|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 12:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Аз зациклих след като използвах Key generator при компютъра. Нататък не знам как става :x
Вто Мар 13, 2007 5:35 pm |
|
 |
Слав
|
Аз стигнах до момента. в който не знам къде да ползвам ключа, който беше в детската количка и списанието, което се намира на бюрото :evil: Предполагам, че има някаква връзка с паролата, която е за сейфа, но не мога да разбера как да я открия :roll:
П.П. - генерираната нова карта се слага в кръглата ключалка на голямата врата 
|
Вто Мар 13, 2007 5:56 pm |
|
 |
Uneek
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Мерси Слав, сега и аз го изпълних това, изписа ОК ама пак не ще да се отвори :twisted:
Вто Мар 13, 2007 6:08 pm |
|
 |
Слав
|
Ми не ще пущината...трябва да се отвори сейфа и явно вътре има нещо, което помага.
Само дето списанието, в което според мен е паролата е на нек'ви китайски фантифлюшки...кофти номер :evil: :evil: :evil:
Ако някой има идея да казва... :roll:
|
Вто Мар 13, 2007 6:31 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
И аз не мога да намеря паролата за сейфа.
А ония елементи как да ги вкарам в секретната ключалка зад колата? :roll:
Също и, как се ползва отверката за да развия болта под количката?
Вто Мар 13, 2007 6:52 pm |
|
 |
Uneek
|
Пичове след часове блъскане открих паролата  GooPa*** дето е написано е за подсещане. А на сайта няма нищо такова. И логически английска дума която да е от 5 букви с начални Pa e " Parts" Демек Gooparts. А във сейфа се вкарва само "rts" и се отключва. А колегата за да отключи количката трябва да дадеш About item да я превъртиш и да маркираш отвертката и да натиснеш на болта 
Вто Мар 13, 2007 7:10 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Uneek, thanks! Изкарах колата от гаража, и газ газ газ...

Вто Мар 13, 2007 7:31 pm |
|
|