|
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 6:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Покупка на Фиат, но какъв.
Автор |
Съобщение |
HoBaK
Кара детска количка
|
Виж тези ГТ-та, поне на фасон са добри 1 2
|
Сря Яну 17, 2007 12:30 am |
|
 |
Korun
|
HoBaK написа: Виж тези ГТ-та, поне на фасон са добри 1 2
Точно тия двете изглеждат добре, ама само на снимка. Особенно първото, дето е минало покрай 98-а година, ама не е спряло. 
|
Сря Яну 17, 2007 12:47 am |
|
 |
ivo098
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
HoBaK написа: Виж тези ГТ-та, поне на фасон са добри 1 2
хаха, това първото е фул екстри, грапав волан, грапава топка..хахахаха, не се сдържах...
_________________ Fiat Bravo GT
|
Чет Яну 18, 2007 10:26 am |
|
 |
Kemaloff
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:27 am Мнения: 14 Местоположение: Стара Загора
|
Здравейте отново. След дълго мълчание искам да се похваля за направената вчера покупка на Фиат Мареа 1.8 16V. Колата е супер и съм много доволен от тази покупка.
_________________ Кара две Вектри, но сега му се кара и Фиат
|
Сря Мар 07, 2007 10:35 am |
|
 |
Kemaloff
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:27 am Мнения: 14 Местоположение: Стара Загора
|
Kemaloff написа: Здравейте отново. След дълго мълчание искам да се похваля за направената вчера покупка на Фиат Мареа 1.8 16V. Колата е супер и съм много доволен от тази покупка.
А и още да попитам, тъй като не съм изобщо наясно с колата, а книжкат(ръководството за експлоатация) на колата е на италиански може ли да ми кажете от къде да си сваля такова на Руски или Англиийски. Търсих във форума но не намерих.
|
Сря Мар 07, 2007 10:52 am |
|
 |
dimo4ko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 25, 2006 1:27 pm Мнения: 128 Местоположение: Кърджали
|
 честито
Честито колега!
Сега сложи някоя снимчица да я видим и ние. Кажи с какви екстри е? Нещо повече - колко я взе... айде де :mrgreen:
_________________ ФИАТ УНО 1.1 '86 г.
Lz 1 DSJ
Истината е някъде там!
http://new.omegabg.net/index.php?mforum=fiatunobg
|
Сря Мар 07, 2007 11:24 am |
|
 |
Kemaloff
Кара детска количка
|
 Re: честито
dimo4ko написа: Честито колега! Сега сложи някоя снимчица да я видим и ние. Кажи с какви екстри е? Нещо повече - колко я взе... айде де :mrgreen:
Снимки ще кача по късно, а относно екстрите има ел.стъкла и огледала, хидравлика, АБС, централно, климатроник, пръскалки на фаровете, чупещ мултифункционален волан, но доколкото разбарах това си е стандартно за повечето Фиати. Модела е ELX. Сребрист металик. Цената я договорихме на 4600лв.
|
Сря Мар 07, 2007 11:35 am |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Kemaloff написа: Kemaloff написа: Здравейте отново. След дълго мълчание искам да се похваля за направената вчера покупка на Фиат Мареа 1.8 16V. Колата е супер и съм много доволен от тази покупка. А и още да попитам, тъй като не съм изобщо наясно с колата, а книжкат(ръководството за експлоатация) на колата е на италиански може ли да ми кажете от къде да си сваля такова на Руски или Англиийски. Търсих във форума но не намерих.
http://www.fiat-bg.com/Downloads/ ?
|
Сря Мар 07, 2007 11:45 am |
|
 |
Kemaloff
Кара детска количка
|
GTipo написа: Kemaloff написа: Kemaloff написа: Здравейте отново. След дълго мълчание искам да се похваля за направената вчера покупка на Фиат Мареа 1.8 16V. Колата е супер и съм много доволен от тази покупка. А и още да попитам, тъй като не съм изобщо наясно с колата, а книжкат(ръководството за експлоатация) на колата е на италиански може ли да ми кажете от къде да си сваля такова на Руски или Англиийски. Търсих във форума но не намерих. http://www.fiat-bg.com/Downloads/ ?
Тоя линк нещо май не работи. А объркал съм модела не е ELX, а е HLH.
|
Сря Мар 07, 2007 2:22 pm |
|
 |
sugarboy
Кара балканче
Регистриран на: Съб Дек 16, 2006 11:53 pm Мнения: 47 Местоположение: Велико Търново
|
Честито, колега Kemaloff! Със здраве да я караш! Тъкмо ти прочетох темата и щях да те посъветвам да си вземеш Мареа, когато видях, че вече си го направил. Това е изборът - голяма и комфортна кола. Вече четири месеца карам такава и съм много доволен. Двигателят ми е 1,6 16 В, но ти ще си още по-голям самолет, макар че се съмнявам да си я взел точно затова. Успех и много безаварийни километри!
_________________ Никога не можеш да се сетиш за нещо, което не знаеш...
|
Сря Мар 07, 2007 7:46 pm |
|
 |
light
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Дек 26, 2006 8:51 pm Мнения: 21 Местоположение: София 15 Младост
|
Доста ниска цена за Мареа.Коя година е и колко км.
|
Сря Мар 07, 2007 9:16 pm |
|
 |
masterkar
|
 Re: честито
Kemaloff написа: Снимки ще кача по късно, а относно екстрите има ел.стъкла и огледала, хидравлика, АБС, централно, климатроник, пръскалки на фаровете, чупещ мултифункционален волан, но доколкото разбарах това си е стандартно за повечето Фиати. Модела е ELX. Сребрист металик. Цената я договорихме на 4600лв.
Честито! Много безаварийни!
Брат ми си взе същия модел и цвят без забележки преди около 2 години /много е доволен, няма почти никакви проблеми с колата/, но цената й тогава беше 7 500лв  :cry: !
|
Чет Мар 08, 2007 2:54 pm |
|
 |
loko_pd
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 3:14 pm Мнения: 5 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Честито и аз тъкмо щях да те посъветвам да вземеш Марея видях че вече си купил, аз си купих такава преди месец 16 16 V и съм много доволен. Аз е взех малко по скъпичко 5 900 но е в много добро състояние
|
Чет Мар 08, 2007 6:11 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Kemaloff написа: Тоя линк нещо май не работи. А объркал съм модела не е ELX, а е HLH.
Скоро ще проработи!
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=14344
|
Пет Мар 09, 2007 12:52 pm |
|
 |
Kemaloff
Кара детска количка
|
light написа: Доста ниска цена за Мареа.Коя година е и колко км.
Ами колата е с първа регистрация 11.1996г. По километраж е 130000км ако може да му се вярва. Цената според мен е нормална все пак става въпрос за кола над 10г. пък и е от новия внос и няма ДДС.
Благодаря на всички хубавите пожелания.
|
Пет Мар 09, 2007 3:33 pm |
|
|