Дата и час: Пон Юли 07, 2025 12:10 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
До Колегите От Пловдив 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST До Колегите От Пловдив
Та утре ще се разходя до Пловдив малко по работа и после мислим да го поразгледаме този град за последо отдавна бях там та да препоръчате кафе и някое добро местенце за разходка ? или др предложения без мача на цска :wink:

Пет Мар 09, 2007 9:57 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
е май ще е стария град значи :wink: отдавна не се инересувам от бг футбол макар че се водя от цска...ама как съм със синьо автомобилче да не страдам :D

Съб Мар 10, 2007 12:43 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Стария град е добър избор, има кво да се гледа особено ако харесваш такъв стил архитектура. Като направиш и един "алай" на главната и няма вече кво да видиш в тоя град :) На гребната база е готино ама да е хубаво времето. За кафенце в стария град има много уютни и спокоини кафенца. Имаше едно още в началото ама как се казваше!? маи Арена над античния театър то е с панорамен изглед на ЮГ имаше още едно което пък гледаше на север ама незнам ква му е съдбата вече :) Аиде приятна разходка пиши къде си бил после:)

DEDRA 1.6ie 835A1000 90hp.Webber 1990г
BRAVO 1.6 16V 103hp 09.1999г

Съб Мар 10, 2007 10:13 am
Профил ICQ
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
А така Славчо само Стария град и главната ли бе бате - то и други местенца има за посещение. Според мен един град наи-добре се разглежда без упътване. Хващаш една посока и разглеждаш, за кафета има доста прилични.

Съб Мар 10, 2007 1:45 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Та да кажа ко стана..като тръгнахме към 12 и 30 от сф-то та 2 и 10 бяхме при пловдив а пъррвопричината беше 1 поделение да видим къде е че 1 приятел влиза в казармата на 27-ми.И му казали поделението е в с.Труд намерихме го ама поделение няма...и до граф игнатиево ходихме не.... накрая хапнахме и добре че на 1 др поделение този дето беше на КПП-то е служил в онова поделение парашутното се води по номер го забравих..
Влезнахме в пловдив с единствения ориентир че поделението е с/ъ филипс та питахме 1 патрулка тя ни обясни до била-та как да стигнем и от там да питаме там се залутахме в друга посока та при 1 пожарникари питахме и ни обясниха та го намерихме най-накрая туй поделение разгледахме разпитахме и хайда да разглеждаме пловдив ама то тъкмо мача май почваше към 5 беше та доста полиция и коли и видяхме Ескалибур та покарахме малко карт като цяло доста добра пистичка после до вътре ама сичко пълно и детски РД та пак се повозихме и хайде към София-та като цяло малеееее при вас е 1во чисто ! тва във софия такава чистота в центъра и в кварталите няма,2ро нямате дупки толкоз смело в чужд град не съм карал честно и движението е малко рай за шофиора та др път като ходим за клетва свиждане вече ще поразгледаме по обстойно градчето :wink:

Нед Мар 11, 2007 12:47 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Абе ти що не каза че търсиш поделение ами се луташ из околностите :wink:

DEDRA 1.6ie 835A1000 90hp.Webber 1990г
BRAVO 1.6 16V 103hp 09.1999г

Нед Мар 11, 2007 9:09 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
емм те си ни казаха село Труд е поделението ко да му търся си викам или в началото или в края :D то в края имаше де ама не това което ни трябва тоя от военния отдел гавра си направи на 27 като го изпращаме може да поостанеме повече знам ли как се случат нещата.Мерси все пак че се отзовахте :wink:

Нед Мар 11, 2007 12:00 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Е за тия неща и аз му ги казах бил съм казарма във разград учебен център то май имахме такава тема кой къде е служил :) просто леко ни поизлъгаха със това къде е поделението та 50-тина километра си обикаляхме напразно

Нед Мар 11, 2007 4:03 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
nasty написа:
Та да кажа ко стана..като тръгнахме към 12 и 30 от сф-то та 2 и 10 бяхме при пловдив а пъррвопричината беше 1 поделение да видим къде е че 1 приятел влиза в казармата на 27-ми.И му казали поделението е в с.Труд намерихме го ама поделение няма...и до граф игнатиево ходихме не.... накрая хапнахме и добре че на 1 др поделение този дето беше на КПП-то е служил в онова поделение парашутното се води по номер го забравих..
Влезнахме в пловдив с единствения ориентир че поделението е с/ъ филипс та питахме 1 патрулка тя ни обясни до била-та как да стигнем и от там да питаме там се залутахме в друга посока та при 1 пожарникари питахме и ни обясниха та го намерихме най-накрая туй поделение разгледахме разпитахме и хайда да разглеждаме пловдив ама то тъкмо мача май почваше към 5 беше та доста полиция и коли и видяхме Ескалибур та покарахме малко карт като цяло доста добра пистичка после до вътре ама сичко пълно и детски РД та пак се повозихме и хайде към София-та като цяло малеееее при вас е 1во чисто ! тва във софия такава чистота в центъра и в кварталите няма,2ро нямате дупки толкоз смело в чужд град не съм карал честно и движението е малко рай за шофиора та др път като ходим за клетва свиждане вече ще поразгледаме по обстойно градчето :wink:

Еми то доколкото чета е поделението до нас! Както казаха колегите, ако беше казал за какво тръгваш, да бяхме ти казали къде са поделенията. ;) Другия път ще знаеш

Нед Мар 11, 2007 7:49 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща