|
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 5:33 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Blue
Кара Фиатче 126
|
Колежке, тениските са супер! Мога ли да си поръчам една, ама синя с бял надпис? :mrgreen:
|
Сря Мар 14, 2007 11:27 am |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
wwweb написа: EVITA написа: Е, да, но новата емблема на фиат е г***о от графична гледна точка  Ами от графична гледна точка новото лого е доста по-добро от старото. Май проблемът е, че не можете да свикнете още с него!
Това разбира се е лично мое мнение, но ми се струва доста претруфено това венче около буквите. И някак си не ми стои като векторно лого ами ... Знам ли! Разни хора, разни мнения!
_________________ Fiat Brava 1.6 16V '96
|
Сря Мар 14, 2007 11:29 am |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Не само трябва да смятаме така, а и като условие трябва да го заложим. Все пак фирмата си промени сама логото, а ние трябва да уважаваме това. Друг е въпроса, че самото лого е много по яко от старите.
Сря Мар 14, 2007 11:30 am |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
твърдо поддържам мнението, че надписа "fiat" във новия стикер здължително трябва да се доближава максимално до новото лого!
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Сря Мар 14, 2007 11:31 am |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
EVITA написа: wwweb написа: EVITA написа: Е, да, но новата емблема на фиат е г***о от графична гледна точка  Ами от графична гледна точка новото лого е доста по-добро от старото. Май проблемът е, че не можете да свикнете още с него! Това разбира се е лично мое мнение, но ми се струва доста претруфено това венче около буквите. И някак си не ми стои като векторно лого ами ... Знам ли! Разни хора, разни мнения!
колежке, само да уточним - нали знаеш, че това със синия фон не е новото лого?
ето това мисля че е последния вариант:
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
Последна промяна charlie на Сря Мар 14, 2007 11:35 am, променена общо 1 път
|
Сря Мар 14, 2007 11:32 am |
|
 |
bscsystem
|
EVITA: Това не е новото лого на фиат мой, това е старото
Ето го въпросното лого, имам го и векторно
Сря Мар 14, 2007 11:34 am |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
charlie написа: EVITA написа: wwweb написа: EVITA написа: Е, да, но новата емблема на фиат е г***о от графична гледна точка  Ами от графична гледна точка новото лого е доста по-добро от старото. Май проблемът е, че не можете да свикнете още с него! Това разбира се е лично мое мнение, но ми се струва доста претруфено това венче около буквите. И някак си не ми стои като векторно лого ами ... Знам ли! Разни хора, разни мнения! колежке, само да уточним - нали знаеш, че това не е новото лого?
ИзвИнетИ!  Ми кое е?
В грешка съм значи  Много ме е срам.
_________________ Fiat Brava 1.6 16V '96
|
Сря Мар 14, 2007 11:34 am |
|
 |
bscsystem
|
Yavor: като се направи както трябва ти сам ще решиш какъв да бъде размера. Векторния файл може да си го разтегнеш и за винил и за етикет, следователно и сам да си определиш размера и къде да се лепи.
Имам и още едно предложение да определим две места на, който евентуално да си лепиме стикерите за да знаеме къде да гледаме като се засичаме по улиците :mrgreen:
Примерно на мен ми се върти от сега идея как да изглежда стикера даже от сега имам желанието да стане по бързо за да си го лепна
Сря Мар 14, 2007 11:40 am |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 лого
аз имам някой модели за тениски готови ако изка някой може да му дам
зависи от цвета на тениската има рязлични видове
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Сря Мар 14, 2007 11:45 am |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
предложението на колегата Executor е добро, но примерно да си слагаме какъвто цвят искаме,колега това че надписа фиат е различен е добре, един вид се акцентира (лично мнение).А относно тениските аз лично доста често правя някакви тениски със различни надписи логота и др. не са разноцветни но нали говорим новия стикер да е един цвят и съответно не ми излиза повече от 5-10лв. максимум, естественно зависи от цената и вида на тениската.
А какво ще кажете да дадем някакъв срок в който да се дават предложения за нов стикер, след това да изчистим тези за който въобще не се е гласувало и съответно да остави примерно 5 от който да изберем?
Аз предлагам срок до края на др. седмица т.е. 25.03.07
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Сря Мар 14, 2007 9:08 pm |
|
 |
Valentin_V
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 28, 2007 12:45 am Мнения: 147 Местоположение: Плевен
|
Executor написа: Може и без даблю даблю. Ето варианти и от мен.
На мен ми допада първия варянт стилно и казва това което трябва.
|
Сря Мар 14, 2007 9:56 pm |
|
|