|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 8:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Проблем със светлините на Браво:(
Автор |
Съобщение |
Gosho_777™
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Апр 01, 2007 10:35 pm Мнения: 26 Местоположение: Габрово
|
 Проблем със светлините на Браво:(
Преди малко бях на кафенце с приятели и докато реша да си ходя вече се стъмнило.Излизам от кафето, паля колата и я оставям да стопли на място.Излизам отвън и гледам десния ми габарит отпред неработи- викам си изгорял е утре ще го сменя.Но като минах зад колата виждам че отзад левия габарит неработи.Влизам вътре поглеждам тъблото също несвети:( Иначе светлините за мъгла светят,радиото,всички копчета,къси, дълги светят.На тъблото само циферблатите не светят иначе индикатори за нафта и дълги си работят,също пепелника не свети:( От какво може да е това??? Днес смених диода на запалката със зелен да видя как ще е, дали може да е нещо от това???
Колата е Браво 1.9ТД 98г.
Мерси предварително:)
_________________ Fiat Bravo 1.9TD 101hp
|
Пет Апр 06, 2007 11:01 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
 Re: Проблем със светлините на Браво:(
Gosho_777™ написа: Преди малко бях на кафенце с приятели и докато реша да си ходя вече се стъмнило.Излизам от кафето, паля колата и я оставям да стопли на място.Излизам отвън и гледам десния ми габарит отпред неработи- викам си изгорял е утре ще го сменя.Но като минах зад колата виждам че отзад левия габарит неработи.Влизам вътре поглеждам тъблото също несвети:( Иначе светлините за мъгла светят,радиото,всички копчета,къси, дълги светят.На тъблото само циферблатите не светят иначе индикатори за нафта и дълги си работят,също пепелника не свети:( От какво може да е това??? Днес смених диода на запалката със зелен да видя как ще е, дали може да е нещо от това??? Колата е Браво 1.9ТД 98г. Мерси предварително:)
При такива случаи, причината е изгорял предпазител!
_________________ FIAT-SPORT
|
Съб Апр 07, 2007 8:42 am |
|
 |
Gosho_777™
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Апр 01, 2007 10:35 pm Мнения: 26 Местоположение: Габрово
|
но дали има нещо общо със това че съм сменил диода???
:|
_________________ Fiat Bravo 1.9TD 101hp
|
Съб Апр 07, 2007 9:04 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|