|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 12:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Replay
Кара кола
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 9:56 pm Мнения: 330 Местоположение: София Област
|
 Спор относно Skype
Спорим тук с един приятел относно това дали могат да се хванат вируси по Skype,постоянно получавам съобщения от приятели от рода на :"не приемай еди кой си абонат защото ти лепва вирус както и на всичко от твоя списък с абонат" и ми писна и поспорихме малко,относно това дали наистина е възможно да хванеш вирус по скайп(изключваме възможността някои да ти прати файл и ти да го приемеш),та чакам вашето мнение,че и на бас сме се хванали 
|
Чет Мар 15, 2007 7:51 pm |
|
 |
trace
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 1:39 am Мнения: 231 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Не ми се вярва. Досега тогава да съм хванал 100000 вируса.
Чет Мар 15, 2007 7:54 pm |
|
 |
wwweb
|
Защо го ползвате тоя боклук направо Ви се чудя. Ей това е бъдещето:
http://www.google.com/talk
ICQ + Skype в едно 
|
Чет Мар 15, 2007 8:38 pm |
|
 |
Slavi_Lancia
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 10:27 pm Мнения: 241 Местоположение: Пловдив
|
Аиииии сиктир глупавата програма 1 час се регвам и накрая не ме пуска да влеза :twisted: Направо съм бесен още от сега я намразих. Сори нищо лично към никои 
_________________ Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазваи правило № 1
DEDRA 1.6ie 835A1000 90hp.Webber 1990г
BRAVO 1.6 16V 103hp 09.1999г
|
Чет Мар 15, 2007 9:20 pm |
|
 |
Replay
Кара кола
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 9:56 pm Мнения: 330 Местоположение: София Област
|
Slavi_Lancia написа: Аиииии сиктир глупавата програма 1 час се регвам и накрая не ме пуска да влеза :twisted: Направо съм бесен още от сега я намразих. Сори нищо лично към никои 
за Skype ли говориш или за googletalk
|
Чет Мар 15, 2007 9:43 pm |
|
 |
Slavi_Lancia
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 10:27 pm Мнения: 241 Местоположение: Пловдив
|
Replay написа: Slavi_Lancia написа: Аиииии сиктир глупавата програма 1 час се регвам и накрая не ме пуска да влеза :twisted: Направо съм бесен още от сега я намразих. Сори нищо лично към никои  за Skype ли говориш или за googletalk
За гуглето, в краина сметка се логнах ама нещо не кефи.
_________________ Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазваи правило № 1
DEDRA 1.6ie 835A1000 90hp.Webber 1990г
BRAVO 1.6 16V 103hp 09.1999г
|
Чет Мар 15, 2007 10:19 pm |
|
 |
gaginev
Член на клуба
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:46 am Мнения: 118 Местоположение: Бургас
|
Skype,определено е много сигурен месинджер.
|
Чет Мар 15, 2007 10:28 pm |
|
 |
Replay
Кара кола
|
doofiat написа: Може да хванеш вирус. Преди около три-четири месеца имаше статия в dnes.bg по този въпрос. Вирусът беше много шибан. Няма как да ви я покажа тая статия.
Можеш ли да ми намериш някакво инфо за това ,защото според мен не може и се нуждая от истинско доказателство.
|
Чет Мар 15, 2007 10:28 pm |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
Replay написа: doofiat написа: Може да хванеш вирус. Преди около три-четири месеца имаше статия в dnes.bg по този въпрос. Вирусът беше много шибан. Няма как да ви я покажа тая статия. Можеш ли да ми намериш някакво инфо за това ,защото според мен не може и се нуждая от истинско доказателство.
Не може тези съобщения които получаваш да не отговаряш на еди кой си потребител ги има и в кюто. Това си е чист, натурален, класически СПАМ. Защото освен това съобщението е придружено с подканяне да уведомиш всичките си приятели от списъка. :mrgreen:
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Чет Мар 15, 2007 10:34 pm |
|
 |
Replay
Кара кола
|
ilkor написа: Пълна глупост са тези работи с вирусите. На теория е възможно но ако някой успее да го направи едва ли ще вземе да тръби че го може  Че и даже предупреждения  Това по скоро ми прилича на писмата от едно време които ако не ги препишеш и разпратиш на незнам си колко познати ти се случва нещо лошо 
И според мен не може защото системата e peer to peer само при изпращане на файл,иначе съобщенията си мисля че минват през сървър и няма достъп до ip на другите потребители дори при разговор,това се опитвах да разясня на моя познат,но той си държи твърдо на мнението че имало вируси по скайп.
|
Пет Мар 16, 2007 1:56 am |
|
 |
simps
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 2:23 pm Мнения: 145 Местоположение: София 07 Слатина
|
единствения начин да хванеш вирус от клиент за съобщения или телефония е ако цъкаш безразборно по линковете в съобщения от непознати юзери, които се получават. и въобще, ако имаш качена дори и най-елементарна антивирусна, вируси се хващат само след необразована намеса от потребителя. няма вирус, който сам да се качи, независимо от интернет или от фаил, без да е дал някаква индикация- дали ще е непринуден диалог за инсталация на уж безобидна програмка, попъп прозорче или опит за отваряне на линк, винаги има нужда от положителна намеса на потребителя.
_________________ Bravo SX TD100, 1997
|
Пет Мар 16, 2007 12:42 pm |
|
|