|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 11:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
jblmusic
|
 ТЪрся съвет за Пунто 2
Искам да си купя Пунто 2 , но незнам с какъв мотор да бъде. Колебая се между 1.2 16V или 1.9 JTD . Моля за съвет от ваша страна понеже ви чета от няколко дни вече и виждам че има доста запалени фенове и собственици, които разбират от тази марка. Мерси предварително.
|
Пет Мар 30, 2007 8:18 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: ТЪрся съвет за Пунто 2
jblmusic написа: Искам да си купя Пунто 2 , но незнам с какъв мотор да бъде. Колебая се между 1.2 16V или 1.9 JTD . Моля за съвет от ваша страна понеже ви чета от няколко дни вече и виждам че има доста запалени фенове и собственици, които разбират от тази марка. Мерси предварително.
Аз дори не бих се замислил. Дизела е много силен и динамичен мотор с приятно нисък разход.
|
Пет Мар 30, 2007 9:11 am |
|
 |
AdViSoRa
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Яну 23, 2007 1:22 am Мнения: 19 Местоположение: София 15 Младост
|
Аз съм със Punto 2 1.2 но 8V. За града е идеална, харчи ми 6 на 100, но е бавничка.
Зависи за какво ти трябва.
_________________ FIAT Nuova Punto 1.2 8V
...and justice for all
|
Пет Мар 30, 2007 9:42 am |
|
 |
jblmusic
|
Искам като съм в града да ми гори не повече от 8 , а като съм на магистралата като си карам с 120-130 ако реша да изпреваря да не набирам като някоя жигулка, затова си мислих нещо около 80-90 коня .Верно е че най масовите мотори на това пунто са 60 коня , не съм се качвал нито на дизела нито на бензина.Няма ли вибрации дизела някои колеги точно това подчертаха че се усещат на празен ход?
|
Пет Мар 30, 2007 7:37 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|