|
|
Дата и час: Съб Юли 05, 2025 8:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Фиат Брава или Фиат Мареа??????
Автор |
Съобщение |
nick_jbl
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Фев 23, 2007 3:16 pm Мнения: 28 Местоположение: Казанлък
|
 Фиат Брава или Фиат Мареа??????
Здравейте фиат-фенове! Ще си зимам Фиат и доскоро гледах само Бравата , ама сега и мареата (седан ) взе да ми хваща окото. знам че си е въпрос на вкус ама искам да чуя и вашето мнение , за да разбера достойнствтаа и недостатъците на двете коли сравнени помежду им! Благодаря на всички , който дадат смислено мнение! Поздрави! 
|
Пет Мар 09, 2007 12:57 am |
|
 |
nick_jbl
Кара велосипед
|
аре някой да даде мнение по наболелия ми въпрос 
|
Пет Мар 09, 2007 4:02 am |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
nick_jbl написа: аре някой да даде мнение по наболелия ми въпрос 
Пич тая тема не е за продава!!!! Местя я в Общи
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пет Мар 09, 2007 10:02 am |
|
 |
wwweb
|
Вземи си Marea-та, ако е седан разбира се ... само да не се излъжеш да вземеш комби!!! Аз като купувах кола, точно преди да взема мойта си хaресах и една Marea сребриста, ама убиец направо и още ме е яд, че не я взех. Просто си бях навил преди това колата да е Brava и това беше единствената причина да се откажа от Marea. Не че Brava e лош избор, напротив, много съм доволен от мойта, но сега като се замисля определено Marea е по-добрият вариант, ама не комби :mrgreen: ...
Ти ще си усетиш коя кола е за тебе като ти падне пред очите ... аз се влюбих в мойта от 150 метра. Просто беше тя 
|
Пет Мар 09, 2007 11:15 am |
|
 |
iee
|
|
Съб Мар 10, 2007 12:13 pm |
|
 |
nick_jbl
Кара велосипед
|
Гледах я и тая. Ама няма климатик и АБС :( пак и май ще гледам за дизел. искам да попитам дали дизел 1.9тд 100 коня с цена до 5500 съмнително евтина ли е или мога да си намеря такава , която да не е прегравяна, амортизирана и т.н....?
|
Съб Мар 10, 2007 8:31 pm |
|
 |
sugarboy
Кара балканче
Регистриран на: Съб Дек 16, 2006 11:53 pm Мнения: 47 Местоположение: Велико Търново
|
Колега wwweb, не знам защо мислиш, че ако вземе комби, ще се излъже. Като си търсих кола, и аз бях твърдо против комбитата, но само като я видях наживо, веднага ми грабна окото - това е може би най-красивото комби. Колата е голяма и комфортна, изобщо няма да се излъже човекът, ако си вземе, не знам откъде ти хрумна това?! Няма такова нещо, че понеже е голяма, значи е тромава въпреки "само" 103-те си конски сили, а и не вярвам той да я взема за състезания, де... То всеки си харесва своето де, но поне в това съм сигурен, че няма да се "излъже", ако я вземе. Успех!
_________________ Никога не можеш да се сетиш за нещо, което не знаеш...
|
Пон Мар 12, 2007 12:47 pm |
|
 |
wwweb
|
Знаех си, че някой ще се обиди като се изкажа против комбитата, но това си е лично мое мнение  Просто не харесвам автомобили комби ... това е. Не съм искал да засегна някой! Всеки има право на избор. Все пак е нормално да предлагам на човека това, което харесвам, а не обратното
Поздрави! 
|
Пон Мар 12, 2007 12:52 pm |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Sven написа: А според мен пък, комбитита са много хубави, докато седана  е някво грозно недоразумение.
Подкрепям твоята теза. Харесвам Мареа, но само ако е комби. Другата нещо са и объркали докато са констриурали задницата.
_________________ Fiat Brava 1.6 16V '96
|
Пон Мар 12, 2007 3:58 pm |
|
 |
Слав
|
ЕЕ ще ме накараш да пусна снимки сега да те опровергая.
Задницата е нещото, което най-много ми харесва в тази кола.Просто е различна и и придава много елегантен вид.
Да не говорим, че тези коли не се срещат под път и над път и тове е допълнителен + за мен
Лично мнение.Всеки си има вкус :mrgreen:
|
Пон Мар 12, 2007 4:11 pm |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Слав написа: ЕЕ ще ме накараш да пусна снимки сега да те опровергая.  Задницата е нещото, което най-много ми харесва в тази кола.Просто е различна и и придава много елегантен вид. Да не говорим, че тези коли не се срещат под път и над път и тове е допълнителен + за мен Лично мнение.Всеки си има вкус :mrgreen:
Само като чета подписа ти и се плаша от такова огромно "домочадие" дето си насъбрал. Я кажи тогава за возията на Брава и Мареа  Поне ще имаш наблюдения.
_________________ Fiat Brava 1.6 16V '96
|
Пон Мар 12, 2007 4:14 pm |
|
 |
nick_jbl
Кара велосипед
|
Аз също искам да чуя за нещо за разликата във возията между Бравата и Мареата. Колко е разликата във вървенето на тези два модела за двигател до 105 коня ,конкретно за 1.6 бензин и 1.9 тд100?? Голям ли е разхода на Мареята за бензиновия двигател?(по-скоро колко по-голям е разхода на мареата, щото все пак колата е по-голяма и тежка). Да пишат хора с конкретни наблюдение. Поздрави на всички!!! 
|
Пон Мар 12, 2007 5:41 pm |
|
|