|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 12:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ЧРД на колегата Stoyan_68
Автор |
Съобщение |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
 ЧРД на колегата Stoyan_68
Честит рожден ден !
Жив, здрав и сбъдване на всички желания и мечти !  :mrgreen:
Пон Мар 12, 2007 9:29 am |
|
 |
milka_peeva
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 10:16 am Мнения: 7 Местоположение: Чирпан
|
Честит рожден ден ! Желая ти много щастливи случаиности:)))
|
Пон Мар 12, 2007 3:21 pm |
|
 |
Stilo
|
Честит Рожден Ден приятелю. Да не се отъвреш от мерака ти за FIAT. 
|
Пон Мар 12, 2007 3:26 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
ОГРОМНО благодаря колеги за топлите пожелания! vesko.t, Nino, Tornado, doofiat, stilo, kiro_of_the_day, milka трижди да ви се връща на вас и на всички колеги от форума! Тържествено обещавам следващата неделя да почерпя поголовно всички, които се появят на срещата.  А Веско специално в Бургас като дойда. Все пак човек веднъж става на 39 и после...ужас 40, 41, 42... как звучи а?
Между другото, сутринта получих жесток авто подарък. Довечера (ако съм в кодиция) ще пусна снимки и парамерти, играчката е впечатляваща!
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Пон Мар 12, 2007 3:28 pm |
|
 |
Stoyan_68
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
Ето и подаръка...само дето сърми не може да свива! GARMIN NUVI
На първо четене е GPS, MP3 player, Picture viewer, свързва се по синия съб с телефона и се прави на свободни ръце, има вградена карта (географска и с адреси) на Европа, слот (дупка) за допълнителна карта и още куп глезотии дето не съм ги научил още. Май не плейва видео обаче.  Последното ще го преживея някак. Обаче е с тъч скрийн-бесна гъзария! Някаква мацка приказва на български "завий на дясно" и др. Доста вълнуващ глас вкарва! Това е за един час игра с него, ама като гледам май ще трябва да чета мануала. С ПС-то се свъзва по УСБ-то, може да му се пъхат мп3-ки и снимки. Има 1,6 гига памет, обаче 1,4 вече е изядена от картата и другите джаджи  Прави скрийншот, картинките по-долу от него! Stilo, ти нали търсеше нещо подобно? Модела бил от съвсем скоро в България. Абе ще се изфукам в неделя 
|
Пон Мар 12, 2007 7:24 pm |
|
 |
Stoyan_68
|
Nino написа: Е к' во ся, ние над 40-те ужасни ли ти се видяхме?! :mrgreen: Аз като след някоя друга седмица навършвам 47?! :mrgreen:
Това е една достойна за възхищение възраст! Изпълнена е с мъдрост, спокойствие, но в никакъв случай целомъдрие. Последното има пагубно въздействие върху психиката. От 45 до 50 мъжът тъкмо е поулегнал. Аз като се гледам какво л...о съм на 39 направо не знам кога ще си седна на трътката...
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Пон Мар 12, 2007 7:31 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
ЧРД колега! Здраве и щастие желаем! 
Пон Мар 12, 2007 7:35 pm |
|