Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:50 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Дачия Логан - дизел или бензин. Защо не? 
Автор Съобщение
Мнение 
Аз също от известно време се замислям за Dacia Logan, а и както се казва новото си е ново. Само дето сърце не ми дава да се разделя с тоя Фиат. Кара ми се и Alfa 156, ама вече и на тях им минават годинките и се амортизират все повече и повече. Определено вече си мисля, че от стара на стара кола да се хвърлиш не е много добър вариант. Ако се навия да продам Brava-та (и жената не ме е утрепала заради това) със сигурност ще гледам за нова кола и с удоволствие бих се метнал на една ЧЕРНА Dacia Logan!

Нед Мар 11, 2007 3:16 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
Едно от най-важните неща дето бих помислил преди да си купя нова кола е как е със сервиза в бг. Защото за мен и най-готината кола може да се скапе заради некадърници, а особено като си на лизинг и гаранция това си е важен фактор. Примерно аз не бих казал че Киа са гадни коли. Не са върха на сладоледа ама за толкоз пари толкоз. Я колко бакшиши ги търкалят. Обаче представителите за бг просто били ужас, чакане на елементарни части по 3 месеца и т.н. Тъй че като питаш собственици на Логан питай и как е работата в бокса ;-)

Изображение

Нед Мар 11, 2007 9:28 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол

Мнение 
приятелка има такава служебна и като дойде в сф обикновенно аз я карам с нейната дачия-1,4 мпи мисля към 75 коня ама да не те излъжа. имам само градско с таа кочина, честно казано и аз съм си мислил по тази дилема и не мога да реша за себе си. колата дърпа добре на 1 и 2 скорост, после умира много, но за града е перфектна. тази е само на бензин. има я от около година и сега ми разправя, че прави 50 000 км и ходила да сменя масла и глупости 100 лв в сервиза, което за гаранционна поддръжка ми се струва много добра цифра.досега не е сменяла нищо. смятам, че извън града ще ти е слаба, въпреки че тя ми казва как карала със 150 по хемус. аз не бих я карал така- много е висока. вътре е кошница отвсякъде- има централно, ел джамци и радио-май се води екстра. мигачите пискат отварително, аз избягвам да давам мигачи заради това. седалката е висока, съединителя не се усеща, педала на газта е супер лек. таблото бива като дизайн. скоростите си влизат супер, както се и очаква за нова кола. най-гадното е мизерията на салона- личи си просто от каква евтиния е направен и как ще дрънчи след 90-100 к км. мисля ако я вземш и й направиш 100-150 000 км няма да съжаляваш, обаче предполагам след това проблемите ще са доста. не знам колко помогнах, ама това знам

Нед Мар 11, 2007 10:25 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща