|
|
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 8:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Автор |
Съобщение |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Tornado съгласен съм с теб!
Помагал има мнения,кво значение има и ника,че е с нов пък много мнения :?:
Не стига,че ви помагат именно тея хора а вие се правите на деца........"тоя има камионче искам и аз като неговото"......е няма искат се заслуги за това!
лека и безаварийна!
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Пет Мар 23, 2007 12:57 pm |
|
 |
|
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
Лично аз нямам нищо против който и да било от форума,но никак не харесвам "задкулисните игри".Ако някой е администратор,то нека това бъде отбелязано по съответният начин,така че всички да знаят това.Щом това не е отбелязано,то нека и съответният човек да няма такива права.Мисълта ми е следната:много по-добре ще е,ако администрацията на форума бъде открита към потребителите му.Ако има проблеми с форума,споделяйте ги,сигурен съм,че ще има хора които ще помогнат със знания,умения или по друг начин.По-добре е да се разбираме и да си помагаме,отколкото да се караме и да се разделяме на разни групи поради... и аз незнам какви да ги нарека тези неща.
п.п Към Tornado,понеже преди да си изпратя моето писание видях,че си написал въпроса си.Това че човека се е регистрирал преди ден-два и вече има толкова мнения(това не е толкова важно-бройката),но точно това е предизвикало въпроса "как так?".Това може да стане само ако човека има определени права във форума и да си запази мненията от преди години.Нищо лошо,но защо това да става тайно,нека виждаме,че този човек е примерно администратор,а не редови потребител-хакер.
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
| Пет Мар 23, 2007 1:18 pm |
|
 |
|
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Ако даде разяснение нищо няма да се промени!Пък и на колегата не му се занимава........нека видим Vladim какво ще каже :!:
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
| Пет Мар 23, 2007 3:10 pm |
|
|