Дата и час: Сря Ное 12, 2025 12:21 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
има ли проблем с форума 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
Abarth. написа:
А трябва ли? Аз съм обикновен потребител,нито искам да съм член на клуба нито нищо,просто си драскам във форума както драскам в алфа форума и т.н. ;)

Тогава продължавай да си драскаш без да държиш сметка на никого.

Добре шефе,слушам Yellow_Flash_Colorz_PDT_40

Чет Мар 22, 2007 3:45 pm
UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
pugsy написа:
на основния въпрос нямаше отговор :(

защо се допуска това във форума

На тебе някой да ти е длъжен да ти дава отговори!?

Бате я малко поуспокой топката....не даваш хубав пример на потребителите,нали все пак си админ ;) Започваш да заприличваш на господин фиат_лове,феррари....

Чет Мар 22, 2007 3:57 pm
UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
Заяждането май тръгна с пускането на тази тема.
Много под лупа гледате някои неща май.
Защо ли?

И все пак ще получим ли отговор на основния въпрос в тази тема или пак ще бъдеме поругани :)

Чет Мар 22, 2007 4:04 pm
UNREAD_POST 
pugsy написа:
Abarth. написа:
kiro_of_the_day написа:
Заяждането май тръгна с пускането на тази тема.
Много под лупа гледате някои неща май.
Защо ли?

И все пак ще получим ли отговор на основния въпрос в тази тема или пак ще бъдеме поругани :)

абарте за мен работата е почти ясна
нещо от рода "както е било,така да си бъде"

пичове замислете се дали не трябва някой друг да поеме форума или да направите админ някой който му разбира достатъчно много

По скоро някой,който митко няма да може да командва... ;)

Чет Мар 22, 2007 4:09 pm
UNREAD_POST 
Мен, ако ме питате не трябваше да купувате сървър. Ще Ви кажа защо! Има достатъчно хостинг компании (каквито ползвам и аз), които почти за без пари предлагат отличен хостинг барабар с поддръжката му, т.е. отпада Ви една грижа в повече. Ако се получи срив вече ще има хора, които да го отстранят защото точно затова им се плаща ...

Виждам, че сте дали 700 лева за сървър. Сега погледнете например този сайт:

http://tophost.bg/hosting.php

Вижте последния план "Злато" на каква цена е за 1 година ... точно 58 лева!!! Това е хостинг за 1 година, в който имате 4 GB пространство + 100 GB трафик на месец. Към това може да се добавя и още, ако се доплати.
А сега сметнете с тези 700 лв. за колко време форумът щеше да има качествен хостинг без да се налага поддръжка от този и онзи, и без някой от БТК да реват, че форумът им върви бавно ...

Един път в годината да се събира по 1 лв. от потребител, а желаещи съм сигурен, че има много, форумът ще върви без проблем доста годинки ....

П.С. Мнението ми не цели заяждане ;), а е просто предложение, макар че парите вече са си отишли :)

Чет Мар 22, 2007 4:12 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща