|
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 4:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
sponsora61
Регистриран на: Вто Фев 13, 2007 6:21 pm Мнения: 2 Местоположение: Тополовград
|
|
Чет Фев 15, 2007 7:36 pm |
|
 |
sponsora61
Регистриран на: Вто Фев 13, 2007 6:21 pm Мнения: 2 Местоположение: Тополовград
|
|
Чет Фев 15, 2007 7:37 pm |
|
 |
ABARTH
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 3:06 pm Мнения: 168 Местоположение: Хасково
|
случка в даскало(заяждам се със съученичка):
тя ми вика- идиот........(нарежда ме нешто [пък беше страшна,с големи гарди]) :mrgreen:
аз щот съм виновен и казвам- ти пак си ТЪПА КРАВА!
тя ми вика- ако искаш да знаиш НЕ СЪМ КРАВА. сички избухват в смях пак тя се оглежда и не може разбере закво :mrgreen:
_________________ Alfa Romeo 146 JTD
|
Пет Фев 16, 2007 11:46 am |
|
 |
ABARTH
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 3:06 pm Мнения: 168 Местоположение: Хасково
|
ей колега doofiat толко гледах да не съм сбъркал нещто,ама ти ме хвана-евала 
_________________ Alfa Romeo 146 JTD
|
Пет Фев 16, 2007 9:01 pm |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
doofiat написа: ABARTH написа: ей колега doofiat толко гледах да не съм сбъркал нещто,ама ти ме хвана-евала  Цитат: Ей, колега doofiat, толкова гледах да не съм сбъркал нещо, ама ти ме хвана. Евала! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ex ако не беше казал че си се старал нямаше да се правя и аз на даскалица ама не се сдържах: ABARTH написа: случка в даскало(заяждам се със съученичка):
тя ми вика- идиот........(нарежда ме нешто [пък беше страшна,с големи гарди]) :mrgreen: аз щот съм виновен и казвам- ти пАк си ТЪПА КРАВА! тя ми вика- ако искаш да знаиш НЕ СЪМ КРАВА. сички избухват в смях пАк тя се оглежда и не може разбере закво :mrgreen:
Сините ги отдавам на диалекта за тях няма да сме много строги :mrgreen:, а пък по гАрдите е колегата doofiat :mrgreen:
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Пет Фев 16, 2007 11:34 pm |
|
|