминаване на магнита през рид ампулата се подава сигнал към бобината и се подава искра в свещта ... така си обяснявам работите ... в крайна сметка всичко след това беше наред и карах 2 часа и 40 минути с 2 прекъсвания по 2 минути ... ее, направо я научих тая Варна :)
Надявам се, че Ви е било интересно :)

Съб Апр 07, 2007 6:09 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Re: Сън или реалност ?
kiler_4o написа:
ее, направо я научих тая Варна :)

И София също я научи :idea: :wink: :mrgreen:

Сря Апр 11, 2007 2:36 am
Профил WWW
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST Re: Сън или реалност ?
Fire 999 написа:
kiler_4o написа:
ее, направо я научих тая Варна :)

И София също я научи :idea: :wink: :mrgreen:

и ти си основния виновник :) Благодаря ти :) Нямам търпение да дойда лятото отново ... та дори преди лятото ако е...

Сря Апр 11, 2007 12:04 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]