|
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 5:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Спортно гърене на дизел ???
Автор |
Съобщение |
Anaboliy
|
 Спортно гърене на дизел ???
Здравейте колеги, решил съм да си поналгася малко колицата, та се чудя има ли смисъл от такова нещо?
С браво 1.9тд съм, виждал съм на бензинки мн добре стоят двуцевките. Чудясе да не звучи мн гадно на дизела?
Дайте мнения по въпроса. Благодаря предварително.
|
Нед Мар 18, 2007 4:06 pm |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
мен първо ме отказха, но после един колега със сеат ТД ми обясни, че звукчето е добро, та ако си мераклия - слагай.
аз исках и спортен филтър да слагам за звук, но ме напплашиха, че щял да ми изгори дебитомера, та за това не се престраших, иначе много исках гърненце и филтърче :mrgreen:
|
Нед Мар 18, 2007 8:09 pm |
|
 |
Anaboliy
|
Ти с ТД ли си? Ми най-вероятно ще сложа, но просто исках да питам за мнение на разбирачи 
|
Нед Мар 18, 2007 8:34 pm |
|
 |
georgid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Мар 02, 2007 5:16 pm Мнения: 64 Местоположение: Бургас
|
чувал съм на пежо 1.9Д,доста добре беше,чесно да ти кажа никаква разлика от бензиновата кола
|
Нед Мар 18, 2007 8:55 pm |
|
 |
trustworthy
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 4:18 pm Мнения: 150 Местоположение: Варна
|
Това, че спортният филтър ще прецака дебитомера не звучи сериозно. Ако филтърът е марков, т.е. не екитайски за 15-20 лв, то такава опасност няма. Иначе спортен звук от дизелова кола... :roll: Защо просто не вземеш един качествен, марков накрайник за гърнето и си спестиш парите за цял ауспух. Аз така бих направил
_________________ _______
146 JTD
|
Нед Мар 18, 2007 9:49 pm |
|
 |
team
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 9:48 am Мнения: 116 Местоположение: Пловдив
|
 Re: Спортно гърене на дизел ???
_________________ FIAT BRAVO 2.0 20v (Добре бе)
|
Нед Мар 18, 2007 10:56 pm |
|
 |
Anaboliy
|
дам може и така да направя идея каде да намеря наистина готин и качествен накрайник?
|
Пон Мар 19, 2007 12:08 am |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
да, с ТД съм
естествено щях да сложа КиН, нямаше да се циганя... все пак това ми е колата :mrgreen:
иначе, хубави накрайници има в ауто манията, погледни ги, защото, наистина, гърнетата на дизел, доста трудно си отиват, а като е здраво, няма смисъл да се набутваш за ново!
успех!
|
Пон Мар 19, 2007 1:06 am |
|
 |
Anaboliy
|
Мерси за инфото моето си е перфектно явно ще мина с един красив накрайник. Само да видя кога ще мога да отскоча да разгледам.
Дали има някаде онлине каталог?
|
Пон Мар 19, 2007 1:14 am |
|
 |
Vladim
|
Anaboliy написа: ... Дали има някаде онлине каталог?
Искаш да кажеш "онлайн", или нещо друго? :mrgreen: Защото ми звучи малко като Же Ве Це това! 
|
Пон Мар 19, 2007 12:28 pm |
|
 |
Anaboliy
|
е да де  за т'ва иде реч
И друго искам да попитам как ги правят да е с два отвора отзад в двата края ? Две гърнета ли? има ли наин да стане това на моята колица и за каква сума става въпрос най-вече 
|
Пон Мар 19, 2007 4:29 pm |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
има начин, но си намери свестни майстори, че като знам какви мърльовци вършат тази работа, направо не мим се ходи, а иначе нали ти е ясно, че единия изход ще е черен, а другия, почти няма да се използва...
направи си го само от едната страна, много ще е хулбаво
пп и пусни снимки като я пооправиш, е така, за мотивация :mrgreen:
успех!
|
Пон Мар 19, 2007 11:12 pm |
|
 |
Anaboliy
|
ок 10х ще пусна само да го направя 
|
Пон Мар 19, 2007 11:38 pm |