|
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 12:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
Статия от Ауто Билд за новото Браво, като преследвач на Голф
Автор |
Съобщение |
nadq
Кара Фиатче 126
|
 Статия от Ауто Билд за новото Браво, като преследвач на Голф
Във последния брой на списанието, има статия със представяне на Браво и Тойота Аурис. Цялото име й е : "Преследвачите на Голф:Браво,Аурис". Щракнах я със фотката - качеството не е перфектно, тъй като е щракната вечерта, на лампи и светкавица, но се чете. Ще има 1.8л турбо мотор със 200к.с., ихаа:)

_________________ Bravo 1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
|
Съб Мар 10, 2007 9:23 pm |
|
 |
RoMeO_156_GTA
Кара Фиатче 126
|
"вече няма да има модел с три врати " :roll:
Съб Мар 10, 2007 9:30 pm |
|
 |
Stilo
|
Германецът може да пише добре само за германски автомобил. Особено ако е от АутоБилд.
|
Нед Мар 11, 2007 10:51 am |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
според мен ще е малко скъп и това може да му изиграе лоша шега, а без тривратка, ммм :roll:
|
Нед Мар 11, 2007 3:53 pm |
|
 |
nadq
Кара Фиатче 126
|
Stilo написа: Германецът може да пише добре само за германски автомобил. Особено ако е от АутоБилд.
Защо? Тук ми се струва, че признава фиат-а, като "по-голям", "по-евтин" и няколко пъти се споменава "красив". Почти си е признал, че Браво-то е по-добро от Голф 5, остава и времето да покаже  . М/у другото, в последния Auto Motor und Sport има тест 100 000км с Голф 5, ама беше 5 кинта списанието...(имаше яко плюване по Туаран във предишен бр. си спомням, тъй, че явно са обективни). Някой, ако го има, нека го щракне, както аз направих 
|
Нед Мар 11, 2007 10:27 pm |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Така е, турана направо го класираха като най-лошата кола откакто правят този дългия тест. Даже заглавието на статията е "Негов дом бе сервизът". А иначе в последно време си мисля че Аутобилд дава доста сериозно "рамо" на Форд :roll:
Нед Мар 11, 2007 11:31 pm |
|
 |
Yavor
|
Учудващо добра статия, като се има предвид че на немския журналист, само Голфа му е в устата.
|
Пон Мар 12, 2007 10:13 am |
|
 |
Stilo
|
И кое му е скъпото - стардартното оборудване ли е малко или ... двигателя е с 10 коня повече от Голфа.
Я да дадат цена на Golf 5 с ESP и да видиме кой къде е
http://www.volkswagen.bg/
|
Пон Мар 12, 2007 12:54 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Сега виждам за двигателите... чакам спортния вариант да го видя и тогава ще си говориме за голф5 и това браво.. Искам 220к.ц. с лека корекция по външния вид.
Пон Мар 12, 2007 1:41 pm |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
ми де да знам, стори ми се скъпичък, но като се замислиш той не е в класа на пунто или фабия, така че може би пак си е далавера, да ви кажа не следа много цените на ноита автомобили, виж след няколко годинки, може :mrgreen:
|
Пон Мар 12, 2007 1:59 pm |
|
 |
masterkar
|
И тук има нещо интересно: http://www.fiat.bg/index.php?pid=30
"Новият Fiat Bravo бе награден с престижните 5 звезди на класацията EuroNCAP, което го позиционира на върха на категорията за сигурност в класа си. Това е важна награда, която заедно с подобните постижения на постигнати от Grande Punto и Croma е потвърждение на поетия от Fiat Automobiles SpA ангажимент за производство на автомобили с максимално високи нива на безпасност." 
|
Пон Мар 12, 2007 2:03 pm |
|
 |
nadq
Кара Фиатче 126
|
masterkar написа: И тук има нещо интересно: http://www.fiat.bg/index.php?pid=30"Новият Fiat Bravo бе награден с престижните 5 звезди на класацията EuroNCAP, което го позиционира на върха на категорията за сигурност в класа си. Това е важна награда, която заедно с подобните постижения на постигнати от Grande Punto и Croma е потвърждение на поетия от Fiat Automobiles SpA ангажимент за производство на автомобили с максимално високи нива на безпасност." 
Дам, престижна награда, изполваща се и във рекламите на возилата ;)
|
Пон Мар 12, 2007 6:15 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|