Разминах се само с изгорял предпазител на алармата. Сложих си CD-то вързаха ми и горните предни колонки, които се оказа, че били разкачени, а аз си купих и едни BOSCHMANN за 25лв. за отзад и сега остава само да намеря поставката за плеъра, че да не ми седи като изкорубено. Не е чак толкова грозно, но все пак ще е по-добре с капаче.
Благодаря на всички за помощта. И един съвет - прежалете 10лв. , а не се набутвайте с повечко разходи.
Ето къде съм сбъркал аз. Когато го свързах за пръв път вървеше, но не светеше дисплея, а аз глупакът не съм се сетил да дам контакт и е щяло да тръгне. Прочетох всичко във форума и намерих схемата на + и - и според нея
Esper написа:
И аз така за 10-те лева :mrgreen:
Иначе:
Жълтия на 30
Червен на символа с ключе
Черен на символа с маса
Синия се използва за
управление на външен усилвател. Поне според упътването ти. Ако нямаш такъв - вдигаш го "на трупчета"
Символчето със лампа май касетовона ти не го подържа - това е като се пуснат габарити дисплея да свети по-слабо, за да не става като
ТОВА.
:evil:
Ако не стане, размени местата на жълт и червен.
Някъде дори ги свързват заедно - там трябва да имаш +12V за нормална работа.
Символиката е от
тази тема 
Е да ама не. При мен е точно обратното.
Гледах майстора и той ги върза като мен първият път, но върза червения и жълтия заедно, за да не пали само от контакт.
Яд ме е че избързах и не си взех един амперметър да съм сигурен какво правя.
Всичко е добре, когато свършва добре обаче. Затова сега спокойно мога да пия една бира.
НАздраве на всички пишман майстори като мен и умната.