|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 9:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
turbo.i.e написа: Какво имаш впредвид :roll: Да не искаш да кажеш че ако не са с изнесен борд няма да опират :roll:
нещата , които влияят на опирането са ЕТ-то на джантата и размера на гумата , дали има борд или не самата джанта , няма значение  Аз съм с ЕТ 30 , гуми 195/45/15 и не опира , пружини H&R и конита ... ся опира , ако и кача към 300 кила де ...
Пет Ное 10, 2006 8:22 am |
|
 |
turbo.i.e
Кара балканче
Регистриран на: Сря Авг 10, 2005 4:33 pm Мнения: 43 Местоположение: София
|
Жорко нещо не мога да стопля :idea:
Какво значи "ЕТ" :roll:
Моите гуми са 185/50/15 с борд пружини ейбах и конита :roll:
Джантите са фиатови скорпионки, къде трябва да го пише това "ЕТ" :?:
|
Пон Ное 13, 2006 10:31 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
:arrow:
Последна промяна FIRE 8V на Вто Мар 27, 2007 4:34 am, променена общо 1 път
|
Пон Ное 13, 2006 10:46 pm |
|
 |
Iv4o_M
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Дек 30, 2005 1:04 am Мнения: 131 Местоположение: Видин
|
 :))
без коментар оставям това на вас и на тези дето ми говореха че това уно не е мое  на комшията е сигурно.......
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ ®Iv4o_M® Fiat Uno Turbo I.E.
|
Вто Яну 02, 2007 11:55 pm |
|
 |
ptzonev
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Окт 05, 2006 12:14 am Мнения: 31 Местоположение: София 10 Триадица
|
А кога ще е пусковия срок? Давай да го видим на живо как изглежда 
_________________ Fiat Uno 45
Fiat Uno 1.3 turbo i.e.
|
Сря Яну 03, 2007 12:55 am |
|
 |
Iv4o_M
Кара Фиатче 126
|
никой незнае аз съм във варна, то е във Видин горе долу сме на 1 ръка разтояние така че незнам
|
Сря Яну 03, 2007 1:38 am |
|
 |
Turbolan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Авг 14, 2005 1:05 pm Мнения: 91 Местоположение: София
|
Добре става изчистено с тия прагове и леките раздувки на калниците, а предна и задна броня какво си измислил, рештката оригинланата ли ще е ? Дай снимки отпред и отзад...Евала за ентусиазма, какъв цвят ще е ?
_________________ Uno Turbo RulZz
|
Сря Яну 03, 2007 10:30 am |
|
 |
Iv4o_M
Кара Фиатче 126
|
ами предната броня имам вече някакви идеи но задната е малко трудничко ама ще се измисли нещо утре ще се прави окачването поръчах нови накрайници носачи тампони пружини и амортесьори утре идва доставката и лягам под нея.... а за цвета наистина се затруднявам дайте идеи направо незнам мисля си за син или сив перла или металик незнам  )
|
Сря Яну 03, 2007 5:49 pm |
|
 |
Turbolan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Авг 14, 2005 1:05 pm Мнения: 91 Местоположение: София
|
Iv4o_M написа: ами предната броня имам вече някакви идеи но задната е малко трудничко ама ще се измисли нещо утре ще се прави окачването поръчах нови накрайници носачи тампони пружини и амортесьори утре идва доставката и лягам под нея.... а за цвета наистина се затруднявам дайте идеи направо незнам мисля си за син или сив перла или металик незнам  )
Гледай само да няма мрежи по броните.  За задна броня вземи от МК2 ама я китни малко, направи "джоб" и сложи номера в бронята, а задния капак го "изчисти"(махаш чистачка ключалка и емблеми) целия. За цвят ти препоръчвам нещо по-нестандартно, разгледай из нета тунинговани Унота и виж кой цвят най-им отива, ама да не червено сиво или черно че има много такива....има една боя м.  ежду лилаво и синьо металик, мисля че ще седи добре, ще намеря снимка и ще ти покажа
_________________ Uno Turbo RulZz
|
Чет Яну 04, 2007 12:36 pm |
|
 |
Iv4o_M
Кара Фиатче 126
|
Turbolan написа: Iv4o_M написа: ами предната броня имам вече някакви идеи но задната е малко трудничко ама ще се измисли нещо утре ще се прави окачването поръчах нови накрайници носачи тампони пружини и амортесьори утре идва доставката и лягам под нея.... а за цвета наистина се затруднявам дайте идеи направо незнам мисля си за син или сив перла или металик незнам  ) Гледай само да няма мрежи по броните.  За задна броня вземи от МК2 ама я китни малко, направи "джоб" и сложи номера в бронята, а задния капак го "изчисти"(махаш чистачка ключалка и емблеми) целия. За цвят ти препоръчвам нещо по-нестандартно, разгледай из нета тунинговани Унота и виж кой цвят най-им отива, ама да не червено сиво или черно че има много такива....има една боя м.  ежду лилаво и синьо металик, мисля че ще седи добре, ще намеря снимка и ще ти покажа
броните малко трудно ще се направят особено задната защото е раздуто  става от опел кадет хваща раздувката ама нещем да слагам от др. коли така че ще видя кво ще правя, а за боята я знам и малко като тия новите кофи ама карай дай пък да видим за какво става на дума, а задния капак е изчистен отдавна ....
