Дата и час: Чет Юни 19, 2025 11:29 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Помощ при покупка на Мареа ТД100 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Помощ при покупка на Мареа ТД100
Здравейте на всички ! Може би не е мястото тук , но като дизелджии мисля , че ще ми помогнете . Гледах 2 марейки 98 година . Цената и в интернет на едната е 6200 отидох гледах това което бях прочел във форума напрвих тест драйв колата се държеше добре . Не говорихме за цена . Имаше забележки кората на вратата до шофера беше пукната и много леко закривеа ламарината която може и на ръка да се изправи .Това и бяха забележките. На втората забележките и бяха кривнат калник и боята беше надраскана цената и беше 5800 с 3000 зора я свали на 5400 . Та исках да Ви питам защото ми се стори съмнително да ми направят такава отстъпка в цената от 6200 на 5000 ? . А забравих да кажа втората е с червения ключ и код карта първата ги няма тези неща . Благодаря Ви предварително дано сте ме разбрали .

Съб Мар 03, 2007 9:48 pm

UNREAD_POST 
Най-добре е да ги заведеши двете при някои твой познат автомонтьор, за да ти каже каквое състоянието на двигателя и другите важни компоненти и колко още живот им остава.
Външният вид не е най-важния дребните вдлъбвания и драскотинки може лесно и сравнително евтино да отстраниш, но ако има проблем с двигателя, турбото, горивната помпа и др. ще ти излезне мгного скъпо.

Пон Мар 05, 2007 1:14 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]