|
|
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 2:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Препоръчайте ми бюджетен CD-Player за кола(с мп3)
Автор |
Съобщение |
rollin
Кара балканче
Регистриран на: Пон Мар 19, 2007 12:08 am Мнения: 40 Местоположение: Първомай
|
Vladim написа: light написа: Не се замисляй а взимай Пайнера. Звука е много по-добър от всичко изброено. Я кажи, какво разбираш под "звука е много по-добър" и с, какво го сравняваш? 
И аз това питам но отговорите са от сорта на:
-Аз имам Пайнер свири супер взимай него
друг:
-Аз съм със Сони 10пъти по-добро(по какво съди казва ли ти някой) е от Пайнера
Ето почетете и се посмейте как всеки си хвали неговото :mrgreen:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... 3&start=15
_________________ www.caraudiobg.com
|
Чет Мар 22, 2007 9:55 pm |
|
 |
gmg_service
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Авг 19, 2006 8:44 pm Мнения: 114 Местоположение: Шумен
|
 re
Това е тунинг форума.
Цитат: АМА ВИЕ УТОЧНЯВАЙТЕ ДАЛИ ЩЕ СЕ СНИМАТЕ С НЕГО ИЛИ ЩЕ ГО СЛУШАТЕ ТА ДА ЗНАМ ПО-ТОЧНО КАКВО ДА ВИ ПРЕПОРЬЧАМ
Не забравяйте ,че една и съща музика в различни коли,свири различно.Според мен за добра музика бих си вземал
Pioneer,Sony.Компромис е JVC,Panasonik.А шарените няма да ги коментирам...... :mrgreen:
_________________ Fiat Bravo 1.9 JTD
|
Чет Мар 22, 2007 10:10 pm |
|
 |
rollin
Кара балканче
|
 Re: re
gmg_service написа: Това е тунинг форума. Цитат: АМА ВИЕ УТОЧНЯВАЙТЕ ДАЛИ ЩЕ СЕ СНИМАТЕ С НЕГО ИЛИ ЩЕ ГО СЛУШАТЕ ТА ДА ЗНАМ ПО-ТОЧНО КАКВО ДА ВИ ПРЕПОРЬЧАМ Не забравяйте ,че една и съща музика в различни коли,свири различно.Според мен за добра музика бих си вземал Pioneer,Sony.Компромис е JVC,Panasonik.А шарените няма да ги коментирам...... :mrgreen:
Та кое от двете е по-добро и защо?
|
Чет Мар 22, 2007 10:59 pm |
|
 |
Vladim
|
rollin написа: Та кое от двете е по-добро и защо?
Според мен това е много субективно... Затова взимай това, което те кефи! ;) Аз за себе си направих избор според критериите описани по-горе.
|
Чет Мар 22, 2007 11:06 pm |
|
 |
rollin
Кара балканче
|
Vladim написа: rollin написа: Та кое от двете е по-добро и защо? Според мен това е много субективно... Затова взимай това, което те кефи! ;) Аз за себе си направих избор според критериите описани по-горе.
Ми на там отива работата :roll:
В 4 форума съм пуснал единтична тема и ще си издерат очите еди срещу други кой за Сони кой за Пайнер
|
Чет Мар 22, 2007 11:10 pm |
|
 |
Todor_Gagovski
Кара кола
Регистриран на: Сря Юли 20, 2005 11:48 am Мнения: 315 Местоположение: Пловдив
|
колега вземи си пайнер и не се залъгвай със сонита панасоници и др. Пайнера е класи над другите марки а дистанционно може и по късно да си вземеш.
_________________ BRAVA 1,6 16V ELX-
|
Чет Мар 22, 2007 11:30 pm |
|
 |
dudulia
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Ное 23, 2005 11:29 pm Мнения: 450 Местоположение: Хасково
|
Колега,от модел до модел има безкрайно голяма разлика!Аз лично съм разочарован от сони(по евтините модели) и съм очарован от ЖВЦ за цената си!Аз бих избрал по следните критерии:
Отиваш в един магазин,където ги има монтирани тези касетофони.Избираш един модел колони,нагласяш ги на една и съща радиостанция,едни и същи показатели на високи и ниски честоти,една и съща сила на звука и сам разбираш кой касетофон има добър усилвател.Така открих,че едно евтино ЖВЦ се представи доста по-добре от кенууд,сони,панасоник и т.н.Иначе казано аз вярвам на слухът си,а не на марката!
Съветвам те и ти да направиш така,ако държиш на звука.Освен това при този тест пробвай и с друг модел колони за да се убедиш,че даденият модел е наистина най-добрият.Ако държиш на лампичките и дизайна,то тогава вземи този,който ти харесва най-много!
|
Пет Мар 23, 2007 12:37 am |
|
 |
rollin
Кара балканче
|
dudulia написа: Колега,от модел до модел има безкрайно голяма разлика!Аз лично съм разочарован от сони(по евтините модели) и съм очарован от ЖВЦ за цената си!Аз бих избрал по следните критерии: Отиваш в един магазин,където ги има монтирани тези касетофони.Избираш един модел колони,нагласяш ги на една и съща радиостанция,едни и същи показатели на високи и ниски честоти,една и съща сила на звука и сам разбираш кой касетофон има добър усилвател.Така открих,че едно евтино ЖВЦ се представи доста по-добре от кенууд,сони,панасоник и т.н.Иначе казано аз вярвам на слухът си,а не на марката! Съветвам те и ти да направиш така,ако държиш на звука.Освен това при този тест пробвай и с друг модел колони за да се убедиш,че даденият модел е наистина най-добрият.Ако държиш на лампичките и дизайна,то тогава вземи този,който ти харесва най-много!
Мене ми е пределно ясно че JVC то свири най яко но лазерите им не са много издръжливи(но по 2 години и повече карат)
|
Пет Мар 23, 2007 1:20 am |
|
 |
pugsy
|
вземи си някой слаб клас на CLARION или ALPINE-няма да имат толко екстри но са жележни марки във всяко едно отношение
jvc и sony са проскубани марки с хубав дизайн :!:
|
Пет Мар 23, 2007 8:55 am |
|
 |
rollin
Кара балканче
|
pugsy написа: вземи си някой слаб клас на CLARION или ALPINE-няма да имат толко екстри но са жележни марки във всяко едно отношение jvc и sony са проскубани марки с хубав дизайн :!:
Така е но евтини модели на Alpine-няма(тоест над 300лв)
А ей сега ще ви покажа Clarion(евтин) да видим дали някой ще го хареса
за това грозно CD би ли дал 250лв?
|
Пет Мар 23, 2007 1:30 pm |
|
 |
Vladim
|
rollin написа: ...за това грозно CD би ли дал 250лв?
Ама... чакай сега... нали основният ти приоритет бе силен, качествен звук? 
|
Пет Мар 23, 2007 1:55 pm |
|
 |
pugsy
|
rollin написа: pugsy написа: вземи си някой слаб клас на CLARION или ALPINE-няма да имат толко екстри но са жележни марки във всяко едно отношение jvc и sony са проскубани марки с хубав дизайн :!: Така е но евтини модели на Alpine-няма(тоест над 300лв) А ей сега ще ви покажа Clarion(евтин) да видим дали някой ще го хареса  за това грозно CD би ли дал 250лв?
честно да ти кажа ДА
за това дадох 380лв преди 2 години,смени 5 коли и още си свири :!:
а модела няма кой знае какви настройки на звука
но свири много много добре
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пет Мар 23, 2007 2:00 pm |
|
 |
rollin
Кара балканче
|
Vladim написа: rollin написа: ...за това грозно CD би ли дал 250лв? Ама... чакай сега... нали основният ти приоритет бе силен, качествен звук? 
Е да ама все пак писах че трябва да е с добър външен вид.Все пак тея пари не съм ги крал.
|
Пет Мар 23, 2007 2:34 pm |
|
 |
Stilo
|
Много добро впечатление ми направи звука на това Сони в едно Ауди В4
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=27&products_id=6522. Преди това в колата имаше един Панасоник и не беше толкова убедително като сцена.
За цената си от 220 лева като сила на звука, опции и дизайн май няма какво повече да се желае.
Ако не бях с вградена музика вероятно този модел бих си избрал.
|
Пет Мар 23, 2007 2:56 pm |
|
 |
rollin
Кара балканче
|
Stilo написа: Много добро впечатление ми направи звука на това Сони в едно Ауди В4 http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=27&products_id=6522. Преди това в колата имаше един Панасоник и не беше толкова убедително като сцена. За цената си от 220 лева като сила на звука, опции и дизайн май няма какво повече да се желае. Ако не бях с вградена музика вероятно този модел бих си избрал.
Точно този модел го имах и го държах точно 1седмица.
Значи ако вземеш едно JVC(от 165лв ново) и чуеш как свири ще ти се стори че някой е стиснал за гърлото Сони-то.
Иначе в сравнение с Панасоник определено е по-добро.
|
Пет Мар 23, 2007 3:03 pm |
|
|