|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|
Опел Фронтера - наблюдения
Автор |
Съобщение |
Rayo
|
виж ето тук: www.offroad-bulgaria.com
пусни едно търсене за Фронтера.
Виж и тук : http://my.auto.ru/opinions/3014.html ако четеш на руски за отзив.
Доколкото съм чел, този Опел не го имат за добра оф-роуд машина. Даже един от постоянно пишещите във форума на оф-роуд любителите се изказа, че това бил "спокоен семеен автомобил", нещо като ПАсат с малко по-добри възможности извън пътя. Друг един го нарече "Фруктиера".
На мен ми харесва -- едно такова готино камионче, просторно, шофьорското място е нависоко, камиончето е малко недодялано -- има си чар и дух. Все пак -- не е много високо - клирънс 23 см., гори подобаващо -8.1 на шосе извънградско и 10 - градско според auto.ru. Ако можех да му насмогна на разходите, бих си взел такова или по-мощно. Ако решиш да купуваш -- осигури си консултант професионалист, който има опит с този тип машини.
Успех и наслука!
Р.
|
Нед Мар 11, 2007 2:35 am |
|
 |
Candid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 14, 2007 1:52 pm Мнения: 105 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
уф и аз съм изпаднал в дилеми за нещо такова, но като прочетох в офроудърския форум че един радиатор е 1600 евро и малко - хм. Общо взето докато проучвах се оказа че доста се троши тази машина, а ремонта скъп. Сега обмислям други варианти, в момента колебанията са между Паджеро (след '93-та) и Еспейс (че е по-височка). Обмислях и някаква баничарка ама са ниски...
_________________ Пунто SX 55 '95 Метан
|
Нед Мар 11, 2007 9:22 am |
|
 |
Candid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 14, 2007 1:52 pm Мнения: 105 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
Разбирам те прекрасно :-). Нали и аз съм на това дередже. Това което имах предвид е да си много внимателен при избора на Фронтерата, ако се окаже че не догледаш нещо после може да излезе солено.
Нива аз не бих си взел.
_________________ Пунто SX 55 '95 Метан
|
Нед Мар 11, 2007 12:45 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
Колега msotiroff, аз също искам да си взема джип обмислях варианта и накрая стигнах до решението че имам кинти само за Фронтера :mrgreen: Та поинтересувах се и много хора на първо място ми препоръчаха да е бензинов мотор, след това ми препоръчаха да е 2,5 мотора ТДС който е на БМВ и чак накрая 2,3 дизела. Всъщност мисълта ми е да ти препоръчам 2,5 ТДС мотора на БМВ!
_________________ COUPE pinin farina 2.0 16V
|
Нед Мар 11, 2007 5:33 pm |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
msotiroff написа: А какво ще кажете за Витарка?
Друсат адски и са нестабилни !
Имаме такива служебни-къса и дълга база-без особена разлика !
Сря Мар 14, 2007 9:34 pm |
|
 |
Valentin_V
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 28, 2007 12:45 am Мнения: 147 Местоположение: Плевен
|
Аз имах витара три години я карах страхотна никакви проблеми желязна карал съм я във вода по пресечен терен то там няма как да вози добре много маневрена и стабилна.
|
Сря Мар 14, 2007 9:53 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Candid написа: Разбирам те прекрасно :-). Нали и аз съм на това дередже. Това което имах предвид е да си много внимателен при избора на Фронтерата, ако се окаже че не догледаш нещо после може да излезе солено.
Нива аз не бих си взел.
Ти Нива карал ли си? За разлика от другите полу джипове, това си е един истински джип - достатъчно висок, добра стабилност, евтин за поддръжка..фронтерата е с хубав двигател, но не е джип, а кола за преодоляване на бордюри. Паджерото според мен е по-добро.
|
Сря Мар 14, 2007 10:29 pm |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Стар Патрол или Паджеро бих предложил. Имам познати които карат и двата, тея джипове асфалт и сервиз не виждат :twisted:
Чет Мар 15, 2007 3:22 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 14 мнения ] |
|