|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Paparac написа: И сигурно са ти казали, че всички игри ще вървят на МАКС, нали  Я кажи коя е тази фирма?
нищо такова не са ми казали... даже не съм ги питал по въпроса с видео картите ... а в интерес на истината - всичко си върви на макс ... даже и S.T.A.L.K.E.R. -а... и мрежа като направя на него (dedicated) пак си върви перфектно на макс ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Апр 07, 2007 11:43 pm |
|
 |
Paparac
|
kiler_4o написа: нищо такова не са ми казали... даже не съм ги питал по въпроса с видео картите ... а в интерес на истината - всичко си върви на макс ... даже и S.T.A.L.K.E.R. -а... и мрежа като направя на него (dedicated) пак си върви перфектно на макс ...
Да, бе, и един мармот завива станиол :36_2_11: Аз със суперклокнато 7900 ГС, дето твоята карта я гази и мачка, не мога да я играя на МАКС на 1280*1024.
|
Нед Апр 08, 2007 3:03 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Paparac написа: kiler_4o написа: нищо такова не са ми казали... даже не съм ги питал по въпроса с видео картите ... а в интерес на истината - всичко си върви на макс ... даже и S.T.A.L.K.E.R. -а... и мрежа като направя на него (dedicated) пак си върви перфектно на макс ... Да, бе, и един мармот завива станиол :36_2_11: Аз със суперклокнато 7900 ГС, дето твоята карта я гази и мачка, не мога да я играя на МАКС на 1280*1024.
извинявай, объркал съм се ... на медиум е играта ... на макс не съм я пробвал... играя я на същата резолюция... сега ще я пробвам на макс и ще кажа...
пуснах я на макс (ама абсолютно всичко на макс, дадох advanced и там дадох всички слайдъри на макс, antialiasing и т н ...) ... Еми играта си върви перфектно, но започна да забива когато хвърлих целия си инвентар (няколко стотин обекта) и натиснах F, за да ми излязат надписите къде какво има ... все пак на макс няма да ми върви перфектно ... и освен, че мръднах всичко на макс сложих и всички отметки (които са положителни) ...
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Нед Апр 08, 2007 1:19 pm |
|
 |
Paparac
|
А ако зададеш и опцията Full Dynamic Lighting знаеш ли кво слайдшоу ще гледаш? :mrgreen:
|
Нед Апр 08, 2007 3:18 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
|
Paparac написа: А ако зададеш и опцията Full Dynamic Lighting знаеш ли кво слайдшоу ще гледаш? :mrgreen:
Няма на къде повече да я задам ...
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Нед Апр 08, 2007 11:44 pm |
|
 |
Paparac
|
kiler_4o написа: Paparac написа: А ако зададеш и опцията Full Dynamic Lighting знаеш ли кво слайдшоу ще гледаш? :mrgreen: Няма на къде повече да я задам ...
Бе ти си мислеше и, че си задал настройките на макс, а се оказаха на медиум. Сърч ъгейн :mrgreen:
|
Пон Апр 09, 2007 9:17 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
|
Paparac написа: kiler_4o написа: Paparac написа: А ако зададеш и опцията Full Dynamic Lighting знаеш ли кво слайдшоу ще гледаш? :mrgreen: Няма на къде повече да я задам ... Бе ти си мислеше и, че си задал настройките на макс, а се оказаха на медиум. Сърч ъгейн :mrgreen:
първо проверих, след това пуснах мнението  На макс със абсолютно всичко на макс - има съвсем леко (едва забележимо) забавяне и когато станат прекалено много обекти почва да насича ... ама графиката е убийствена :O
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Пон Апр 09, 2007 9:31 pm |
|
 |
Paparac
|
Бе че Конрото си е конро - ДА, че си с 2 гиги рам- ДА, ама че 7300ГТ си е мижава карта и няма как да има едва забележимо насичане при ВСИЧКО на МАКС дори с Конро пак си е факт.
Дори и да си със суперклокнат процесор и/или видео. :mrgreen:
|
Сря Апр 11, 2007 2:39 am |
|
 |
Di Kanio
Кара балканче
Регистриран на: Чет Май 03, 2007 2:18 pm Мнения: 49 Местоположение: Пазарджик
|
Колеги истината се казва Radeon :!:
_________________ "I don't feel I have to wipe everybody out, Tom. Just my enemies." Michael Corleone
|
Пон Май 14, 2007 10:00 am |
|
 |
Paparac
|
Koлега, какви Радеони те гонят теб в момента? Към настоящия момент какво ще извади АМД срещу NVidia 8800GTX 768MB? Сега засега надежди все още има около AMD2900XT. НО в случая се говори за съвсем други карти! :mrgreen:
|
Вто Май 22, 2007 3:27 am |
|
|