|
Чет Яну 04, 2007 4:34 pm |
|
 |
ptzonev
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Окт 05, 2006 12:14 am Мнения: 31 Местоположение: София 10 Триадица
|
Turbolan написа: Iv4o_M написа: ами предната броня имам вече някакви идеи но задната е малко трудничко ама ще се измисли нещо утре ще се прави окачването поръчах нови накрайници носачи тампони пружини и амортесьори утре идва доставката и лягам под нея.... а за цвета наистина се затруднявам дайте идеи направо незнам мисля си за син или сив перла или металик незнам  ) Гледай само да няма мрежи по броните.  За задна броня вземи от МК2 ама я китни малко, направи "джоб" и сложи номера в бронята, а задния капак го "изчисти"(махаш чистачка ключалка и емблеми) целия. За цвят ти препоръчвам нещо по-нестандартно, разгледай из нета тунинговани Унота и виж кой цвят най-им отива, ама да не червено сиво или черно че има много такива....има една боя м.  ежду лилаво и синьо металик, мисля че ще седи добре, ще намеря снимка и ще ти покажа
Mойто пък го боядисах ЧЕРВЕНО и стана много добре. Голяма работа че имало много такива 
_________________ Fiat Uno 45
Fiat Uno 1.3 turbo i.e.
|
Сря Яну 10, 2007 1:20 am |
|
 |
PETKOV_
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Окт 25, 2006 9:42 pm Мнения: 16 Местоположение: Пещера,Пазарджик
|
Какво стана с уното готово ли е 
_________________ Не мрънкай че карам бавно,така или иначе съм пред теб?
WARTBURG 353 SPORT
www.2tpower.com
FIAT UNO 1.1
www.auto-pz.com
|
Сря Фев 07, 2007 6:23 pm |
|
 |
Iv4o_M
Кара Фиатче 126
|
смяна цялото окачване и започвам предна задна броня и решетките вече имам приставки за броните но не съм имал време да слагам да видя как стои.... ще пиша и кача снимки тия дни
|
Сря Фев 07, 2007 9:40 pm |
|
 |
fiat16v
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Окт 24, 2006 7:57 pm Мнения: 34 Местоположение: Казанлък
|
 сфдфдс
Ко' стана
|
Пон Мар 12, 2007 11:20 pm |
|
 |
Iv4o_M
Кара Фиатче 126
|
 здравейте
какво стана ли ми да се похфаля взех си всички изпити и разбира се продължаваме с уното вече броните и добавките към тях са факт както и фарове капак въздухоотвод за него решетка 1 съсипах не ми хареса сега правя другата бели мигачи и най вече чакам капака да ми го направят с вежда върху фаровете ама имам 1 проблем незнам как ще се отваря но ще се измисли и задно крило имам 1 ама нз дали ще му седи в момента съм във Варна, но като се прибера ще ви покажа снимките имам няколко междудругото някой може ли да ми каже отзад на моста има 1 кат палче и е откачено при мен незнам за какво е снимал съм го ама снимката е във Видин да ми кажете какво е че окачването е почти готово...
|
Вто Мар 13, 2007 5:20 pm |
|
|