Дата и час: Чет Юни 19, 2025 5:10 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
И аз съм с мареа тд100 от вторник 
Автор Съобщение
UNREAD_POST И аз съм с мареа тд100 от вторник
Привет на всички днес капарирах моята марейка . Сигурно няма да мога да спя до вторник сутрин . Внос от Австрия е красавицата . Нямам снимки като я взема ще я снимам .

Нед Мар 11, 2007 10:59 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Честито!Дано да нямаш никави проблеми.

Пон Мар 12, 2007 7:06 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
е, и аз да ти честитя,пък наслука:кола и жена..... :!: :cry: :wink: :?

Вто Мар 13, 2007 6:24 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колата е супер . Черна металик австрийка . Още не смея да я настъпя като хората защото ме е страх да не стане някоя мизерия . Но я изрезах веднъж е да чукна на дърво ако върви така ще съм най-щастливия човек . И да ви питам от каде да си дръпна manual service на английски ,че имам един на немски и нищо не разбирам . Бяхте оставили един сайт от кадето може да се дръпне , но нещо не мога да го отворя . И другото нещо да ми препоръчате магазин да си купя ролки , ремъци , масло , филтри и ако съм пропуснал нещо допълнете ме . Утре съм в КАТ , че съм още с транзитните номера . Благодаря Ви предварително !

Сря Мар 14, 2007 12:59 am
UNREAD_POST 
Има го на нашия сайт но в момента е недостъпен... обещавам до края на седмицата проблема да е решен!

Сря Мар 14, 2007 1:19 am
UNREAD_POST 
Не успях да мина през КАТ като видях опашката почаках да видя как се движи и се отказах . Но за сметка на това ходих до александър ауто и си купих това онова . Добре че съм пропуснал да взема едни ролки и ремъци та сега там дето ми е колата хората казаха че ползват отсъпка и ще ги вземат . Дано няма нищо сериозно само това онова да се смени . Препоръчаха ми едни майсторчета в Овча Купел . Отивам там и то забито забито Ви казвам и ги гледам те 2-ма дядовци разбойници :) Като започнаха да вадят каталозите и започнаха да звънят телефони за тоя двигател . Направо ме учудиха . Сервизчето е едно такова никакво все едно е някаква събуретина . Дано да си свършат работата точно , ако съм доволен ще дам телефон и адрес . Толкова от мен 2 дни без кола .

Сря Мар 14, 2007 6:58 pm
UNREAD_POST 
Здравейте на всички Ви ! Смених всичко по колата ремъци , ролки , масла, филтри колата е супер да чукна на дърво нямам ядове за сега . Смених си номерата граджанска каско и всичко както му е реда . Другото което искам да питам е тъй като съм заек със Фиатите имам под 2-те предни седалки една букса с 3 крачета за какво може да е тази букса . Снимки ще кача да я видите моята малка австрийка . Благодаря Ви отново .

Нед Апр 01, 2007 8:06 pm
UNREAD_POST 
Здравейте ! Имам проблем с прикачването на снимки . Няма да е днес да пусна фото на Марейката . Искам да Ви попитам какво стана с Manual Service за Фиат Мареа 1.9 ТД100 . Благодаря предварително .

Пон Апр 02, 2007 9:58 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
arsenov написа:
Здравейте ! Имам проблем с прикачването на снимки . Няма да е днес да пусна фото на Марейката . Искам да Ви попитам какво стана с Manual Service за Фиат Мареа 1.9 ТД100 . Благодаря предварително .

Има го тук

Пон Апр 02, 2007 10:28 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ето я моята Марейка.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Апр 09, 2007 10:25 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Какво стана със сервизчето как е и къде е

Съб Апр 21, 2007 1:10 pm
Профил YIM
UNREAD_POST 
За сервизчето сега да кажа . Доволен съм от майсторите . Телефона съм му го загубил . Ако имам път на там ще мина да го взема . Сервизчето е много забито . И не прилича на сервиз . Направи ми впечатление , че работят с документация за съответния автомобил . Майстора се казва Слави . Намира се в Овча Купел не знам коя част се пада . Но до там се стига по бул. Овча Купел завива се по ул. Любляна и се продължава по нея докато не се стигне един пешеходен светофар , на него се прави ляв завой и чак в края на уличката и ще видите едно малко железно хале . Мисля , че уличката се казва Ливада , но и да питате на сфетофара за Слави ще Ви упътят . Дано сте ме разбрали .

Вто Апр 24, 2007 6:48 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Благодаря. Ориентирах се.

Сря Апр 25, 2007 10:36 am
Профил YIM
UNREAD_POST 
Ако Ви попитат от къде сте разбрали за сервизчето кажете от Боби с черната Мареа . Те ще се сетят .

Сря Апр 25, 2007 4:31 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ]