|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Ще караме пак ЛАДА и ще се хвалим май!?
Автор |
Съобщение |
sasco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 9:28 pm Мнения: 163 Местоположение: София,Слатина
|
 Re: Ще караме пак ЛАДА и ще се хвалим май!?
rustson написа: http://automediapro.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1495&Itemid=1
Пичове с тая кола ще се хваля че карам ЛАДА!
Такава грозотия не бях виждал!НИКОГА не бих си купил такова.
_________________ Bravo 1,6 16V@'98,11/100км.газ-софийско
|
Чет Мар 08, 2007 11:41 pm |
|
 |
georgid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Мар 02, 2007 5:16 pm Мнения: 64 Местоположение: Бургас
|
Предпочитам 10 годишна кола пред руският боклук.
Апък ако се нареди до гранде пунтото няма да е кой знае какво :mrgreen:
А колко дефекта ще има тая лада блядовете без фабричен дефект просто не магу блиад :?
|
Пет Мар 09, 2007 6:34 pm |
|
 |
asus
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:14 pm Мнения: 166 Местоположение: София, Младост 2
|
На мен колата много ми харесва , мисля че сте предубедени :-) ,не казвам че като изпълнение на двигателя ще са го направили качествено, но поне на външен вид ме кефи .Като погледна половината европейски коли си приличат и това кой от кого е крал дизайна никой не го казва за другите марки.Разбира се изключвам наще любими италианки :-) които не подражават на никой и никой не може да им подражава :-)
_________________ Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Fiat Tempra 1.8ie DOHC
|
Пон Мар 12, 2007 11:41 am |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Вто Мар 13, 2007 2:57 pm |
|
 |
Слав
|
asus написа: не казвам че като изпълнение на двигателя ще са го направили качествено
Точно за двигателя можеш да си сигурен, че са го направили качествено!Особено ВАЗ са автомобилите с най-здрави двигатели и между другото са по лиценз на Фиат 
|
Вто Мар 13, 2007 4:10 pm |
|
 |
Replay
Кара кола
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 9:56 pm Мнения: 330 Местоположение: София Област
|
Lada с концепция, копие на VW Golf
12 Март 2007, 10:07 / Speed Press
Автомобилът дава насока за бъдещото семейство модели на “АвтоВАЗ“, които се разработват съвместно с Magna.
Руската компания“АвтоВАЗ“показа на автомобилното изложение в Женева концепцията Lada С. Според създателите му автомобилът е способен да развие скорост от 210 км/ч. Автомобилът е спортен хечбек с дължина 4208 мм и широчина 1835 мм. Височината на колата е 1548 мм, а джантите 18-цолови. По-рано бе съобщено, че Lada C е построена на новата платформа на завода, която се разработва съвместно с канадската компания Magna.
Очаква се първият сериен модел от новото семейство автомобили да се появи в началото на 2009 г. Дизайнът на колата обаче веднага спечели критиката. Отпред той е почти идентичен с VW Sirocco, а отзад с FIAT Stilo. Интериорът пък копира идеи от VW Golf и Audi A3. Според прогнозите серийният автомобил е в класа на Golf, но никой не е очаквал да бъде негово копие.
dir.bg
|
Сря Мар 14, 2007 10:51 pm |
|
|