Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 12:55 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Каква трябва да е реакцията ? 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение Каква трябва да е реакцията ?
Интересувам се каква е правилна реакция в подобна ситуация ?
Вчера към 4 следобед излизам от бул. Марица в посока х.Тримонциум , в колата с мен беше един приятел , има задръстване , при което аз сум на изчакване , спира един опел астра комби и ми дава път да се включа в движението , при което му благодаря ... :wink: обаче зад него има някакъв камион , при което шофЕра на камиона слиза и започва да псува момчето в опела и да му рита задният калник :!: момчето от опела не направи нищо просто остана в автомобила а онзи блъска калника с крака 2-3 мин . Над 20 коли бяха около нас никой не направи нищо .
Малко след това направихме нарочно ляв завой с опела и камиона и спряхме шофьора , свалихме го от кабината и викнахме кат ! :twisted: е къф ще го *де за хулиганство и материални щети сега :twisted: :twisted:

Изображение

Чет Мар 15, 2007 10:55 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение Re: Каква трябва да е реакцията ?
*Punto*PowerDriving написа:
Интересувам се каква е правилна реакция в подобна ситуация ?
Вчера към 4 следобед излизам от бул. Марица в посока х.Тримонциум , в колата с мен беше един приятел , има задръстване , при което аз сум на изчакване , спира един опел астра комби и ми дава път да се включа в движението , при което му благодаря ... :wink: обаче зад него има някакъв камион , при което шофЕра на камиона слиза и започва да псува момчето в опела и да му рита задният калник :!: момчето от опела не направи нищо просто остана в автомобила а онзи блъска калника с крака 2-3 мин . Над 20 коли бяха около нас никой не направи нищо .
Малко след това направихме нарочно ляв завой с опела и камиона и спряхме шофьора , свалихме го от кабината и викнахме кат ! :twisted: е къф ще го *де за хулиганство и материални щети сега :twisted: :twisted:

Много хубаво сте направили! За колегиално шофиране вече ритат калници .... Даже как не сте му търтили един бой ви се чудя :)

Чет Мар 15, 2007 11:00 am
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
БРАВО - хем сте му дали заслуженото, хем сте избегнали саморазправата - дет се вика образцово изпълнение на гражданския ви дълг :wink:

Чет Мар 15, 2007 11:07 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

Мнение 
мдааа... за съжеление аз не бих издържал (независимо дали на твое място или на колегата дето ти е сторил път) да постъпя по този спокоен начин... вероятно щеше да стане меле...
Много ми е интересно обаче какво сте правили 15-20 минути докато дойде полицията? Пък и някак не ми се вярва онзи "шАфьор" като сте го спряли да излязъл спокойно без да налита на бой...

М/у другото за това му деяние какво следва? Съд или някаква ускорена процедура? Щото ако е съд... ще има да се точи една дълга и широка... накрая като спечели я си получи парите, я не... Но като цяло, гражданската застраховка няма да покрие тези щети, ще трябва да се бръкне от собствения си джоб.

Чет Мар 15, 2007 12:16 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Е че то това е повече от задължително. То ако не ти свирнат все едно не си карал :) Аз пък умра като ми свиркат и аз да свиркам. Оня дето свири го ограничава само тавана на колата, иначе ще подскочи от яд :)

www.mvr1866.bg

Чет Мар 15, 2007 7:24 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ]