|
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 5:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
Дайте да е по изчистено този път ;)
|
Вто Мар 13, 2007 10:11 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 q
съгласен съм колега както казах по-горе шрифтове са си ,все още не съм толкова добър с фотошопа (всъщност сега започвам да се занимавам с тва чудо  ).Но аз съм напълно съгласен с колегата Abarth нека да е по-изчистен 
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Вто Мар 13, 2007 10:36 pm |
|
 |
megamuscle
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юли 12, 2006 2:41 pm Мнения: 121 Местоположение: София, Сухата Река
|
Crash73 написа: 4 и 7 са добри, семпли и изчистени, лесно се чете.
И аз съм на същото мнение, като мога да добавя и 5, койти също е готин. И да попитам как мога да се сдобия с този стикер.
_________________ Fiat Bravo SX 1.6 16V
|
Вто Мар 13, 2007 11:14 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 стикер
здобиването с всички тези стикери е много лесно отивате при човек където да направи стикери и му показвате къде е файла от форума и той си знае работата, после плащате и след това ги подарявате или ги давате срещу минимална сума, един такъв стикер излиза до 50 ст. за правене гледайте да не са чак толкова големи да могат да се слагат навсякъде.
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Вто Мар 13, 2007 11:53 pm |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Тези неща съм ги правила миналата година, но така и не влязоха в употреба. Идеята беше да се сложат по тениски на клуба.
_________________ Fiat Brava 1.6 16V '96
|
Сря Мар 14, 2007 8:24 am |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Мисля, че правите голяма грешка като използвате старата емблема на фиат. Все пак няма да си лепим стикерите само на познатите ни и масови браво/а така, че според моите виждания задължително трябва да е с новата емблема и задължително със шрифт правен на ръка ... нещо от рода на новата емблема на бравото. Просто това отнема време за това и не съм го постнал моя вариант още да не говорим, че трябва да се направи във векторен формат,а не на фотошоп за по нататъшно използване във всички варианти на печат и т.н.
Сря Мар 14, 2007 9:59 am |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
bscsystem написа: Мисля, че правите голяма грешка като използвате старата емблема на фиат. Все пак няма да си лепим стикерите само на познатите ни и масови браво/а така, че според моите виждания задължително трябва да е с новата емблема и задължително със шрифт правен на ръка ... нещо от рода на новата емблема на бравото. Просто това отнема време за това и не съм го постнал моя вариант още да не говорим, че трябва да се направи във векторен формат,а не на фотошоп за по нататъшно използване във всички варианти на печат и т.н.
Е, да, но новата емблема на фиат е г***о от графична гледна точка 
_________________ Fiat Brava 1.6 16V '96
|
Сря Мар 14, 2007 10:16 am |
|
 |
wwweb
|
bscsystem написа: Мисля, че правите голяма грешка като използвате старата емблема на фиат. Все пак няма да си лепим стикерите само на познатите ни и масови браво/а така, че според моите виждания задължително трябва да е с новата емблема и задължително със шрифт правен на ръка ... нещо от рода на новата емблема на бравото. Просто това отнема време за това и не съм го постнал моя вариант още да не говорим, че трябва да се направи във векторен формат,а не на фотошоп за по нататъшно използване във всички варианти на печат и т.н.
Напълно подкрепям ... и аз съм за новата емблема!
Дори ми идва идея да се направи стикер, на който да пише и модела на съответния Фиат, освен надписът с името или адресът на форума. Нещо като Brava Owner, Punto Owner и т.н. ...
Последна промяна wwweb на Сря Мар 14, 2007 11:17 am, променена общо 1 път
|
Сря Мар 14, 2007 11:04 am |
|
 |
wwweb
|
EVITA написа: Е, да, но новата емблема на фиат е г***о от графична гледна точка 
Ами от графична гледна точка новото лого е доста по-добро от старото. Май проблемът е, че не можете да свикнете още с него!
|
Сря Мар 14, 2007 11:13 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
и според мен трябва да е с новото лого на марката
Сря Мар 14, 2007 11:24 am |
|
|