|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ВНИМАВАЙТЕ!!! КАТ КАНАЛ НОМЕР 8!!!
Автор |
Съобщение |
Marea Bipower
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 9:22 pm Мнения: 10 Местоположение: София 15 Младост
|
 ВНИМАВАЙТЕ!!! КАТ КАНАЛ НОМЕР 8!!!
Колеги искам да ви предупредя за канал 8ми на КАТ- спирачният тест.
Нисък, гърбав, незадоволен "специалист"
Отивам аз да взема да си регистрирам Мареа-та най- накрая, че ми писна да карам без номера, та отивам аз чакам си реда (нещо което а ахуманно) и влизам.Всичко ок- светлини, мигачи, номера разни.Отивам на барабаните, качвам показва- 2.4 ръчна 2.0 оня вика не спира, викам аз е как да не спира като показа 2.4???Оня разправя не съм видял....Та така днеска бях на друг стенд и там си спира отлично.
|
Чет Мар 15, 2007 3:22 pm |
|
 |
georgid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Мар 02, 2007 5:16 pm Мнения: 64 Местоположение: Бургас
|
Защо не извика началника му да види ?
|
Чет Мар 15, 2007 9:19 pm |
|
 |
tehnoart
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Мар 06, 2007 8:09 pm Мнения: 16 Местоположение: София 16 Студентски
|
И на девети канал е същото, щото Бай Ганьо ги е разбрал отдавна - гутен таг, гутен морген и само пари искат....Нали сме в Европата вече!
|
Съб Мар 17, 2007 10:15 pm |
|
 |
kilar
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:35 pm Мнения: 130 Местоположение: София, жк Люлин
|
 Re: ВНИМАВАЙТЕ!!! КАТ КАНАЛ НОМЕР 8!!!
.....
Последна промяна kilar на Нед Май 06, 2007 12:13 am, променена общо 1 път
|
Пон Мар 19, 2007 8:03 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Тва за 100-те лева нема да го повярвам. Най малкото защото има камери в хангарите от както стана онази излагация с оня от нова тв. От тогава има камери и се следи коя кола как минава. Че се дават пари дават се. Но чак по толкоз явен начин ... не ми се вярва.
_________________ www.bgkoleda.bg
www.mvr1866.bg
|
Вто Мар 20, 2007 6:59 pm |
|
 |
kilar
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:35 pm Мнения: 130 Местоположение: София, жк Люлин
|
Никой не те и кара да вярваш.....просто казвам какво видях и чух, а и не само аз.....не съм казал, че ми е поискал пари, напротив.
Поздрави.
|
Вто Мар 20, 2007 11:18 pm |
|
 |
Rayo
|
А аз минах на магия -- провериха ми само номера на двигателя дали съвпада с този от документите и с този на алуминиевата планка, която е отпред до радиатора. За целта обаче се наложи да си сваля пластмасовата част, която е над радиатора - тази, в която е каналът за въздуха към възд. филтър.
Само дето нямаха ключе 10, та се наложи да си търся от колеги, а като не намерих, милостиво ми услужиха с клещи. Но аз си бях решил да гледам със светъл идиотски поглед и да не се ядосвам (да не показвам че съм ядосан), каквото и да ми кажат.
Иначе нищо, ама нищо не са ми проверявали -- нито спирачки, нито светлини, нито газове, нито външен вид. Ааа, питаха имам ли си пожарогасител и аптечка. Имах си.
А че чакането в КАТ е антихуманно - съгласен съм 100%. Първо чакаш на опашка за документи, после пред каналите, после за да подадеш документи за регистрация, после да си ги получиш, после да ти турят номерата. И не броя чакането да си докараш колата до каналите. Аз се наредих от 17 ч. предния ден. После след мен се наредиха други коли и се оказах затиснат, което ми позволи към 10 вечерта да си тръгна и да се наспя за изпитанието на следващия ден. Верно, че си бях направил каско (и ГО). Иначе имаше хора, които си спаха в колите. Луд купон !
Р
|
Чет Мар 22, 2007 12:41 am |
|
|