|
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 2:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Нов стикер на клуба
Колеги има следните предложения за нов стикер на клуба.Не искам да обидя никой който е правил предния стикер просто смятам че цветовете са му дошли в повече(лично мнение) и за това според мен хората който имат стикер от клуба са малко.Ако идеята се приеме добре можем да гласуваме и да сменим стикера.Още веднъж не искам да обидя никои
П.С. Не са нищо особенно
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Вто Мар 13, 2007 6:38 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 1
:arrow:
|
Вто Мар 13, 2007 6:40 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
|
 1
:arrow:
|
Вто Мар 13, 2007 6:41 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
4 и 7 са добри, семпли и изчистени, лесно се чете.
Вто Мар 13, 2007 7:06 pm |
|
 |
Abarth.
|
И аз съм за 4,също не са лоши стикерите в стил тунинг.бг ако сте ги виждали 
|
Вто Мар 13, 2007 7:07 pm |
|
 |
turbo.i.e
Кара балканче
Регистриран на: Сря Авг 10, 2005 4:33 pm Мнения: 43 Местоположение: София
|
Ръкописният варянт е доста добър :roll:
|
Вто Мар 13, 2007 7:09 pm |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
|
 я
Аз лично не се сещам за стикера на тунинг.бг ако иска някои да сложи нещо др. всъщностсамо за 3 съм си играл тези със различния надпис фиат. А др са шрифтове от фотошопа но изглеждат добре и за това ги пуснах. :mrgreen:
|
Вто Мар 13, 2007 7:14 pm |
|
 |
wwweb
|
Само с Font ли си го представяш стикера или аз нещо не разбрах? :roll:
|
Вто Мар 13, 2007 7:15 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
На мен нито един от стикерите не ми харесва, нищо лично, просто изразявам мнение, а и като гледам всичките шрифтове са безплатни за сваляне...да не говорим за градиентите през тях, който след ниско платен печат ще изглеждат още по кофти.
Предлагам, ако може да се сформира нещо като конкурс всеки да постне по няколко стикера и да се гласува. Може и без награди еи така просто ....
Вто Мар 13, 2007 7:16 pm |
|
 |
wwweb
|
bscsystem написа: На мен нито един от стикерите не ми харесва, нищо лично, просто изразявам мнение, а и като гледам всичките шрифтове са безплатни за сваляне...да не говорим за градиентите през тях, който след ниско платен печат ще изглеждат още по кофти.
Предлагам, ако може да се сформира нещо като конкурс всеки да постне по няколко стикера и да се гласува. Може и без награди еи така просто ....
Колега, май ще го ударим на graphilla.com :mrgreen:
Ти като графичен дизайнер що не спретнеш едно стикерче? Тия моите хора съм ги питал да го направят безплатно, ама все пари искат 
|
Вто Мар 13, 2007 7:19 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Цитат: Колега, май ще го ударим на graphilla.com :mrgreen: Ти като графичен дизайнер що не спретнеш едно стикерче? Тия моите хора съм ги питал да го направят безплатно, ама все пари искат 
За мен ще бъде чест да опитам, важното е идеята като цяло да се хареса. Никакви пари няма да искам, стига ми че колегите ще разлепят въпросния стикер на колите си + това няма нищо лошо и стария стикер да си го има.
Вто Мар 13, 2007 8:03 pm |
|
 |
wwweb
|
bscsystem написа: Цитат: Колега, май ще го ударим на graphilla.com :mrgreen: Ти като графичен дизайнер що не спретнеш едно стикерче? Тия моите хора съм ги питал да го направят безплатно, ама все пари искат  За мен ще бъде чест да опитам, важното е идеята като цяло да се хареса. Никакви пари няма да искам, стига ми че колегите ще разлепят въпросния стикер на колите си + това няма нищо лошо и стария стикер да си го има.
Ами давай ;)
|
Вто Мар 13, 2007 8:05 pm |
|
|