|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Май 20, 2025 11:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
javor68
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Мар 10, 2007 9:07 am Мнения: 86 Местоположение: София 15 Младост
|
 съединител на фиат мареа
съединителя на моята мареа отделя много долу,знам откъде се регулира но гледам че е натегнат има и още "мегдан разбира се .Въпроса ми е по принцип при тези коли значи ли това че съед е за смяна какъв е ефекта от износен съединител,защото при повечето автомобили ефекта е обратния но има и такива с такъв ефект как е при фиатката.
|
Чет Мар 15, 2007 7:53 pm |
|
 |
doofiat
|
|
Чет Мар 15, 2007 10:10 pm |
|
 |
ifi
Регистриран на: Нед Ное 11, 2007 8:13 am Мнения: 2 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
 Относно съединителя
Съвсем скоро смених съединителя на моята МАРЕЯ.Значи позивните за износване бяха:втвърдяване на педала,трудно влиза 1ва и задна.След смяната педала стана доста мек още свиквам.Ако го сменяваш внимавай с лагера,че се оказа ,че има 2 3 вида.Аз взех един който не стана та после пак.Препоръката е слагай качествен съединител смяната е трудничка и скъпа.
_________________ fiat marea td 100
|
Пон Ное 26, 2007 10:55 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|