|
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 12:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Кой кой е в света на автомобилните фирми!
Автор |
Съобщение |
Bratchedda
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 28, 2005 3:40 am Мнения: 109 Местоположение: София
|
Да, супер интересна картинка и много ясна. Само едно ме дразни, две от наи-добрите италиански коли са собственост на "Фолкс Ваген" ("Бугатти" и "Ламборгини") :evil:
Като "Ламборгини" ми е любима(и по-точно докато си бяха италиански, "Контач" и "Диябло") :mrgreen:
Нед Мар 11, 2007 1:07 am |
|
 |
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Bratchedda написа: Да, супер интересна картинка и много ясна. Само едно ме дразни, две от наи-добрите италиански коли са собственост на "Фолкс Ваген" ("Бугатти" и "Ламборгини") :evil: Като "Ламборгини" ми е любима(и по-точно докато си бяха италиански, "Контач" и "Диябло") :mrgreen:
Всяка марка в автомобилния свят и не само се кооперира с друга по ред причини,основно увеличаване на печалбата и намаляване на разходите,така че всичко е нормално...  ,а Ламборгини и Бугати както и всички останали са си били и винаги ще си бъдат италианки 
_________________ forza forever
|
Нед Мар 11, 2007 1:37 am |
|
 |
Stilo
|
Абе, де е ЛАДА-та
ps: сигурно е в таблицата "самолети" 
|
Нед Мар 11, 2007 11:33 am |
|
 |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
Bratchedda написа: Да, супер интересна картинка и много ясна. Само едно ме дразни, две от наи-добрите италиански коли са собственост на "Фолкс Ваген" ("Бугатти" и "Ламборгини") :evil: Като "Ламборгини" ми е любима(и по-точно докато си бяха италиански, "Контач" и "Диябло") :mrgreen:
Попринцип и на мен Lamborghini ми е ако не мания, по поне адски голяма слабост. Не съм наясно, ако някои има пофече знания и инфо да сподели, ма доколкото знам тя си е чиста италианка до след Галардо. След което чак става част от VW, като пускат ново Мурциелаго с двигател на VW, самоче напречен, с дигната кубатура (6.2->6.5л), мощност (580->600кс) и максимална скорост (320->340км/ч). Тогава бях много разочарован как може италианския гений да се предаде така и някакси загубих интерес...... :evil:
edit: абе Porsche не беше ли и то към VW Group?! :?
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
Нед Мар 11, 2007 2:43 pm |
|
 |
Stilo
|
bubachko написа: Bratchedda написа: edit: абе Porsche не беше ли и то към VW Group?! :?
Фамилията Порше в момента е най-големият дилър на Голфчета за Европа. А колите Порше са си самостоятелни на 100%.
|
Нед Мар 11, 2007 7:48 pm |
|
 |
Bratchedda
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 28, 2005 3:40 am Мнения: 109 Местоположение: София
|
TRE GAZELE написа: Bratchedda написа: Да, супер интересна картинка и много ясна. Само едно ме дразни, две от наи-добрите италиански коли са собственост на "Фолкс Ваген" ("Бугатти" и "Ламборгини") :evil: Като "Ламборгини" ми е любима(и по-точно докато си бяха италиански, "Контач" и "Диябло") :mrgreen: Всяка марка в автомобилния свят и не само се кооперира с друга по ред причини,основно увеличаване на печалбата и намаляване на разходите,така че всичко е нормално...  ,а Ламборгини и Бугати както и всички останали са си били и винаги ще си бъдат италианки 
Ами да , ама с "Ауди душици". Докато по-старите са си с баш италиански двигатели, което според мен е духа на италианската кола. Аз лично съм с наблудение , че италианските коли са наи-бързооборотни, наи-пъргави и наи-икономични от всяка гледна точка произведени в европа коли. И по-точно, че Хонда е нещо като италианските коли, само, че в Япония  Като италианките са се доказали в дизаин и вървеж, ФАКТ.:mrgreen:
За това не приемам някакви сдухани "шваби" да определят с кой двигател да е "Ламбото" или "Бугатито". 
Нед Мар 11, 2007 9:41 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|